Saltar al contenido

Hur man kontaktar Snapchat kundtjänst

29 de junio de 2021
thought catalog 731868 unsplash 5c3f792646e0fb0001016075

Vad du ska veta

 • Välj din profil bild> tryck på redskap > Stöd > Jag behöver hjälp > Kontakta oss. Välj en kategori, tryck på Ja, fyll i formuläret och skicka det.
 • Det finns ingen garanterad tidsram för att höra tillbaka från Snapchat-support.
 • Du kan också prova @snapchatsupport på Twitter för att få hjälp.

Den här artikeln förklarar hur man kontaktar Snapchat-support genom att nå ut via både Android- och iOS-versioner av appen samt att komma in tufft via det officiella Snapchat-supportkontot på Twitter. Snapchat tillhandahåller inte e-postadress eller telefonnummer för kundtjänst. det här är de bästa sätten att komma i kontakt med dem.

Hur man kontaktar Snapchat

 1. Öppna Snapchat-appen på din iOS- eller Android-enhet och logga in på ditt konto vid behov.

 2. Tryck på din profil / Bitmoji i det övre vänstra hörnet.

 3. Tryck på redskap i det övre högra hörnet.

 4. Bläddra ner till Mer information avsnitt och tryck Stöd. På Android, bläddra till Stöd och tryck på Jag behöver hjälp alternativ.

 5. Tryck på apelsinen Kontakta oss knapp.

  En skärmdump av Snapchat-appen för iOS.

 6. Välj den kategori som ditt problem faller under genom att trycka på cirkel till vänster om det från listan över utgivna frågor.

  En skärmdump av Snapchat-appen för iOS.

  Beroende på vad du väljer kan Snapchat ge dig en sekundär lista med problem så att du kan bli mer specifik.

 7. Läs instruktionerna som ges till dig efter att du har gjort dina val från listorna med givna frågor. Om du inte har provat några eller alla de föreslagna felsökningstipsen, fortsätt och prova dem nu.

 8. Om du har läst och följt felsökningstipsen för ditt specifika Snapchat-problem och ändå inte lyckats lösa det, gå tillbaka till instruktionerna för just det problemet (du kan behöva gå igenom steg 1 till 7 igen) och bläddra ner till botten på sidan. Leta efter ett grått frågeblock som säger, Behöver du hjälp med något annat? Tryck på JA knappen under den.

  En skärmdump av Snapchat-appen för iOS.

  Den här frågan visas inte för varje utgåva, så du kanske eller kanske inte ser det beroende på vad ditt problem är. Om du inte ser det betyder det att det inte är en lämplig fråga för kundtjänst att hjälpa dig med.

 9. Ett anmälningsformulär visas med flera fält du kan fylla i. Fortsätt och fyll i ditt Snapchat-användarnamn, ditt telefonnummer, din enhetsinformation, det datum då du började uppleva problemet, en valfri bifogad skärmdump och ytterligare information som beskriver problemet i detalj. Du kan också behöva ange din e-postadress, beroende på vilken fråga du har.

  En skärmdump av Snapchat-appen för iOS.

 10. Knacka på det gula SKICKA när du är klar.

Om du föredrar att inte följa stegen ovan genom appen kan du göra det istället i en webbläsare på support.snapchat.com/i-need-help.

När hör jag tillbaka från Snapchats kundtjänst?

Snapchat anger ingen tidsram för när du kan förvänta dig att höra från kundtjänst efter att du har skickat ditt anmälningsformulär. Det finns heller ingen garanti för att du absolut kommer hör tillbaka, så tyvärr är allt du verkligen kan göra att sitta hårt och vänta på det. Om du redan är Twitter-användare kan du kanske få snabbare support än genom att skicka ett anmälningsformulär via appen eller webbplatsen. Snapchat har ett supportkonto på Twitter som ständigt övervakar och svarar relevanta @ omnämnanden från Snapchat-användare.

Försök att nå ut till Snapchat Support på Twitter

Allt du behöver göra är att skicka en tweet eller ett privat meddelande till @snapchatsupport och du kan få svar på så lite som några minuter. Kundtjänstrepresentanten som kör kontot kan be dig om ytterligare information, erbjuda en föreslagen lösning eller bekräfta att ditt meddelande har vidarebefordrats till Snapchat-teamet.

Du kan lämna feedback för Snapchat Too

Om det inte är ett problem du upplever med Snapchat utan snarare en idé eller ett förslag som du vill dela kan du ge feedback till företaget. Välj den i den allmänna listan över val som visas ovan i steg sex Jag har feedback och välj sedan om du har ett förslag eller en fråga. Du kommer så småningom att ledas till ett enkelt formulär där du kan fylla i detaljerna i din feedback.