Saltar al contenido

Den ultimata guiden för online-lärande hemma

14 de junio de 2021
boystudying AleksandarNakic Eplus Getty 604d6ccd88044582bfca157cee7adf4c

Hemundervisning får fart under 2000-talet, och vissa föräldrar väljer specifikt alternativet för sina barn medan andra familjer släpps in i det oväntat. Oavsett din situation är de goda nyheterna att det finns massor av online-inlärningsalternativ för både barn och vuxna idag.

Resurser för alla åldrar

Veteranhemskolebarn delar ofta resurser, till exempel onlinesidor för bästa inlärningsalternativ, var man kan få gratis kalkylblad och resurser och vilka webbplatser eller appar som är bäst för olika åldrar. Föräldrar upptäcker att även spädbarn kan komma in på online-inlärningsfenomenen (med mammas och pappas hjälp, naturligtvis!) För att hjälpa dig har vi utvecklat den här guiden så att du har massor av bra resurser allt i ett praktisk plats. I det ser du att vi har separerat resurserna efter skolåldrar för att hjälpa dig att enkelt hitta det du behöver. Vi vet att barn har olika behov vid olika tidpunkter i sina liv. Du vill ändra saker ofta för att undvika de här kommentarerna, så det här är så tråkigt, så vi har inkluderat massor av sammanställningar med flera idéer som håller dina barn på tårna. Vi har också inkluderat en mängd olika artiklar som hjälper dig att få bästa rabatter på datorer och programvara för att hålla kostnaderna så låga som möjligt. För att använda den här guiden, öppna länkarna i navigeringsfönstret. Du ser att den är uppdelad i sju olika sektioner: Babies & Pre-K, Elementary Age Learners, Middle Schoolers & Young Teens, High Schoolers & Teens, College & Adult Elevers, Online Music Lessons och Free Online Learning Resources for All Ages. Inuti varje avsnitt finns flera artiklar fyllda med tips och tips för dig. När du väljer att göra ditt nästa köp, kom ihåg att följa smarta online-säkerhetstips. Barn är ökända för att vandra till obehöriga webbplatser när de är online, så det kan vara värt din tid att köpa en föräldrakontrollrouter och konfigurera routern och aktivera skadlig kod och föräldrakontroll på ett och samma ställe. Överväg att ställa in föräldrakontroll direkt på din PC eller Mac också. Du kan också använda föräldrakontrollappar på din smartphone.

Utnyttja möjligheten

Oavsett om du är en gammal proffs på hemundervisning eller plötsligt försöker lära dig hur du navigerar online-lärande hemma, ta dig tid att njuta av det hemmabaserade tillfället att ge dina barn en kärlek till lärande. Internet är fyllt med möjligheter som virtuella utflykter, online-skolor och mer. Hitta till exempel hemskolagrupper i ditt område på Facebook och dra nytta av de onlinegrupper som kan hjälpa dig att navigera i dessa vatten. Du har världens resurser till hands varje gång du går online för att lära dig så kom ihåg: Du kan göra det!