Saltar al contenido

Vad är ESPN + och hur fungerar ESPNs streamingtjänst?

13 de julio de 2021
espnplus 6d79c347f2df42d7a38cdb0ba9a2472b

ESPN + är en fristående streamingtjänst från ESPN där du kan streama UFC-evenemang och live MLB, NHL och Major League Soccer-spel, samt dokumentärer, originalprogrammering, klassiska on-demand-spel, exklusivt innehåll och mycket mer. Här är allt du behöver veta om ESPN + och hur du kommer igång med att streama sport.

Hur kan du komma åt ESPN +?

Få åtkomst till ESPN + på en mobil enhet genom att ladda ner ESPN-appen för iOS eller Android och sedan uppgradera till ESPN + som ett köp i appen. För visning på en TV eller dator, skaffa ESPN + via ESPN-appen eller kanalen på en Roku-, Apple TV-, Chromecast- eller Amazon Fire TV-strömmande enhet eller via en Samsung Smart TV. Eller titta i en webbläsare, på en Xbox One, PlayStation 4 och mer. Det finns inget behov av ett kabelabonnemang för att registrera sig för ESPN +, men riktiga sportfans kanske inte vill bryta sladden helt än, eftersom ESPN + inte tillåter åtkomst till NBA- eller NFL-spel eller markeringshändelser på andra kanaler. Besök ESPN för en fullständig lista över enheter som stöder ESPN + samt hjälp med att konfigurera appen.

Vad får ESPN + dig?

ESPN + har ett imponerande utbud av mainstream och eklektiskt sportinnehåll. Se live Major League Baseball, National Hockey League och Major League fotbollsmatcher, liksom några college sporter, PGA golf, boxning och tennis matcher. Om du är UFC-fan får du tillgång till speciella evenemang, exklusiva matcher och pay-per-view-evenemang som inte är tillgängliga någon annanstans. Om du är ett fan av mindre vanliga sporter, kommer du att njuta av rugby, cricket, spel från Canadian Football League och andra internationella sporter. Bortsett från live-spel och matcher, få tillgång till skrivna artiklar, sportpodcasts, nyheter, poänguppdateringar, fantasyfotbollinformation, originalprogrammering, kondenserade versioner av ESPNs SportsCenter-sammanfattning och NFL Prime Time-serien, och ett bibliotek med dokumentärer och annat on-demand-innehåll .

Hur mycket kostar ESPN +

ESPN + kostar $ 5,99 per månad eller $ 49,99 per år. Det ingår också i ett paket med Hulu och Disney Plus för 12,99 USD per månad. Om du är en sportfans kan det vara värt att betala cirka 72 dollar per år för att få tillgång till ett så stort antal sportinnehåll. Om du är en UFC-fan är det nästan ingen idé. ESPN + uppfyller inte alla dina sportbehov, utan NFL- eller NBA-spel, men det är ett utmärkt tillägg till dina sportmedialternativ.

Hur du registrerar dig för ESPN +

Här är en titt på registreringsprocessen för ESPN +.

 1. Navigera till ESPN + webbplats och välj Skaffa ESPN + eller Skaffa paket, om du vill ha Disney Plus och Hulu-paketet.

  ESPN + startsida för registreringsskärm

 2. Du uppmanas att skapa ett konto. Ange ditt namn, skapa ett lösenord och välj Bli Medlem.

  Skapa ett ESPN-konto för att komma åt ESPN + -tjänsten

  Om du redan har ett Disney- eller ESPN-konto loggar du in med dessa uppgifter.

 3. Ange din kreditkortsinformation och välj Köp ESPN +.

  Ange din kreditkortsinformation för att köpa ESPN +

 4. Ditt ESPN + -konto är nu aktivt. Börja titta direkt på ESPN: s huvudsida, eller ladda ner lämplig app för din telefon eller streaming-enhet

FAQ

 • Hur avbryter jag min ESPN + -prenumeration?

  För att avbryta ESPN +, logga in på ditt konto och välj ditt Profil ikonen längst upp till höger på sidan och gå sedan till ESPN + prenumeration > Hantera > Avsluta prenumeration. Om du prenumererar via Roku, logga in på ditt Roku-konto och gå till Hantera dina prenumerationer.

 • Kan jag titta på ESPN + gratis?

  Nej. ESPN + erbjuder inte en gratis testversion. Du måste prenumerera eller lägga till ESPN + i ditt streamingpaket för att titta på det.

 • Vad står EPSN för?

  • ESPN står för Entertainment and Sports Programming Network. Företaget förkortade sitt officiella namn till ESPN, Inc. 1985.