Saltar al contenido

Guide till Free Friv Games Network

24 de junio de 2021
friv 56b34f023df78cdfa004b471

Friv är inte en enda webbplats: Det är ett nätverk av webbplatser fyllda med hundratals gratisspel, inklusive klassiska Flash-baserade spel. Dessa webbplatser erbjuder en enorm samling av gratis casual spel som är lätta att spela. Eftersom nätverket inte kräver någon registrering, provar många människor Friv-spelwebbplatser och blir direkt anslutna till de färgglada beroendeframkallande spelen. Adobe Flash Player stöds inte längre efter december 2020; de flesta av de klassiska Flash-baserade spelen på Friv har dock anpassats för att fungera utan Flash.

Hur man hittar och spelar spel på Friv

Friv-webbplatser har ett superenkelt gränssnitt som är utformat för att göra det enkelt för ungdomar att utforska sitt stora utbud av spel. När du besöker Friv.com välkomnas du av ett överflöd av brickor. Varje sida på hemsidan representerar ett annat spel. När du hittar ett spel du gillar bokmärker du webbsidan så att du snabbt kan komma tillbaka till det senare.

 1. Gå till Friv.com och välj en sida för att ladda upp ett spel.

 2. När laddningen är klar kan du börja spela.

  Friv Games Network.

 3. Om du inte ser något du gillar på hemsidan, klicka på sökknappen längst upp till höger för att bläddra bland fler spel.

  Friv Game Network.

 4. Du kan söka efter bokstav, nummer, se en fullständig lista eller välja en genre att bläddra bland, som strid eller äventyr.

  Friv Game Network sökning.

Överklagandet av Friv

Medan Friv-nätverket innehåller pedagogiska spel för små barn, är alla Friv-spel lämpliga för människor i alla åldrar. Friv-spel är inte Xbox- eller PS4-kvalitet, men vissa har imponerande konstverk och nivådesign. Grafiken och kontrollerna är i allmänhet enkla, men vissa titlar erbjuder en utmaning för veteranspelare.

Friv Gaming Network

Friv-nätverket består av tre webbplatser:

 • http://www.friv.com/
 • http://www.frivclassic.com/classic.html
 • http://www.friv4school.com/school.html

Det finns dussintals webbplatser med «friv» i domännamnet, men inte alla dessa webbplatser är legitima. Håll dig till de webbplatser som anges ovan för att undvika skadligt innehåll.

Friv Games på Android, iPhone och iPad

Friv har en mobilwebbplats. Besök webbplatsen på din Android- eller iOS-enhet och tryck på spelet du vill spela.