Saltar al contenido

Beroendeframkallande logotypspel och frågesporter

17 de septiembre de 2021
reno weathers economic downturn 185593077 5b4a610a46e0fb0054f4fb7a

Logotyper finns överallt runt omkring oss, varje dag. Du ser dem, men ser du dem verkligen? Du tror att du känner till en bil, tv eller datorföretagslogotyp eller ordmärke från en annan, men du kanske inte känner igen en logotyp om du bara visar en liten bit av den. Kan du skilja det verkliga från det falska? Oavsett om du litar på färg, teckensnitt, form eller något annat element, kan du ha kul och testa dina logotypidentifieringskunskaper med dessa onlinespel och frågesporter.

Goodlogo.com Spel och frågesport

Goodlogo.com är logotypversioner av klassiska spel och en frågesport för att testa din logotyp IQ.

Minne

Prova nybörjare, mellanliggande eller avancerade minnesspel där du försöker komma ihåg var varje logotyp dök upp i ett rutnät när du matchar par. Det kan vara knepigt i den avancerade versionen där alla logotyper använder samma färger.

Slide Puzzle

För logotypen glidpussel, du skjuter bitarna runt för att sätta ihop den förvrängda logotypen. Det är utmanande även när du känner igen logotypen och riktigt tuff när det är ett okänt. Det finns tre nivåer med fler brickor i pusslet för de högre nivåerna.

LogiQuizz

Detta är en tidsinställd frågesport där webbplatsen visar dig åtta logotyper – ändrade till dunkla namn eller med en liten formändring om det är en död giveaway – och du måste ange företagsnamnet. Om du inte försöker gissa på tillräckligt med logotyper kan det inte beräkna en poäng.

Sporcle Logo spel

Sporcle är värd för flera logotypidentifieringsspel på sin webbplats. Du får en begränsad tid att skriva in namnen på så många logotyper som du känner igen. Namnet visas under logotypen för varje du får rätt. Teman logotyp spel är lättare eftersom temat begränsar dina alternativ. Spelen som listas här är inte alla logospel, men de räcker för att komma igång.

 • Företagslogotyper
 • Företagslogotyper 2
 • Företagslogotyper 3
 • Bil logotyper
 • Oavvecklade logotyper
 • Hjälte logotyper
 • Sportlogotyper
 • Namnge kedjan
 • Logotyper för TV -nätverk
 • Stora 4 sportlogotyper per brev
 • Sportlogotyper Närbild
 • College Sports Logos

Gissa logotypen

På Guess the Logos webbplats finns en serie logotyp-gissningsspel. Du presenteras med flera versioner av en logotyp och du försöker gissa vilken som är rätt version. Det finns vanligtvis bara subtila skillnader. Spelet är tidsinställt, och du förlorar tid för varje fel gissning, men du kan fortsätta gissa tills du får rätt.

Retail Alphabet Game

Retail Alphabet Game av Joey Katzen har flera upplagor av det här spelet, var och en med en annan uppsättning logotyper. Du presenteras med 26 bokstäver från A till Ö från vad som borde vara en välbekant logotyp. Med inget annat än teckensnitt och färg att fortsätta – och ibland lite av en form – kan du identifiera var och en korrekt? Fyll i en gissning för varje bokstav som du sedan kan ta reda på om du hade rätt. Ge upp? Det finns en länk längst upp till svaren för varje spel.

 • 1: a upplagan
 • Senare utgåvor

Sporcle Font Logo frågesporter

Kan du identifiera en logotyp med teckensnitt, färg och stil? Ordet Sporcle efterliknar kända logotyper i Fabulous Fonts Quizzen. Hur många kan du gissa på fem minuter? Grafiker och typografer har en verklig fördel med denna uppsättning frågesporter.

 • Fantastiska typsnitt I
 • Fantastiska typsnitt II
 • Namnge det där rockbandet

Logo Quiz!

Logo Quiz! en flervalsfråga, men det gör det inte lätt. Frågesporten visar dig en liten del av en logotyp, och sedan måste du välja rätt företag. Du tjänar poäng för snabbhet och noggrannhet.

Berömd logotypquiz på Quizible

The Famous Logo Quiz på Quizible visar bitar av en logotyp och du måste fylla i det märke den representerar. Det berättar om du har rätt eller fel, men inga svar ges. Om du är säker på att du har rätt men det fortfarande säger nej, kontrollera din stavning.

Gissa logospelet på Just Creative Design

Jacob Cass erbjuder bara en liten svartvit form eller en bokstavsbit eller två från 10 olika logotyper på denna Just Creative Design -webbplats. Hur många kan du få innan du tittar på svaren?

The LOGO Board Game (onlineversion)

Du och dina vänner kan ha spelat detta logospel hemma, men det är också tillgängligt i en onlineversion som innehåller ett urval av frågorna från brädspelet.