Saltar al contenido

Hur man dödar en sim

11 de julio de 2021
ts3 barnaclebay graveyard 56a1b8383df78cf7726d4dd4 a6716dc7568b49a3850b528ebd9e294e

Att döda en sim är inte för de svaga. Det kan vara svårt att se en sim lida och ropa på hjälp. Men det är ett bra sätt att bli av med irriterande Townies eller ex-män. När en sim är borta är det allt! Döda bara de simmar du verkligen vill gå. Döden varar för evigt.

Ända sedan originalet Sims släpptes fanns det några metoder som nästan garanterade att döda din sim. Följande är hur människor genom åren oftast har dödat sina simmar.

Döda en sim med eld

Om simmen har låga kokpunkter, låt dem laga kvällsmat antingen med kaminen eller grillen. Det finns en enorm chans att de startar en eld. Har du en öppen spis? Placera en matta och / eller målningar nära eldstaden. Låt simmen tända eldstaden och vänta bara. Att starta fyrverkerier inuti är också ett garanterat sätt att starta en eld.

Döda en sim av svält

Sims måste äta, eller hur? Se till att de inte gör det och de kommer säkert att dö. För att döda en sim genom svält, locka dem in i ett rum, ta sedan bort dörren och ersätt den med en vägg. Sätt en radio i rummet och låt dem sätta på den så att de inte sover. Detta är ett svårt sätt att se dem dö. De kommer att vädja för skojs skull, mat och kan blöta byxorna. Det är en smärtsamt långsam process. Så, om du inte är riktigt sjuk, bläddra över till en annan del av huset.

Döda en sim genom elektrokusion

Elektrocution är det minst effektiva sättet att döda en sim. Chanserna för att en sim blir elektriskt när han reparerar ett föremål (till exempel en TV) eller byter ut en glödlampa är mycket låg. Men om de inte har några mekaniska färdigheter ökar risken för dödsfall och gör detta till ett genomförbart alternativ. Sims kan dödas genom elektrostöt på två sätt. Först när du reparerar ett föremål, som en TV eller dator. För det andra när du slår på en apparat när du står i vatten.

Döda en sim av Drowning

Om du vill tortera och så småningom döda en sim, är drunkning ett rimligt alternativ. Låt dem simma i en pool för att drunkna en sim. När de simmar går du in i byggläge och tar bort stegen. Vissa simmar kan simma för alltid, men när de blir trötta och inte hittar stegen visas en tankebubbla med en stege. Ha tålamod, så småningom, de ger upp och Grim Reaper kommer för dem. Börjar med Sims 3att ta bort stegen fungerar inte eftersom stegen förblir fast. Istället, drunkna din sim genom att bygga en mur runt poolen. De flesta vänder sig till de fyra beprövade metoderna som anges ovan för att utplåna sin sim. Det finns dock några okonventionella, mindre kända metoder som avslutar en sims liv. De är inte lika svåra att hitta som fuskkoder, men när du känner till dem kommer dina simmar aldrig att vara säkra igen.

Flugor kan döda

Börjar med Sims 2, om din sim inte diskar, blir köket överväldigat med flugor som svärmar och dödar din sim. Det är ett ovanligt sätt att dö, med tanke på att den vanliga husflugan vanligtvis inte är dödlig. Men tydligen är flugorna i Sims-spelen särskilt dödliga.

Hail is Deadly

I Sims 2, om din sim strövar omkring för länge i en storm kan en oväntad hagelstorm ta ut dem. Hail är ett särskilt smärtsamt sätt att dö, så gå inte med det här alternativet om du verkligen inte gillar din sim och vill se dem lida.

Akta dig för hissen

I världen av Sims 2, när en sim kommer upp i en hiss, är det stor chans att dörrarna stängs tidigt eller att hissen börjar röra sig innan simmen är klar. För att hålla din sim säker, välj trappan om du kan. Men om du verkligen inte bryr dig om din sim, gå vidare och spela genom att ta hissen.

Skratt kan vara dödligt

I Sims 4att få din Sim att skratta kan få dem att dö. Det låter konstigt, men faran kommer från att få en Sim så hysterisk att de bokstavligen tappar döda av att skratta så hårt. Detta händer från att titta på en komedi på TV, läsa en rolig bok eller något så vardagligt som att ta ett bubbelbad. Om du köper expansionspaket upptäcker du nya sätt för dina simmar att dö.

Död i «University» Expansion Pack

Universitetet är en utmärkt plats för din sim att få vänner, men vem visste att det kan vara så farligt att gå på college? Sanningen är att universitetsbundna simmar står inför ett brett spektrum av farliga, livshotande situationer.

  • Godisautomat: Låt din sim skaka en varuautomat. Det kan falla ovanpå dem och krossa dem.
  • Död av megafon: Innan du bestämmer dig för att göra din sim till en vokal megafonutövare, tänk på att det kan locka Grim Reaper.
  • Hopfällbara sängar: Ett av de enklaste sätten att döda din sim i detta expansionspaket är att stänga sängen medan din sim ligger i den.

Död i Expansion Pack ‘Showtime’

Vill din sim bli känd? Installera Showtime-expansionspaketet och gör det möjligt. Det finns många jobb för simmar i de olika simspelen, men när man går in i showbizfältet införs ett antal dödliga faror för dina älskade simmar.

  • Misslyckas som en trollkarl: Att komma igång som trollkarl kan vara ganska tufft. Men om du skickar din sim för att underhålla folkmassor med vissa knep som Buried Alive eller Watery Escape, kan din Sim faktiskt misslyckas och dö. Oddsen är låga, men möjligheten till död finns alltid.
  • Sjunger till döds: Vem visste att det att vara sångare kan vara dödligt? Om din sim är otur kan de komma i brand när de sjunger för publiken.

Andra dödsfall i expansionspaketet

De flesta expansionspaket innehåller ett eller två nya sätt som din sim kan dö på.

  • Jelly Bean Bush (Supernatural): Att äta gelébönor från den här busken har en låg chans att dö av eld, elektrostöt eller dödsfall.
  • Transmutation (övernaturlig): Om du vill spela med några dödliga trollformler, låt din Sim kasta transmutationsförtrollningen en för många gånger. Din sim kommer av misstag att förvandla sig till en staty.
  • Deadly Mummy (Adventures): Utforska gravarna och förhoppningsvis stöta på en mamma som kommer att förbanna din sim och döda dem.
  • Lightning (säsonger): Låt din sim gå runt utomhus under en storm i säsongens expansionspaket och riskera att bli slagen av blixtar