Saltar al contenido

5 appar som Snapchat med ansiktsspårningsfilter

25 de junio de 2021
snapchat alternatives with face tracking filters 4075998 6c9351a312904008a7bc9cc4290d0e27

Vanliga gamla selfies är så förra året. Dessa dagar kan människor inte få nog av de roliga filtren på Snapchat, som använder ansiktsspårningsteknik för att animera ditt ansikte i realtid med olika utseende så att du kan dela dem direkt med alla dina vänner via chatt, Berättelser eller genom att helt enkelt spara dem på din enhet så att du kan ladda upp dem till andra sociala nätverk. Det är den stora, nya trenden inom selfietagning. Ända sedan Snapchat introducerade filter (eller linser, som de kallas officiellt) och världen snabbt antog dem, har liknande appar börjat dyka upp för att åka med trenden. De erbjuder selfie-entusiaster ett brett utbud av roliga utseende som sträcker sig bortom den handfull filter Snapchat gör tillgängliga dagligen. Är du redo att ha roligt med att vrida och animera ditt eget ansikte? Kolla in listan över roliga selfiefilterappar nedan för att ta en kreativ selfie på några sekunder och wow alla dina vänner på sociala medier.

Snapchats största ansiktsfiltrival: Instagram

Vad vi gillar

 • Det är snabbt att upptäcka ansikten och använda filter.
 • Mycket populär plattform med enorm användarbas.

Vad vi inte gillar

 • Kan bara lägga upp filtrerade foton eller videor som berättelser eller privata meddelanden.
 • Kundtjänst är dålig.

Om det finns någon annan app där ute som kommer nära Snapchat är det Instagram. Den populära appen för bild- och videodelning har nu sitt eget unika bibliotek med inbyggda ansiktsfilter som du kan använda inlägg som en berättelse eller skicka via Instagram Direct-meddelande. Klicka bara på kameraikon i det övre vänstra hörnet följt av smiley-ikon. Detta aktiverar ansiktsdetekteringsfunktionen, som sedan visar en mängd olika filter längst ner på skärmen som du kan prova.

Ladda ner för:

Förbättra din skönhet: SNÖ

En skärmdump av SNOW-appen för Android.

Vad vi gillar

 • Nytt utseende och sminkfunktioner läggs till dagligen som förändras beroende på säsong.
 • Intuitivt gränssnitt.

Vad vi inte gillar

 • Inte en app för sociala medier.
 • Inga meddelanden för Kina-användare.

Den här koreanska appen började som nästan en komplett klon av Snapchat och har sedan dess utvecklats till mer en skönhetsapp. Du får eleganta AR-sminkfilter förutom naturliga hudfärgseffekter och ansiktsdekaler – med nya läggs ofta till. SNOW brukade fungera som en chattapp också, med 48-timmarshistorier och en GIF-funktion som bonusfunktioner, men dessa funktioner verkar ha gått i pension. Dess huvudfokus verkar nu vara fotoredigering, med tydlig tonvikt på skönhet.

Ladda ner för:

Uttryck dig med skönhetseffekter och roliga filter: Camera360

Kamera360

Vad vi gillar

 • Kan kombinera naturliga skönhetseffekter med roliga augmented reality-ansiktsfilter.
 • Unika funktioner som inte finns i andra appar.

Vad vi inte gillar

 • Appen är helt på koreanska utan lokalisering för andra språk.
 • Användargränssnittet är konstigt svårt.

I likhet med SNÖ är Camera360 en annan väldigt populär ansiktsigenkänningsfilterapp från Korea. Det finns massor av olika filter att välja mellan och leka med för att få dina selfies och videor att se precis ut. Camera360 gör det möjligt för sina användare att bli nöjd med sina selfies genom att kombinera sina galna, filtrerade selfies med redigeringseffekter för att utjämna brister och förbättra andra delar. Om du älskar det nyckfulla utseendet på koreansk animation kommer du att älska den här appen.

Ladda ner för:

Byt ansikten med vem som helst: Face Swap Live

Face Swap Live

Vad vi gillar

 • Enkel app för ansiktsbyte.
 • Fungerar med videor.

Vad vi inte gillar

 • Appen är inte gratis för iOS eller Android.
 • App erbjuder inte bättre teknik för ansiktsbyte till priset.

Innan Snapchat introducerade sitt ansiktsbytesfilter fanns Face Swap Live – en enkel app som låter dig byta ansikten med en annan vän i realtid när du spelar in en video eller tar ett foto. Du kan också välja ett foto från din enhet och istället byta ansikte med personen i det fotot (som Snapchat så småningom introducerade i sitt filterutbud). Om allt du letar efter är en rolig app att använda för att byta ansikten kan den här vara din bästa insats.

Ladda ner för: