Saltar al contenido

Hur man får fuboTV på Fire Stick

8 de marzo de 2023
how to get fubotv on firestick 3ef2d0c3d4dc4547822c233ff93e12a9

Vad du ska veta

 • Gå till Amazons hemsida > Konton och listor > Logga in > Ange din e-postadress eller ditt nummer > Fortsätta > Ange lösenord > Logga in.
 • Öppna sidan för fuboTV-appen. Välj din Fire TV Stick från rullgardinsmenyn > Skaffa appen.
 • Fire Stick-användare kan få gratis tillgång till fuboTV i sju dagar genom att registrera sig för en provperiod.

FuboTV Fire TV Stick-appen erbjuder många streaming- och on-demand-innehåll för sportentusiaster att njuta av. Den här guiden går igenom processen för hur du får fuboTV-appen installerad på din Fire Stick, hur mycket sporttjänsten kostar och två smarta sätt att titta på fuboTV gratis oavsett om du tittar på en Amazon Fire TV Stick eller en TV med Fire TV Edition.

Hur man får fuboTV på Fire TV Sticks

FuboTV-appen är tillgänglig på alla Amazons Fire TV Stick-strömningsenheter och Fire TV Edition TV-apparater som kör Android OS 5.0 eller högre. Det enklaste sättet att ladda ner fuboTV-appen till din Amazon Fire TV Stick är att starta nedladdningen av appen från Amazons webbplats, eftersom detta bara tar några sekunder och kan göras utan att ens slå på din Fire Stick.

 1. Öppna Amazons webbplats i din favoritwebbläsare. Om du redan är inloggad på ditt Amazon-konto på webbplatsen kan du hoppa till steg 5.

  Amazon hemsida.

 2. Håll muspekaren över Konton och listor och välj Logga in.

  Amazon-webbplats med inloggningsknappen markerad.

 3. Ange e-postadressen eller mobilnumret som är kopplat till Amazon-kontot som är anslutet till din Fire TV Stick och välj Fortsätta.

  Amazon webbplats inloggningssida med e-post inmatad.

 4. Ange ditt lösenord och välj Logga in.

  Amazon-webbplats inloggningssida med lösenordet angett.

 5. Öppna sidan för fuboTV-appen.

  FuboTV-appsidan på Amazons webbplats.

 6. Välj din Fire TV Stick från rullgardinsmenyn till höger.

  FuboTV-appsidan på Amazons webbplats med enhetsmenyn vald.

 7. Välj Skaffa appen.

  FuboTV-appsidan på Amazons webbplats med knappen Get App markerad.

 8. Efter några sekunder bör sidan uppdateras och du kommer att hälsas med ett bekräftelsemeddelande som informerar dig om att fuboTV-appen har börjat laddas ner till din Fire TV Stick. Nedladdningsprocessen bör bara ta en minut eller två.

  Bekräftelsesidan för nedladdning av fuboTV-appen på Amazons webbplats.

 9. När du slår på din Fire TV Stick bör du hälsas med ett litet meddelande som varnar dig om den slutförda appnedladdningen. När detta är på skärmen, tryck på knappen med de tre horisontella linjerna på Fire Stick-fjärrkontrollen för att öppna appen. Om du missar aviseringen bör fuboTV-appikonen också visas på din hemskärm och i ditt appbibliotek. Du kan också hitta appen genom att använda sökfunktionen Fire Stick och Alexa.

  FuboTV-appskärmen på Amazon Fire Stick med Öppna-knappen och aviseringen markerad.

 10. Välj Logga in för att logga in med din fuboTV-kontoinformation eller välj Påbörja gratis försöksperiod att registrera dig för ett abonnemang med en gratis provperiod.

  FuboTV-appens inloggningsskärm på Amazon Fire TV Stick.

Hur mycket kostar fuboTV per månad?

FuboTV-strömningstjänsten erbjuder fyra separata planer var och en med sin egen lista över funktioner. fuboTV-prenumerationspriser kan variera när de paras ihop med en annan produkt eller tjänst som en del av ett mobil- eller internettjänstpaket. Här är en snabb uppdelning av varje fuboTV-medlemsnivå och dess pris.

 • Förrätt: Kostar 64,99 USD i månaden och kommer med 110 kanaler, 250 timmars inspelning och tre skärmar.
 • Proffs: Kostar 69,99 USD i månaden och har 110 kanaler, 1 000 timmars utrymme och obegränsade skärmar.
 • Elit: Detta fuboTV-abonnemang kostar $79,99 och innehåller 158 kanaler, 1 000 timmars utrymme och obegränsade skärmar.
 • Latino Plus: Kostar $32,99 och innehåller 33 spanska kanaler, 250 timmars utrymme och två skärmar.

Är fuboTV gratis på Fire Stick?

FuboTV-strömningstjänsten är inte gratis på Amazon Fire TV Stick-enheter. Precis som Netflix, Disney Plus och andra liknande tjänster kräver fuboTV ett aktivt betalmedlemskap för att se dess innehåll. Detta abonnemang kan köpas på egen hand via något av ovanstående paket eller erhållas som en del av ett paket med en mobil-, kabel- eller internetleverantör.

Hur kan jag få fuboTV gratis?

Även om fuboTV-tjänsten inte är gratis, är det möjligt att få en sju dagars gratis provperiod när du registrerar dig för Starter-, Pro- och Elite-prenumerationerna. Du måste ange ett kreditkort när du registrerar dig, men det debiteras inte förrän efter den kostnadsfria provperioden. Avbryt din kostnadsfria provperiod på fuboTV innan den tar slut och du kommer inte att debiteras.

FAQ

 • Hur avbryter jag fuboTV på Fire Stick?

  Besök fubo.tv i en webbläsare och logga in på ditt konto. Välj sedan Min profil > konto > Kontouppgifter > Avbryt prenumeration. Du kan avbryta din prenumeration när som helst efter att du har registrerat dig. Om du avbryter under din kostnadsfria provperiod på webbplatsen förlorar du åtkomsten direkt.

 • Varför säger min Fire Stick hela tiden att den inte kan hitta fubo TV-appen?

  FuboTV-appen kan vara otillgänglig eftersom du använder din Fire Stick i en region som inte stöds. Kolla Amazons supportsida för att lära dig hur du använder Fire TV i olika länder. Om du reser eller nyligen har flyttat, granska ditt Amazon-kontos landsinställningar. Logga in på ditt Amazon-konto i en webbläsare och gå till Hantera ditt innehåll och dina enheter > Inställningar > Landsinställningar.