Saltar al contenido

Vidarebefordra Hotmail-e-post till ett annat konto

24 de julio de 2021
GettyImages 170535517 57c78d5c5f9b5829f4cb3a7f

Vidarebefordran av e-post skickar automatiskt meddelanden från ett konto till ett annat. Varje ny e-post som kommer till ditt Hotmail-konto (eller annat Microsoft-e-postkonto som används via Outlook.com) skickas till den adressen. Gör detta om du har ett Hotmail-konto eller ett sekundärt Outlook.com-e-postkonto och inte vill logga in på dessa e-postkonton för att söka efter meddelanden. Logga in ibland på ditt Microsoft-e-postkonto för att undvika att det markeras som inaktivt och så småningom raderas.

Vidarebefordra Windows Live Hotmail-e-post till ett annat e-postkonto

Windows Live Hotmail är en del av Outlook.com, så vidarebefordran av din Hotmail-e-post till en annan e-postadress görs via Outlook Mail. När du vidarebefordrar dessa e-postmeddelanden till ditt Gmail-, Yahoo- eller annat Outlook.com-e-postkonto får du fortfarande meddelandena, men du behöver inte kontrollera kontona hela tiden. Följ dessa steg för att vidarebefordra din Windows Live Hotmail till ett annat e-postkonto: Om du vill hoppa över de första stegen som följer går du direkt till Outlook-vidarebefordringsalternativen.

 1. Logga in på din e-post via Outlook Mail.

 2. Välj inställningar menyikonen (den finns på höger sida av menyraden och den ser ut som ett kugghjul).

 3. Välja Visa alla Outlook-inställningar.

  Outlook-inställningar med ikonen Gear och "Visa alla Outlook-inställningar" markerade

 4. Gå till Post > Spedition. Eftersom du öppnar känslig information kan Microsoft be dig att logga in på ditt konto igen.

  Vidarebefordra Hotmail e post till ett annat konto Vidarebefordran i Outlook.com-inställningar» class=»lazyload» id=»mntl-sc-block-image_1-0-25″ >

 5. Välj Aktivera vidarebefordran kryssruta.

  Aktivera vidarebefordra kryssrutan i Outlook-inställningar

 6. I Vidarebefordra min e-post till fält, ange e-postadressen du vill vidarebefordra meddelanden.

  Vidarebefordra min e-post till rutan i Outlook Online-inställningar

 7. Välj Spara för att bekräfta ändringarna.