Saltar al contenido

Hur man tar bort Grindr

23 de julio de 2021
GettyImages 1133233058Cropped 60309589519f4d36a19d3364345fece5

Att bara ta bort Grindr-appen från din mobila enhet raderar faktiskt inte ditt Grindr-konto och din profil. Du måste ta några steg till. Följande instruktioner ska fungera för både Android- och iOS-enheter.

Så här tar du bort ditt Grindr-konto och din profil på Android

Att ta bort ditt Grindr-konto och din profil från en Android-enhet är lite mer involverad än om du använder en iOS-enhet. Instruktionerna nedan guidar dig genom att ta bort ditt Grindr-konto och din profil på Android.

  1. Öppna Grindr-appen på din Android-enhet. Tryck på din profilikon på huvudskärmen; den ska ha en cirkelform och placeras i det övre vänstra hörnet.

  2. En profilmeny ska visas. För att komma åt dina Grindr-appinställningar, tryck antingen på det gula inställningar längst ned eller tryck på din profilbild och tryck sedan på den gråa redskap ikonen som nu är uppe till höger.

  3. Knacka Avaktivera > Radera konto.

  4. På nästa skärm väljer du en anledning från listan med anledningar till varför du kan ta bort ett Grindr-konto eller peka på Hoppa.

  5. På nästa skärm verifierar du ditt konto genom att ange din e-postadress i det angivna utrymmet och trycker sedan på Ta bort profil på botten.

  6. En röd och vit dialogruta kan blinka över skärmen för att varna dig för att «all din information kommer att tas bort permanent från Grindrs system.» Tryck på för att bekräfta borttagning av din profil och kontot Radera konto inom denna dialogruta.

Så här tar du bort ditt Grindr-konto och din profil på iOS

Instruktionerna för att radera ditt Grindr-konto är bara lite annorlunda på iOS än på en Android-enhet. De är dock enklare och kräver inte så många steg.

  1. Öppna Grindr-appen på din iOS-enhet. Tryck på din profilikon på huvudskärmen. Det ska vara i form av en cirkel med en silhuett av en person inuti cirkeln.

  2. Välj redskap ikonen längst upp till höger på skärmarna.

  3. Knacka Ta bort profil, som ska finnas längst ner i den här menyn.

  4. Vid denna punkt, enligt Grindr, bör detta slutföra raderingen av din iOS-profil och ditt konto.

Är det möjligt att bekräfta att ett Grindr-konto och en profil har raderats?

Inte riktigt. Det finns verkligen inget verifierat sätt att bekräfta att ditt konto och profilen har tagits bort, men enligt Grindr har de verkligen inget sätt att återställa den eller den informationen om du har tagit bort din profil. Så om du bestämmer dig för att komma tillbaka till Grindr behöver du en helt ny profil. Om du var en Grindr Xtra-prenumerant måste du fortfarande avbryta alla prenumerationer relaterade till Grindr-kontot du planerar att radera. Dessa prenumerationer försvinner inte bara för att du har tagit bort din profil och ditt konto.