Saltar al contenido

Hur får jag Fortnite på Xbox One

23 de junio de 2021
how to get fortnite on xbox one featured b5b875742efe4e03981e59fde01e6f26

Fortnite är ett Xbox One-spel som är gratis att spela, vilket innebär att du inte behöver spendera några pengar på basspelet för att spela. En internetanslutning krävs dock för att starta och slutföra nedladdningen och för att spela spelets populära Battle Royale-läge, som är helt online.

Hur man laddar ner Fortnite på Xbox One

De Fortnite videospel är en rent digital titel, vilket innebär att du måste ladda ner det helt från Xbox One online-butik. Och eftersom det är helt gratis att ladda ner och spela behöver du inte ange betalningsinformation eller personuppgifter under nedladdningsprocessen.

Medan det är möjligt att köpa Fortnite i butiker får du helt enkelt ett plastfodral med en kod inuti. Du måste sedan lösa in den här koden på din Xbox One och ladda ner den. Det finns ingen ordentlig skivaversion av spelet på någon konsol.

 1. Slå på din Xbox One-konsol. Se till att den är ansluten till internet och att du är inloggad på ditt Xbox-nätverkskonto.

  Xbox One-konsol instrumentpanel.

  Du kan kontrollera ditt konto genom att titta på Gamerpic i det övre vänstra hörnet på skärmen. Om din konsol är offline får du veta det som sådant via ett meddelande på din instrumentpanel.

 2. Tryck RB på din kontroller för att navigera till Lagra på Xbox One-instrumentpanelen.

  Xbox One-konsol instrumentpanel.

 3. Markera Sök och tryck A.

  Xbox One-konsol instrumentpanel.

  Om Fortnite spelet visas på förstasidan av Lagra kan du markera den istället och sedan trycka på A.

 4. Skriv «Fortnite«i sökfältet och tryck på Meny knapp.

  Xbox One-konsol instrumentpanel.

  De Meny -knappen är den lilla svarta knappen på Xbox-handkontrollen med de tre horisontella linjerna på.

 5. Markera Fortnite och tryck A. Det borde inte ha något pris under det.

  Xbox One-konsol instrumentpanel.

  Du kommer att visas en mängd olika Fortnite buntar och nedladdningsbart innehåll i dina sökresultat. Se till att du inte väljer dessa. Dessutom, Fortnite’s täcker konstuppdateringar på mycket regelbunden basis, så om du bara tar bort bilden kan det leda till att du väljer fel produkt.

 6. Markera Skaffa sig och tryck A.

  Fortnite-videospel i Xbox One-konsolbutiken.

  Om du har laddat ner Fortnite tidigare kommer knappen att säga «Installera» istället.

 7. De Fortnite nedladdningen börjar. Du kan spåra dess framsteg genom att trycka på den glödande Xbox-logotypknappen på din handkontroll.

Hur man spelar Fortnite på Xbox One

När Fortnite nedladdningen är klar får du ett meddelande på din Xbox One-konsol. Innan du spelar måste du skapa ett Epic Games-konto och ansluta det till ditt Xbox / Microsoft-konto. Ett Epic Games-konto krävs för att spela Fortnite eftersom det sparar all spelframsteg och är det som gör crossplay och cross-save mellan Nintendo Switch, PS4, PC och mobilversioner av Fortnite möjlig. Om du redan har konfigurerat ditt Epic Games-konto kan du öppna Fortnite spel på Xbox One från skärmen Mina spel och appar och börja spela. Om du inte har det måste du skapa ett konto och länka det till din Xbox One först.

Skapa ett Epic Games-konto

Gå till EpicGames.com och välj Logga in längst upp till höger på skärmen för att skapa ett gratis konto. Detta kan göras i vilken webbläsare som helst, Edge, Brave eller Chrome på din dator. Alla alternativa webbläsare kan också användas.

Länka dina episka spel och Xbox-konton

Logga in på ditt Epic Games-konto på den officiella webbplatsen och välj Anslutna konton från vänster meny på din kontosida. Under Xbox, Välj Ansluta. När ditt Epic Games-konto har skapats och länkats till ditt Xbox-konto kan du starta det Fortnite på din Xbox One. Eftersom dina konton redan har länkats via webbplatsen, kommer spelet automatiskt att ansluta dig och kräver ingen inloggningsinformation.