Saltar al contenido

Topp 6 Super Mario Bros -spel för PC

2 de agosto de 2021
Mario Luigi Wallpaper screenshot 59b77f1b396e5a00103bdd39

Super Mario -serien är en av de mest populära tv -spelserierna genom tiderna. Under åren har det funnits dussintals remakes, kloner och homebrew -versioner som utvecklats som freeware för PC. Här är en lista över Super Mario -klonerna och nyinspelningarna som har presenterats på denna webbplats. Varje spelsida innehåller information och länkar till var spelen kan laddas ner gratis.

Super Mario 3: Mario Forever

Genre: Plattform
Tema: Super Mario bröderna
Utvecklare: Buziol Games
Licens: Gratisprogram
Super Mario 3 Mario Forever är en nyinspelning av den ursprungliga Nintendo -klassikern. Det finns bokstavligen dussintals Super Mario -remakes där ute men den här är lätt en av de bästa vi har sett. Acid-Play betygsätter också detta som en av de bästa Super Mario-klonerna för PC. Super Mario 3: Mario Forever för PC fick också en helt ny uppdatering 2015 som innehåller uppdaterade nivåer och spel.

Mario Forever Galaxy

En skärmdump från Mario Galaxy

Genre: Arkad
Tema: Super Mario bröderna
Utvecklare: Buziol Games
Licens: Gratisprogram
Mario Forever Galaxy är en fortsättning på Buziol Games oerhört populära plattformsspelande remake av Super Mario 3: Mario Forever. I Mario Forever har Galaxy Evil Bowser kidnappat Princess Peach och tagit henne till en avlägsen planet. Det är upp till Mario och hans vänner att resa genom galaxerna som kämpar mot Bowsers hantlangare för att rädda henne. Spelet liknar ett shoot-em-up-spel mer än ett Mario-spel.

Mario Worlds

En skärmdump från Mario Worlds

Genre: Plattform
Tema: Super Mario bröderna
Utvecklare: Veratul
Licens: Gratisprogram
Mario Worlds har en Super Mario World-estetik och Super Mario Bros-stil och innehåller allt du kan förvänta dig av ett Mario-spel; Myntinsamling, powerups, fiender och naturligtvis Princess Peach. Det finns dock vissa nackdelar, till exempel inget sparalternativ, men totalt sett spelar spelet väldigt nära den ursprungliga serien.

Super Mario Epic 2

Skärmdump från Super Mario 2 Epic Dream Machine

Genre: Plattform
Tema: Super Mario bröderna
Utvecklare: Jeff Silver Software
Licens: Gratisprogram
Super Mario Epic 2 Dream Machine är uppföljaren till freeware -titeln Super Mario Epic från Jeff Silvers Software. Den innehåller allt du kan förvänta dig i ett sidrullande Super Mario Brothers-spel. Detta är ett utmärkt komplement till Super Mario -kloner och freeware -titlar som är tillgängliga online.

Super Mario XP

En skärmdump från Super Mario XP

Genre: Plattform
Tema: Super Mario bröderna
Utvecklare: Okänd
Licens: Gratisprogram
Super Mario XP är en freeware remake av det klassiska NES Super Mario plattformsspelet och är en av de bättre Super Mario freeware remake/klonerna som träffar datorn. Super Mario XP har utmärkt grafik, alla speciella power-ups och hopp du kan förvänta dig av ett Super Mario-spel och mer. Det har tagit några av de bästa funktionerna från den ursprungliga serien och till och med lånat några från andra plattformsspel som Castlevania. Beroende på din inställning kan spelet visas i ett litet fönster på din dator.

Super Mario War

En skärmdump från Super Mario War

Genre: Plattform
Tema: Super Mario bröderna
Utvecklare: 72 dpi
Licens: Gratisprogram
Övrigt: Multiplayer
Super Mario War är ett multiplayer-spel där upp till fyra spelare spelar i en dödsmatch på en traditionell Mario-skärm för att se vem som kan stampa så många Marios som de kan för att vinna. Spelet innehåller konstverk, ljud och musik som ser ut att ha kommit direkt från de klassiska Nintendo -versionerna. Förutom det traditionella deathmatch -läget innehåller Mario Wars andra lägen som GetTheChicken, Domination, Capture the Flag och andra. Det finns också en nivåredigerare som låter dig skapa dina egna kartor.