Saltar al contenido

Hur man får kålrot i Animal Crossing

2 de agosto de 2021
001 how to get turnips in animal crossing 3bae3b20b4a646f694092fda3fcb9528

Kålrot är en unik föremål i Animal Crossing: New Horizons eftersom de snabbt kan tjäna dig massor av Animal Crossings primära valutaform, klockor. Men de kan också vara en riskfylld investering och kan få dig att tappa klockor om du inte säljer dem vid rätt tidpunkt. Lär dig hur du spelar «stjälkmarknaden» och bli rik på rovor.

Var man kan köpa rovor i Animal Crossing

Spelare kan bara köpa rovor från Daisy Mae, en leverantör som besöker din ö varje söndag från 4:00 till 12:00. Följ dessa steg för att köpa rovor från henne:

 1. Lokalisera Daisy Mae. Hon kommer att vandra runt på din ö men är lätt att känna igen, tack vare rovorna på hennes huvud.

 2. Tala med Daisy. Hon frågar om du vill köpa rovor och berätta inköpspriset.

  Rovpriserna varierar mellan 90-110 klockor. I allmänhet vill du köpa högre kvantiteter när priset är lägre för att maximera din avkastning.

 3. Välj Jag ska köpa några. Daisy säljer rovor i högar med 10. Du kan bara köpa så många du kan bära men kan komma tillbaka för mer när du har frigjort utrymme i ditt lager.

  Om jag väljer Jag köper några från Daisy Mae i Animal Crossing: New Horizons

 4. Ange hur många kålrot du vill köpa. Du kan välja att ange ett nummer manuellt eller välja Köp Max att köpa så många kålrot som du har råd/bära (det som inträffar först).

  Kålrotsköpskärm i Animal Crossing: New Horizons

 5. Bekräfta köpet genom att välja Ja, jag köper dem.

  Bekräftar rovköp i Animal Crossing: New Horizons

Eftersom Animal Crossing sker i realtid måste du vänta tills en riktig söndag rullar runt innan du kan köpa rovor. Du kan dock justera din Nintendo Switch -systemklocka till «tidsresor» till ett annat datum för att hoppa över väntetiden.

Som sagt, tidsresor är i allmänhet rynkade på djur i Crossing-gemenskapen eftersom det undergräver spelets avslappnade tempo. Du kan också förstöra öhändelser på grund av Animal Crossings autosave -struktur, så det är bäst att ha tålamod och undvika tidsresor om du kan.

Hur man förvarar kålrot

Till skillnad från andra föremål i spelet kan du inte lägga rovor i ditt husförråd. Om du köpte många kålrot från Daisy skulle ditt lager troligen bli överbelastat. Lyckligtvis kan du fortfarande lagra rovor i ditt hem genom att helt enkelt släppa dem på golvet. På så sätt tar de inte värdefullt utrymme i ditt lager, och du kan hämta dem när du är redo att sälja.

Förvara kålrot hemma i Animal Crossing: New Horizons

Hur man säljer kålrot

Nu när du har rovor i ditt lager är det dags att sälja. Tyvärr kan du inte sälja rovor till Nook’s Cranny på söndagar, vilket innebär att du måste vänta med att sälja dem mellan måndag och lördag (om du är otålig kan du också använda tidsresemetoden ovan för att hoppa vidare till Måndag).

Försöker sälja rovor på Nook's Cranny i Animal Crossing: New Horizons

Nook’s Cranny kommer att erbjuda ett annat pris för rovor varje dag, och värdet kan variera dramatiskt. Priserna kan vara så låga som 15 klockor eller så höga som 990 klockor i sällsynta fall, det är där konceptet att spela stjälkmarknaden kommer in. Kontrollera rovpriset varje dag och försök att sälja för mer än du betalat. Du har bara en begränsad tid att göra det också, eftersom kålrot kommer att ruttna en vecka efter köpet och förlora allt sitt värde.

Hur man säljer kålrot på en väns ö

Om du kommer nära slutet av veckan och inte har hittat ett rimligt försäljningspris på din ö, kan du besöka en annan spelares ö för att sälja din kålrot. Det enklaste sättet att göra detta är att kolla med dina vänner och se om de har bättre priser. Till exempel, om Nook’s Cranny erbjuder 50 klockor per kålrot på din ö och 500 klockor på din väns, bör du resa till deras ö och maximera dina vinster! Att resa till en väns ö:

 1. Låt din vän generera en Dodo -kod så att du kan besöka deras ö.

 2. Ta tag i din kålrot och gå till Dodo Airlines längst ner på kartan.

  Står utanför Dodo Airlines i Animal Crossing: New Horizons

 3. Prata med Orville och välj jag vill flyga.

  Att välja Jag vill flyga i Animal Crossing: New Horizons

 4. Välj Jag vill besöka någon.

  Att välja Jag vill besöka någon i Animal Crossing: New Horizons

 5. Välj Via onlinespel.

  Gå in i onlinespel i Animal Crossing: New Horizons

 6. Välj Sök via Dodo Code och ange din väns 5-siffriga Dodo -kod.

  Söker en vän i Animal Crossing: New Horizons

  Alternativt kan din vän välja att öppna sin port för alla onlinevänner. Om deras port är öppen behöver du inte ange en Dodo -kod.

Hur man säljer kålrot på andra öar

Om det inte är ett alternativ att besöka en vän måste du hitta en annan ö online. Lyckligtvis har Animal Crossing -spelare byggt upp ett aktivt och välkomnande samhälle runt rovor, så det är lätt att hitta en annan spelare som är villig att låta dig komma till deras ö.

Det bästa sättet att göra detta är genom Turnip Exchange, en webbplats där spelare lägger upp sina öar och rovpriser. Du kan bläddra igenom de tillgängliga öarna tills du hittar en med ett pris du gillar. Spelare kommer att meddela dig vilka regler du behöver följa i sina inlägg, men oroa dig inte: du behöver aldrig kommunicera direkt med öns ägare.

 1. Hitta en kö du vill gå med i.

  Kålutbytes målsida

 2. Välj Gå med i denna kö.

  Gå med i en kö på Turnip Exchange.

 3. Typ ditt namn i spelet. Detta kan hittas i din Animal Crossing Pass.

  Ange Animal Crossing: Nytt Horizon -namn på Turnip Exchange

 4. När det är din tur att besöka kommer du att kunna se ägarens Dodo -kod.

  I en Turnip Exchange -kö

 5. Gå in i Dodo -kod på spelets flygplats och resa till spelarens ö.

Många spelare på Turnip Exchange kommer att be om något i utbyte mot att använda sina öar, till exempel klockor, Nook Miles -biljetter eller specifika föremål. Om du inte vill betala några avgifter kan du filtrera bort dem genom att välja Nej under Avgifter överst på sidan.