Saltar al contenido

Vad är Hulu och hur fungerar det?

12 de julio de 2021
hulu 765148292f7d45438c824a3c897a256c

Hulu är en strömmande innehållstjänst som startade som en plattform för nyligen visade TV-program men har sedan dess vuxit till en massiv tjänst med fullständiga filmer, originalprogrammering och live-TV-alternativ.

Hulu erbjuder inte längre gratis innehåll om du inte deltar i en testplan. Om du letar efter riktigt gratis filmer och program, var god och vet att det fortfarande finns gratis filmsidor och webbplatser med gratis TV-program.

Hur fungerar Hulu?

Du kan använda Hulu från olika skärmar, och fem andra personer kan komma åt ditt konto med sin egen profil. Varje profil är skild från de andra, men de kostar inget extra; all visningshistorik och rekommendationer är unika för varje profil. Även barn kan ha sin egen Hulu-profil för att begränsa deras användning till barnvänligt innehåll. Allt Hulus innehåll är 100 procent gratis och lagligt att strömma. Detta beror på att det har äkta affärer med innehållsleverantörer, vilket ger Hulu tillstånd att publicera innehåll från sina nätverk. Hulu inkluderar originalprogrammering och innehåll från Disney, Fox, BBC America, Showtime, TLC, CBS, ABC News, Animal Planet, Complex, Freeform, FX och andra. Streaming från Hulu är inte gratis, så du måste först köpa en plan. En del av innehållet ingår inte i planen som standard men kan läggas till, vilket kostar en extra kostnad. Om du vill ta bort annonser på Hulu är det också en extra avgift.

Hulu-planer

Du kan välja mellan fyra grundplaner, som alla inkluderar tillgång till Hulus fullständiga bibliotek med filmer och program. En standard Hulu-plan kan köpas med eller utan annonser.

 • Hulu: $ 5,99 / månad; inkluderar annonser
 • Hulu (inga annonser): $ 11,99 / månad; tar bort annonser

Hulu Live TV-planen innehåller mer innehåll eftersom det liknar ett traditionellt kabelabonnemang. Det finns direktsända och on-demand kanaler som täcker nyheter, sport, livsstil, filmer, barnvänligt innehåll och underhållning, beroende på din plats (kolla din här). Den är också tillgänglig utan reklam.

 • Hulu + Live TV: $ 54,99 / månad; inkluderar annonser
 • Hulu (inga annonser) + live-tv: $ 60,99 / månad; tar bort annonser

Om du prenumererar på en Hulu Live TV-plan är tillägg tillgängliga mot en extra månadsavgift. Du kan välja extra nätverk och funktioner, inklusive HBO, Cinemax, Showtime, STARZ, spanska liveströmmar, förbättrad moln-DVR (lagra fler videoklipp) och obegränsade skärmar (ström från fler enheter hemma). Du kan också samla din Hulu-prenumeration med andra tjänster. Om du registrerar dig för Disney + -paketet får du tillgång till Disney + samt ESPN + och Hulu. Spotify Premium Student inkluderar inte bara Spotify Premium utan även Hulu (den annonsstödda planen) och Showtime. En kombination av Sprint och Hulu finns för vissa Sprint-planer.

Vad finns tillgängligt på Hulu?

Hulu har massor av genrer som hjälper dig att hitta specifika filmer och program, till exempel Handling, Brottslighet, Sen natt, Latino, Skräck, Komedi, Nyheter, Klassiker, sporter, Lagar mat, Thriller, Tonåring, HBTQ +, Vetenskap och teknik, Vuxen animering, Komediserie, Romantikoch Verklighet.

Hulu genrer

Om du inte vill spendera tid på att bläddra bland Hulu-genrer kan du se tillgängliga filmer och program efter vad som är mest populärt, de nyligen tillagda titlarna, Hulu-originalen och andra roliga kategorier.

Hulu-filmer

Hulu har också några samlingar tillgängliga som Snabbbett, Binge-Worthy TV, för familjen, 80-talet Binge, Indies, skrämmande TV, Cult, och Personalval. Detta är ett roligt sätt att lära känna program som du normalt sett har gått igenom.

Hulu hemreno och verklighetssida

Ännu en metod för att hitta vad du ska titta på på Hulu är genom Nätverk sida. Det är där du kan bläddra bland de kanaler du prenumererar på, till exempel alla premiumtillägg och kategorier för barn, nyheter och kanaler som Cartoon Network, Adult Swim, A&E, Discovery, Bravo, Disney Channel, CMT, HGTV , Lifetime, History och många andra. Du behöver inte betala för Hulu för att se vad du kan se; öppna Hulu-innehållssidan för att söka igenom biblioteket. Men för att faktiskt strömma något behöver du ett Hulu-konto. Det är gratis ett tag så att du kan känna vad du får ut av det.

Hur man skapar ett Hulu-konto

Alla nya användare kan få en gratis provperiod av Hulu innan de förbinder sig till en månadsplan. Beroende på vilken plan du valde kan du få upp till en månad gratis utan kostnad. Om du inte säger upp din Hulu-prenumeration i slutet av provperioden debiteras du för nästa månad / vecka. Så här kommer du igång:

 1. Besök Hulu: s sida Välj din plan.

 2. Välj den VÄLJ under den plan du vill ha.

  Hulu Välj din plan-sida

  Var noga med att dubbelkolla provets längd för den plan du väljer. Live TV-alternativet är gratis endast den första veckan medan de andra två är gratis under en hel månad.

 3. Skapa ditt Hulu-konto genom att fylla i formuläret och välja Fortsätta.

 4. Ange dina betalningsuppgifter och tryck sedan på SKICKA IN. Eller använd UTTRYCKLIGA ALTERNATIV flik för att betala med PayPal.

  Hulu faktureringssida under registrering

 5. Välj ett premiumtillägg om du vill att det ska ingå i testperioden och tryck sedan på GRANSKA FÖRÄNDRINGAR. Annars väljer du HOPPA.

  Hulu-tilläggsalternativ under den första installationen

  Kontrollera igen den kostnadsfria testlängden. de kan bara pågå en vecka medan din Hulu-rättegång är i en månad.

 6. Tryck NÄSTA för att anpassa din profil och börja använda Hulu. Nu när du har ett konto kan du börja titta på de bästa showerna på Hulu.

Var du kan titta på Hulu

Hulu är tillgängligt från Hulu.com och på olika enheter, från smarta TV-apparater och spelkonsoler till telefoner, surfplattor, strömmande enheter och datorer.

Ladda ner för:

Hur man laddar ner filmer och program från Hulu

Alternativet till ladda ner utvalda filmer och program från Hulu är tillgängliga i någon av de annonsfria planerna. Om du sparar en video på din enhet kan du titta på den utan en dataanslutning, och den räknas inte mot din skärmgräns. Nedladdning av Hulu-filmer och TV-program är endast tillgängligt för Android-, iOS- och Amazon Fire-enheter. Tryck bara på nedladdningsknappen bredvid videon för att spara den. Allt du laddar ner från Hulu är tillgängligt via NEDLADDNINGAR fliken i appen.

Hulu-app laddar ner en film på Android

Det finns flera begränsningar att tänka på när det gäller att ladda ner filmer och program från Hulu:

 • Du kan ha upp till 25 filmer och avsnitt sparade vid varje given tidpunkt, per konto.
 • Inte alla videor kan laddas ner. Innehåll från en premiumtilläggstjänst kan inte sparas för offlinevisning, och du kan inte heller ladda ner något annonsstödt innehåll från ett nätverk.
 • Nedladdningar är inte permanenta. De tas bort om något av dessa villkor är uppfyllda: det har gått 30 dagar sedan det sparades, det har gått 48 timmar sedan du började titta på det, innehållet har tagits bort från Hulas bibliotek, du avbryter din plan eller byter till en plan som inte stöder offlinevisning.
 • Endast fem enheter som använder ditt konto kan samtidigt lagra filmer och program offline.

Hur skiljer sig Hulu från andra tjänster?

Med så många premiumvideostreamingtjänster tillgängliga idag kan det vara svårt att avgöra vilken eller vilka som är bäst för dig. Om de alla streamar filmer och program, hur är de egentligen så annorlunda? Inkluderar de inte samma videor? De stora skillnaderna mellan Hulu och Netflix och andra tjänster som Sling TV är deras innehållsval, kostnaden för streaming, funktioner och de enheter och platser du kan strömma från. För att komma igång i din strävan att välja den bästa videostreamingtjänsten för dig, oavsett om det är Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, etc., se dessa användbara jämförelseartiklar:

 • Netflix vs Hulu
 • Hulu Live TV vs. Sling TV
 • Vad är YouTube TV?