Saltar al contenido

Hur man får en slangbella vid djurkorsning

18 de julio de 2021
animal crossing new horizons winter ebb11dd28ab6412c9dae9ab95e7ccef9

Utan slanghotet in Animal Crossing: New Horizons, alla de färgglada ballongerna som flyter över huvudet kommer att förbli opackade för alltid. Dessutom kommer föremålen de har att gå förlorade också. Lyckligtvis är det enkelt att skaffa en slanghot, och även om du inte har spelat mycket av spelet och bara har några klockor att spara.

Hur man får en slangbella vid djurkorsning

Du har två alternativ för att skaffa en slangbella: Du kan antingen köpa en slangbella direkt från Timmy för 900 klockor eller köpa en slangbella DIY-hantverksrecept från Timmy för 300 klockor hantverk en. Men om detta är din första slangbella, måste du hämta receptet först. Medan DIY-receptet är billigare och kommer att vara till nytta för att byta ut din slangbella när den går sönder, kräver det fem lövträ för att tillverka varje slangbella.

  1. Gå vidare till Timmyoch se vad han har till salu.

  2. Du hittar en Slangbella till salu för 900 klockor och a Slingshot DIY-recept till salu för 300 klockor i Diverse flik. Om detta är din första slangbella måste du köpa DIY-receptet och skapa en slangbella.

  3. Om du köpte en slangbella direkt, välj slangbotten som alla andra verktyg för att utrusta den, och om du köpte receptet, slå en arbetsbänk för att skapa dig en slangbella. Utrusta sedan den.

Notera

Du behöver fem lövträ för att skapa en slangbella. Lövträ skiljer sig från trä och barrved men förvärvas på samma sätt. Smäll ett träd med en tunn yxa, och det finns en chans att det kommer att släppa lite lövved, vilket är sällsyntare än normalt trä, liksom barrved.

Hur man använder en slangbella vid djurkorsning

När du väl har en slangbella, utrusta den som med något annat verktyg, som yxan du måste använda för att skörda lövträ för att tillverka slingskott själv. För att använda din slangbella, stå under en ballong och tryck A att skjuta.

Animal Crossing Balloon Colors

Ballonger i Animal Crossing: New Horizons finns i en mängd olika färger. Det finns ingen garanti för vad varje ballong tappar efter att ha poppats, men det finns några trender.

  • Röda ballonger är mer benägna att tappa möbler.
  • Gula ballonger är mer benägna att släppa klockor.
  • Blå ballonger är mer benägna att släppa hantverksmaterial.
  • Gröna ballonger är mycket mer slumpmässiga med sina droppar.

Animal Crossing’s Golden Slingshot

När du skjuter ner 300 ballonger Animal Crossing: New Horizons, Du kan få Golden Slingshot-receptet, vilket är precis vad det låter som: ett DIY-recept på en guldslingshot. Efter 300 ballonger, leta efter en gyllene ballong, som kommer att släppa receptet när du poppar. Emellertid kommer Golden Slingshot inte att vara för evigt, även om det kommer att vara mycket längre än den vanliga slingshot och kräver två guldklumpar och en slingshot för att tillverka.