Saltar al contenido

Hur man ansluter digital kabel till en TV med en RF-modulator

27 de julio de 2021
GettyImages 200551036 001 57c4a7bc3df78cc16eca10b5

Vad du ska veta

 • Anslut koaxialkabeln till kabelboxen Video in. Anslut video- och ljudkablarna till videobandspelaren från kabelboxen Video in.
 • Länka en koaxialkabel från videobandspelaren Video ut till en RF-modulator I hamn. Länka sammansatta kablar från DVD: n Video ut till en RF-modulator I.
 • Anslut RF-modulator till din TV med en koaxialkabel. Sladden går från RF-modulator Video ut port till TV: n Video in.

Den här artikeln förklarar hur du ansluter din äldre TV till digital kabel, en DVD-spelare och en videobandspelare med en RF-modulator med flera anslutningar. Instruktioner gäller fristående DVD-spelare, inte kombinationsenheter.

Hur man ansluter digital kabel till en TV med en RF-modulator

När du har anslutit allt kommer du att märka att arbeta med en RF-modulator är precis som att arbeta utan en, förutom att du har en extra enhet ansluten mellan videosignalen och TV: n. Så här ställer du in det:

 1. Anslut koaxialkabeln som kommer ut ur väggen till din digitala kabelbox i Video in spår. Det kan också vara märkt Antenn In eller Kabel in.

 2. Anslut en koaxial- eller komposit (gul videokabel) och stereo (rödvit) RCA-ljudkablar från kabelboxen till Video in på din videobandspelare.

 3. Anslut en koaxialkabel från Video ut porten på videobandspelaren till en av I portar på RF-modulator.

 4. Anslut din DVD-spelare till RF-modulator med hjälp av de gul-röda-vita komposit- / RCA-kablarna från Video ut port på DVD-spelaren till en I port på RF-modulator. Om din DVD-spelare är en kombinationsenhet med videobandspelaren kan du hoppa över det här steget, eftersom anslutningen ingår i videobandspelaren.

 5. Anslut RF-modulator till din TV med en koaxialkabel. Sladden kommer att rinna från Video ut RF-modulatorns port Video in, Kabel, eller Antenn In din TV-port.

Det borde vara allt du behöver för att komma igång med din digitala tv. För att sammanfatta, här är en grundläggande genomgång av anslutningarna:

 • Koaxial från vägg till kabelbox
 • Kabelbox till videobandspelare
 • VCR till RF-modulator
 • DVD-spelare till RF-modulator
 • RF-modulator till TV

Du kommer bara att kunna spela in vad som finns på kanal tre eftersom den digitala kabeln kräver att du är på kanal tre. När det gäller framtida anslutningar till RF-modulator, anslut bara din visningsenhet till den och tryck på knappen för att aktivera videosignalen för den enhet du vill se. Så länge den är ansluten till TV: n och TV: n är på kanal tre bör du kunna se din videosignal.