Saltar al contenido

10 roliga Snapchat-idéer som kommer att göra alla dina vänner LOL

23 de junio de 2021
funny snapchat ideas that will make all your friends lol 4065174 dbe7399b6b3f4095b1e1cbe019b32172

Älskar du att skicka roliga Snapchat-videor och foton, men tar slut på bra idéer som verkligen visar upp din kreativitet? Att knäppa på samma gamla saker blir tråkigt väldigt snabbt, och om du är en av de Snapchat-användare som försöker hålla en sträcka igång, kommer du att vilja skaka upp saker för att hålla det roligt och intressant! Här är 10 idéer som absolut vem som helst kan ta och göra sina egna. Dina vänner kommer att vara både roade och imponerade.

Ta «fula» selfies med de linser som vrider ditt ansikte

Okej, så kanske blommakronlinsen är ganska bra, och det är den andra makeover-linsen som släpper ut din hud, men låt oss inse det – det är inte mycket troligt att de får någon att fnissa. De skeva linserna är där det riktiga roliga är. Lägg bort ditt bästa selfie-ansikte och skjut bort alla dina osäkerheter så att du helt kan omfamna linserna som får dig att se galen och ful ut i motsats till perfekt. Använd dem för att få ditt ansikte att vridas och förvrängas till något som är nästan oigenkännligt innan du knäpper en bra i precis rätt vinkel. Bonuspoäng till dig om du lägger till en riktigt rolig bildtext med den.

Få dina husdjur involverade

Kvinna som tar en selfie med en stor hund

Vissa människor blir riktigt irriterade om du drar ut telefonen i varje ögonblick och försöker fånga allt som händer. Tur för dig, ditt husdjur vet inte vad Snapchat är och kommer troligen inte att bry sig så länge du inte får allt i ansiktet för mycket. Du kan leka med linser på dina husdjur genom att först aktivera din framåtvända kamera och hålla ner ditt ansikte för att få upp linserna och sedan byta till din bakåtvända kamera och försöka få appen att känna igen ditt husdjurs ansiktsdrag. Linser är knepiga med husdjur, men det är möjligt att fånga en bra. Snapchat har nu linser för din katt. Försök att placera ditt husdjurs ansikte i kameran så upptäcker appen automatiskt dess ansikte och applicerar de kattvänliga linserna.

Go Nuts With Emojis (And Bitmojis Too)

En emoji för bajs 3D i en skål med frukt

Snapchat gör det möjligt att sätta valfri emoji på din snap, vilket ger dig möjlighet att kombinera bilder med ännu fler bilder. Du kan till och med ändra storlek på en emoji genom att nypa den på skärmen med pekfingret och tummen och flytta både fingret och tummen utåt. Låt det regna med den skrattande skrattande emoji. Sätt en gigantisk kaffekopp på huvudet. Ge din katt några rosa läppar. Möjligheterna är verkligen oändliga. Snapchat stöder Bitmoji-integration, så om du och dina vänner båda har din egen lilla Bitmoji-karaktär kan du lägga till den som en klistermärke i dina snaps. Och om du svarar på en vän som har sin Bitmoji integrerad ser du klistermärken med båda dina Bitmoji-karaktärer som har kul tillsammans!

Berätta en historia i en serie snaps

Flera versioner av en kvinna som arbetar i hela sitt hus

Det här är perfekt för inlägg i din My Story-sektion på Snapchat. När en händelse utvecklas, fånga den i en serie snaps medan du försöker överdriva vad som händer. Även de mest vardagliga sakerna kan förvandlas till komiskt guld. Lägg till bildtexter för att beskriva vad som händer och kasta in en selfie eller två för att visa din reaktion. Allt från att gå på gatan till att borsta tänderna kan verka roligt när du överdriver det i en massa knäpp.

Visa upp dina ritfärdigheter

En person som drar ett hus på ett bilfönster

Innan Snapchat introducerade linser var vi alla tvungna att använda ritverktyget för att göra våra snaps lite mer kreativa. Detta är verktyget du vill använda för att släppa lös din inre konstfreak. Även om det kan ta lite extra tid att välja rätt färger och dra fingret över skärmen på precis rätt sätt för att fylla i allt, kan du på allvar göra några ganska löjliga mästerverk. Dina vänner kanske till och med ifrågasätter varför Disney inte har anställt dig ännu för sin nästa stora film.

Koppla ihop ett inspirerande foto med en besvärlig bildtext

En färgrik solnedgång

Foton av lugnande solnedgångar, mousserande stadslandskap, sandstränder, fluffiga vita moln och frodiga gröna skogar är alla ganska bra, men de är ännu bättre när du fångar dem på ett ögonblick och lägger till roliga bildtexter som verkligen avbryter magin. Skriv något sarkastiskt, överdrivet, besvärligt, ganska läskigt eller helt orelaterat till bilden. Nu kommer det verkligen inspirera dina vänner.

Ansiktsbyte med slumpmässiga livlösa objekt

En kvinna som tar en selfie med ett rosa moln framför hennes huvud

Du måste erkänna att ansiktsbyteslinsen är ganska bra. Men det är ännu större när du gör det med slumpmässiga objekt som har bilder på människor eller som helt enkelt liknar mänskliga ansikten tillräckligt bra för att Snapchat ska känna igen dem. Prova att ansiktsbyta med Starbucks-damen på din kaffekopp, Spiderman-designen på din barns brors T-shirt eller kvinnan i den målningen på konstgalleriet du besöker. Om ett objekt ser ut som det kan ha två ögon, en näsa och en mun, varför inte försöka se om Snapchat misstag det för ett ansikte? Överallt du tittar väntar saker och ting på att bli ansiktsbytt!

Ta det du tittar på eller läser

Ett par med ljus makeup som kommer ut från en datorskärm

Studerar du ett kapitel i din lärobok för skolan? Tittar du på något bra på Netflix? Snäpp det och lägg till dina roliga tankar om innehållet med en knäppa bildtext. Du kan till och med förbättra bilderna i din bok eller på skärmen genom att lägga till linser, ritningar eller emojis. Det här är ett mycket kreativt sätt att låta dina vänner veta vad du håller på med just nu.

Fäst med «Testa det med en vän» -linser

Affärsmän som skakar hand med djurmasker

Ansiktsbyte är fantastiskt, men «Try It With a Friend» -linserna är lika roliga, speciellt för att de byts dagligen. Dessa linser upptäcker två ansikten och lägger udda masker eller effekter på båda. Få din BFF, din partner eller till och med ditt husdjur med. Du kan ta en video där båda pratar och interagerar medan dina ansikten täcks av dessa fåniga linser för att göra det ännu roligare.

Snäppa videor med rörliga emojis

En man som ligger på en soffa med en emoji framför hans huvud

Gissa vad mer du kan göra med emojis på Snapchat? Om du snappar en video kan du lägga till en emoji, dra den till den plats där du vill placera den och sedan hålla den nere för att säkra den till en rörlig person, ett djur eller ett objekt i videon. När personen, djuret eller föremålet rör sig, kommer emoji du precis fäst vid det att röra sig med det. Det tar lite övning och fungerar inte alltid, men när det gör det ser det ganska kul ut.