Saltar al contenido

Corsair lanserar nytt K70 RGB Pro mekaniskt speltangentbord

1 de agosto de 2022
K70 RGB PRO PBT 02 a570062f8b194b49aa5be08f6029a071

Hårdvaruföretaget Corsair har avslöjat sitt nyaste mekaniska speltangentbord, K70 RGB Pro i full storlek. Corsair hävdar att K70 RGB Pro har blixtsnabb lyhördhet och lång hållbarhet tack vare företagets AXON-processteknik, aluminiumram och dubbla knappar. Tangentbordet kommer också med många anpassningsalternativ som ett magnetiskt handledsstöd och möjligheten att anpassa bakgrundsbelysningen.

På grund av AXON kan K70 RGB Pro bearbeta tangenttryckningar vid 4 000 Hz och överföra dessa ingångar till datorn vid 8 000 Hz. Enligt Corsair gör detta K70 RGB Pro-behandlingen åtta gånger snabbare än vanliga speltangentbord.

Hastighet kan betyda skillnaden mellan att vinna eller förlora ett spel. För att underlätta denna hastighet är K70 RGB Pro byggd med en hållbar formfaktor, som man kan se med dubbla knappsatser, som hänvisar till de två skikten av plast gjutna på varandra. Detta säkerställer att nycklarna håller längre mot upprepad användning. Under knappsatserna finns CHERRY MX-tangenter för en smidig och lyhörd tryckning. Switcharna finns i fem olika alternativ: röd, blå och brun, plus en Speed ​​and Silent-version, där den förra möjliggör ännu snabbare svarstid medan den senare tar bort det klackande ljudet som är synonymt med mekaniska tangentbord.

K70 RGB Pro på skrivbordet

Andra funktioner inkluderar en turneringsomkopplare som låser bakgrundsbelysningen så att den inte distraherar spelare och inaktiverar makron, ett avtagbart handledsstöd för extra komfort och stöd för iCUE så att du kan anpassa bakgrundsbelysningen hur du vill. K70 RGB Pro är till försäljning med priser mellan $160 till $170, beroende på vilka CHERRY MX-nyckelswitchar du väljer.