Saltar al contenido

Hur man får Meltan i Pokémon Go och Pokémon Let’s Go

21 de junio de 2021
pokemon go catch meltan featured 316b43d1902443648a2f8b054499450f

Meltan är en speciell mytisk Pokémon som först dök upp i Pokémon Go på smartphones. Det blev senare tillgängligt inom Pokémån Let’s Go Pikachu och Pokémån Let’s Go Eevee, och i Pokémon-svärd och Skydda, på Nintendo Switch. Tränare som vill lägga till Meltan i sina Pokédexes måste göra några tuffa forskningsuppdrag. Vi visar dig vad du ska göra. Instruktionerna i den här guiden gäller Pokémon Go på Android och iOS.

 

Hur man får Meltan i Pokémon Go

Det finns två kända metoder för att fånga Meltan i Pokémon Go. Den första är Pokémon Go Meltan quest-metod, som görs helt inom spelet. Den andra kräver användning av endera Pokémån Let’s Go Eevee eller Pokémån Let’s Go Pikachu på Nintendo Switch.

Metod 1: Let’s Go, Meltan Special Research

De Pokémon Go Meltan quest är det primära sättet att skaffa Pokémon för dem som inte äger en Nintendo Switch. Uppdraget «Let’s Go, Meltan» är tillgängligt för alla spelare och finns under fliken Special i Research-menyn. För att öppna forskningsmenyn, tryck på kikare ikonen från huvudspelskärmen.

Det finns totalt nio faser för att slutföra Let’s Go, Meltan Special Research-uppdrag, där varje fas har tre uppgifter som måste slutföras innan du fortsätter. När den åttonde fasen är klar visas Meltan och du kan fånga den som en vanlig Pokémon. Att fånga Meltan avslutar den nionde fasen och avslutar Let’s Go Meltan-forskningen. Här är uppdragen i varje fas och belöningarna för att slutföra dem alla:

Let’s Go, Meltan Quests
Let’s Go, Meltan (1/9) Snurra fem PokeStops eller gym.

Fånga 10 Pokémon.

Överför fem Pokémon.

Belöningar: 1000 Stardust, 10 Poke Balls och en inkubator.

Let’s Go, Meltan (2/9) Tjäna två godisar som går med din Buddy Pokémon.

Gör 10 stora kast.

Kläcka tre ägg.

Belöningar: 2000 Stardust, två Lucky Eggs och ett Fast TM.

Let’s Go, Meltan (3/9) Fånga en Ditto i Pokémon Go.

Vinn två gymstrider.

Strid i två raider.

Belöningar: 10 fantastiska bollar, tre rökelse och tre Max Revive.

Let’s Go, Meltan (4/9) Fånga fem Pokémon av ståltyp.

Fånga fem Pokémon av elektrisk typ.

Tjäna fem godisar som går med din Buddy Pokémon.

Belöningar: 4000 Stardust, fem Pinap Berries, fem Sällsynta godisar.

Let’s Go, Meltan (5/9) Utveckla en Grimer.

Fånga fem Slugma eller Gulpin.

Gör 20 stora kast.

Belöningar: 5000 Stardust, 20 fantastiska bollar och fem lockmoduler.

Let’s Go, Meltan (6/9) Utveckla en magnemit.

Fånga fem Exeggcute.

Strid i 10 raider.

Belöningar: En Silver Pinap-bär, en Metal Coat och 10 Ultra Balls.

Let’s Go, Meltan (7/9) Utveckla en Drowzee.

Fånga en Cubone.

Utveckla en Scyther.

Belöningar: 10 Ultra Balls, en Charged TM och tre Premium Raid Pass.

Let’s Go, Meltan (8/9) Fånga två Omanyte eller Kabuto.

Fånga två Lileep eller Anorith.

Fånga en Aerodactyl.

Belöningar: 8000 Stardust, Meltan-möte och en Star Piece.

Let’s Go, Meltan (9/9) Fånga Meltan.

Belöningar: Tre massor av 4500XP, 9000 Stardust, en Super Inkubator och fem Meltan-godis.

Metod 2: Pokémon Let’s Go Mystery Box

Den andra metoden för att fånga Meltan i Pokémon Go kan vara mycket snabbare än ovanstående metod, men bara för dem som har en Nintendo Switch och en kopia av Pokémån Let’s Go Pikachu eller Eevee. De måste också slutföra det mesta av huvudspelet och nå det hela vägen till Fuchsia City.

  1. Res till Go Park i Fuchsia City i Pokémån Let’s Go Pikachu eller Pokémån Let’s Go Eevee och överföra alla Pokémon från Pokémon Go till din Nintendo Switch.
  2. När överföringen är klar får du ett objekt som heter Mystery Box Pokémon Go på din smartphone. Mystery Box finns på objektskärmen. Tryck bara på Poké Ball ikonen för att komma åt den.
  3. Öppna Mystery Box. Under de närmaste 30 minuterna kommer många Meltan att vara tillgängliga för att fånga som vanlig Pokémon.
  4. Fånga så många Meltan som möjligt inom tidsgränsen. Om du inte stöter på någon Pokémon, försök att använda en rökelse för att öka din mötesfrekvens.
  5. Överför en av de fångade Meltan till Pokémån Let’s Go Pikachu eller Pokémån Let’s Go Eevee för att registrera det i spelets Pokédex och spela med det på din Nintendo Switch.

 

Hur man utvecklar Meltan till Melmetal

Meltans utvecklade form är Melmetal, en mycket större och starkare Pokémon som är perfekt för att ta över och försvara gym.

Pokemon Melmetal i Pokémon Go-videospelet.

För att utveckla Meltan till Melmetal behöver du 400 Meltan-godis. Dessa erhålls genom att gå med en Meltan som din kompis Pokémon, fånga Meltan och använda pinap bär innan du fångar en Meltan i naturen. Aktivera Pokémon Go Adventure Sync-funktionen gör att man samlar godis mycket snabbare när man går med en Pokémon-kompis. Tyvärr kan Meltan inte utvecklas Pokémån Låt oss gå Pikachu eller Pokémån Let’s Go Eevee, så du måste utveckla den till Melmetal in Pokémon Go först, överför den sedan om du vill ha en på din Switch.

 

Hur man får en blank Meltan och Melmetal i Pokémon Go

Liksom alla Pokémon-arter finns Meltan och Melmetal i «blanka» former i Pokémon Go. Blanka Pokémon har en speciell färgvariant. De verkar helt slumpmässigt och är otroligt sällsynta.

En blank Meltan i Pokemon Go.

Att stöta på ett är rent talsspel, dvs. ju mer Meltan du möter i naturen, desto större är chansen att du ser en blank. Ett par specialerbjudanden Pokémon Go händelser har ökat oddsen för att Shiny Meltan ska visas i spelet.

 

Kan jag få Meltan och Melmetal i Pokémon Sun And Moon?

Eftersom Meltan och Melmetal är nya Pokémon är det omöjligt att få dem i Pokémån sön och Pokémåne spel för Nintendo 3DS.