Saltar al contenido

Hur man fixar inga matchningar på Bumble

15 de julio de 2021
FKT0RM1QHWManholdingiPhoneincar 70a24007f8334257888bbd13c76fdcbc

Det kan vara väldigt roligt att hoppa på Bumble och börja svepa direkt på profiler av personer som du tror att du kanske gillar. Tyvärr, om ingen sveper direkt på din profil, får du inga matchningar.

Orsaker till inga matchningar på Bumble

Det finns fyra vanliga skäl för att inte få några matcher på Bumble.

 • Din profil har inte fyllts i ordentligt: Du har lämnat många detaljer tomma, vilket gör att din profil inte visas för de mest relevanta användarna. Kanske har du bara ett foto eller två som inte visar hur bra du ser ut, så det fångar inte användarnas uppmärksamhet tillräckligt och de slutar svepa åt vänster för att passera.
 • Dina inställningar är inte konfigurerade rätt: I dina inställningar kan du välja upp till två filter (med ett gratis konto) för att hjälpa dig hitta de mest relevanta matchningarna. Du kan också utöka eller begränsa avståndet för platserna för profilerna du ser.
 • Du är kräsen med vem du sveper rätt på: Du kan missa matcher utan att ens veta det eftersom du bara sveper rätt på de bästa av de bästa profilerna du stöter på.
 • Du passar inte bra för Bumble: Bumble-användare letar vanligtvis efter seriösa relationer, så om din profil antyder det motsatta kan detta förklara varför du får många pass och inga matchningar.

Hur man fixar en felaktigt utfyllnad profil

Om du var snabb att fylla i din Bumble-profil eller hoppade över den helt, prova följande:

 1. Öppna Bumble-appen, tryck på Profil för att navigera till din profilflik och tryck sedan på Redigera ikon (penna) på din profilbild.

 2. Se till att din profil är verifierad eftersom vissa användare kan välja att inte visa icke-verifierade konton. Om din inte är verifierad än, tryck på Verifiera ditt konto. Du blir ombedd att ladda upp ett foto av dig själv som gör en specifik handgest.

 3. Ladda upp bilder av god kvalitet av dig själv och sträva efter att fylla i alla sex platser. Tryck på + (plustecken) för att lägga till dem från din enhet. Välj foton av dig själv som ler i olika inställningar och undvik att använda bilder av dig själv i gruppinställningar eller som döljer ditt ansikte (solglasögon, skuggor osv.).

 4. Använd avsnittet Profilanvisningar för att hjälpa din personlighet att sticka ut. Du kan bara visa en profilprompt åt gången, men du kan också experimentera med olika genom att byta ut dem och se om en ökar dina chanser att få matchningar.

 5. Fyll i allt i din Om mig, Mitt arbete och utbildningoch Min grundläggande information avsnitt.

  Skärmbilder av delar av Bumble-profilen.

Hur du fixar dina Bumble-inställningar

Det är viktigt att välja de mest relevanta filtren för dina profilsökningar så att rätt profiler visas för dig (och vice versa). Du kanske också vill överväga att utöka önskat åldersintervall och avstånd för att öka din räckvidd.

 1. Tryck på på din profilflik inställningar kugghjulsikonen längst upp till vänster.

 2. Under Filter, tryck på Ställ in avancerade Date / BFF / Bizz filter. Alternativt, tryck på Endast verifierade profiler så att endast verifierade profiler visas i dina sökningar.

 3. Bläddra bland filtren och tryck på Lägg till det här filtret för någon du väljer. Ställ sedan in alternativet för det filtret.

 4. Upprepa steg fyra med ett annat filter. Se till att Tillämpa filter växeln högst upp är påslagen. Dessutom, om du har uppgraderat till Bumble Boost, kan du använda alla filter i din sökning.

 5. Du kan utöka eller begränsa önskat åldersintervall genom att flytta de två gula markörer på åldersskalan till önskad inställning.

  Expandera filter och inställningar på Bumble-profilen.

 6. Utöka eller begränsa önskat avstånd genom att flytta gul markör på avståndsskalan till önskad inställning.

Hur du fixar dina Bumble Swiping vanor

Det enda sättet att fixa dina superpickiga eller strikta svepvanor är att lätta upp lite och vara mer generös med att svepa rätten att gilla profiler oftare. Kom ihåg att genom att göra det öppnar du bara dörrarna för kommunikation – du behöver inte nödvändigtvis göra något annat om du tycker att matchen inte tar fart. Det slutar slutligen om du slutar kommunicera. Du kanske också är intresserad av att använda Superswipes i vissa profiler, vilket kan öka dina chanser att matcha. Superswipes är en premiumfunktion som du kan ge profiler för att låta dem veta att du verkligen gillar dem mycket.

Hur man fixar Att vara en dålig passform för Bumble

Det är viktigt att förstå att majoriteten av Bumble-användare använder plattformen för att skapa meningsfulla anslutningar som så småningom leder till seriöst engagemang. Om detta inte är det du letar efter och din profil återspeglar det, kanske du vill överväga att prova en annan dejtingsapp. Du kanske vill överväga att byta till att använda Tinder, som mycket liknar Bumble, men dess användare är kända för att vara mer avslappnade när det gäller dejting. Tinder har mer rykte om att ansluta sig än för att bygga seriösa relationer.