Saltar al contenido

Var man kan titta på vänner online

9 de junio de 2022
friends 1d18583b166641ebb0ac1d1f1288c157

Vad du ska veta

  • I USA, Vänner är tillgänglig för streaming på HBO Max. Planerna börjar på $9,99/månad.
  • Vänner är tillgänglig för streaming på Netflix i Storbritannien, Australien och några andra europeiska länder.
  • I Kanada, Vänner är tillgänglig för streaming på Crave.

Behöver din fix av Vänner just nu? Den här artikeln förklarar var du kan streama Vänner i flera länder, vilka streamingtjänster för att hitta showen, och vilka kostnader man kan förvänta sig.

Var kan jag titta Vänner?

Vilken streamingtjänst du använder för att streama alla 236 avsnitt av Vänner beror på vilket land du bor i:

  • Var man kan streama Vänner i USA: Vänner streamar på HBO Max i USA Det finns ingen gratis provperiod för HBO Max när detta skrivs (hur man ser om din streamingenhet är kompatibel med HBO Max). Månadsplaner börjar på $9,99/månad med annonser, medan den annonsfria versionen är $14,99/månad. Registrera dig för ett helt år för rabatt. Se «Friends» på HBO Max.

Var kan jag titta Vänner gratis?

Tittar på Vänner gratis – åtminstone att göra det lagligt – är inte mycket av ett alternativ. Som nämnts ovan har vissa streamingtjänster i vissa länder gratis provperioder. Det är förmodligen det bästa alternativet om du vill titta Vänner gratis.

Är Vänner Tillbaka på Netflix?

Det beror på var du bor, som nämnts ovan. Om du är i USA är svaret nej; Vänner finns inte på Netflix. Det enda stället att lagligt streama Vänner i USA är HBO Max. Om du bor i Europa, Australien, Nya Zeeland och andra länder, så ja: Vänner är tillgängligt på Netflix i ditt land.

Är Vänner Tillgänglig på Hulu?

Vänner är inte tillgänglig på Hulu, åtminstone inte på ett sätt som streamar på begäran. Som nämnts tidigare behöver du HBO Max, Netflix eller andra tjänster i andra länder för det. Det har inte Hulu Vänner. Det enda sättet du burk Kolla på Vänner på Hulu – igen, beroende på vilket land du är i – finns på live-tv. Om du prenumererar på Hulu + Live TV kan du titta Vänner närhelst det sänds på någon kanal som du får via ditt Live TV-abonnemang. Du kan till och med spela upp avsnitten med Hulus inbyggda DVR-funktion.

FAQ

  • Var kan jag se «Vänner»-träffen?

    Friends: The Reunion är exklusivt tillgänglig på HBO Max. Denna engångsspecial samlar de ursprungliga skådespelarna för att dela med sig av sina oskrivna perspektiv på showen.

  • När gick Friends på TV?

    Vänner sändes ursprungligen i 10 säsonger från 22 september 1994 till 6 maj 2004 på NBC.