Saltar al contenido

Xbox All Access: Vad det är och hur man använder det

14 de julio de 2021
XboxAllAccess square 783e76bb2cef438cae30ee68df40a258

Microsofts Xbox All Access är namnet på Microsofts kombinationsspelplan, som erbjuder en aktuell spelkonsol tillsammans med dess speltjänst som heter Xbox Game Pass Ultimate.

Vad inkluderar Xbox All Access?

All Access inkluderar en Xbox-konsol och 24 månaders Xbox Game Pass Ultimate, plus möjlighet att uppgradera om Microsoft släpper en ny konsol och du har betalat motsvarande 18 månader av ditt kontrakt vid den tidpunkten. Xbox Game Pass Ultimate är en månatlig prenumeration som kombinerar Xbox Game Pass och Xbox Live Gold. (Det grundläggande Xbox Game Pass är en prenumerationstjänst som inkluderar förstaparts Microsoft Xbox-spel och ett roterande bibliotek med tredjepartsspel.) Ultimate-nivån inkluderar förmåner som EA Play, en separat prenumerationstjänst som tillhandahåller en stor katalog med sport action-videospel från EA. Xbox Game Pass Ultimate-prenumerationen inkluderar också tillgång till Xbox Cloud Gaming-plattformen, som låter dig spela dina favoritkonsolspel på en Windows 10-dator, iPhone, iPad eller Android-enhet med en webbläsare (Microsoft Edge, Chrome eller Safari). Besök xbox.com/play för att komma igång med att spela hundratals Xbox Game Pass-spel. En Xbox Live Gold-prenumeration ger tillgång till onlinespel för flera spelare, inkluderar ett samlat urval av gratisspel varje månad och tillgång till exklusiv spelförsäljning.

Finns inte den här tjänsten redan tillgänglig?

För närvarande förser Xbox All Access kunder med en Xbox One S-konsol tillsammans med Xbox Game Pass Ultimate. När Microsofts nästa generationskonsoler släpptes den 10 november 2020 skapade All Access två nya planer: en för avancerade Xbox Series X och en för den mindre, digitala Xbox-serien S.

Hur mycket kostar Xbox All Access?

Det finns olika prissättningsnivåer.

  • Xbox One S plus Xbox All Access kostar 22,99 dollar / månad.
  • Xbox Series S plus Xbox All Access kostar $ 24,99 / månad.
  • Xbox Series X plus Xbox All Access kostar $ 34,99 / månad.

När du registrerar dig måste du registrera dig för ett 24-månadersavtal. Alla ovanstående betalningsplaner har ingen kostnad i förskott och ingen årlig procentsats (APR).

Hur Xbox All Access fungerar

Den som vill ha All Access måste öppna en Citizens One-kredit. Citizens One, som är ett varumärke som tillhör Citizens Bank, NA, tillhandahåller finansieringen för Xbox All Access. Det finns inga ansökningsavgifter, årsavgifter, förseningsavgifter eller avgifter för tidig återbetalning för denna betalningsplan, men du måste kvalificera dig enligt bankens krav. Du kan inte använda ditt eget kreditkort för Xbox All Access. Efter godkännande och köp av Xbox All Access-paketet från en återförsäljare får du en Xbox-konsol och en kod för 24 månaders Xbox Game Pass Ultimate. Därefter får du ett månatligt kontoutdrag med Citizens One rekommenderade automatiska månatliga betalningar. Efter 24-månadersperioden kan du behålla Xbox-konsolen som medföljde paketet. Alla returer eller avbokningar är föremål för återförsäljarens returpolicy. Sena betalningar kan rapporteras till kreditbyråer och kan påverka din kreditpoäng.

Så här uppgraderar du till nästa generations Xbox med fri åtkomst

Om du redan har en Xbox One S från ditt Xbox All Access-paket kan du dra nytta av All Access-uppgraderingsprogrammet för att få en nästa generations Xbox-konsol. Om du har ett kontrakt nu och har gjort motsvarande 18 månadsbetalningar är du berättigad att uppgradera till ett Xbox Series S- eller Xbox Series X-paket. Efter att ha kvalificerat dig för och köpt ett Xbox Series X- eller Xbox Series S-paket från en återförsäljare skickar du sedan din Xbox One S tillbaka till Microsoft med ett medföljande inbytespaket.

Var kan jag köpa Xbox All Access

I slutet av 2020 kommer Xbox All Access att finnas tillgängligt i 12 länder och Microsoft kommer att föra programmet till ytterligare länder och återförsäljare 2021. Xbox All Access är tillgängligt via följande amerikanska återförsäljare:

  • Bästa köp
  • GameStop
  • Mål
  • Microsoft Store
  • Walmart