Saltar al contenido

Hur man lägger till ringdörrklocka i Google Home

26 de junio de 2021
ring 23624468ac28420886ccc0e8f420b16b

Vad du ska veta

 • Installera tre appar för antingen iPhone eller Android: Google Home, Google Assistantoch Ringa.
 • Gå till webbsidan för Google Assistant Ring Services i en webbläsare. Välj Skicka till enhet och välj ditt Google-hem.
 • Länk Google till din Ringa konto i meddelandeskärmen på din telefon.

Den här artikeln förklarar hur man lägger till en ringdörrklocka till en Google Home-enhet och hur man använder den efter att den har lagts till.

Hur man lägger till ringdörrklockan i Google Home

Ring-dörrklockan är en smart, trådlös ansluten enhet, så det är självklart att du borde kunna få den att fungera med andra anslutna hemapparater. Medan du kan lägga till din ringdörrklocka till en smart smarthögtalare från Google Home är dess förmåga något begränsad. Så här gör du anslutningen och exakt vad du kan göra med din Ring och Google Home när du har slutfört installationen. Innan du börjar, se till att du har installerat dessa tre appar på din telefon:

 • Google Home: Ladda ner Google Home för iPhone eller Google Home för Android.
 • Google Assistant: Ladda ner Google Assistant för iPhone. Om du har en Android-telefon kan Google Assistant redan vara förinstallerat. Om inte, ladda ner Google Assistant för Android.
 • Ringapp: Ladda ner Ring för iPhone eller Ring för Android.
 1. Öppna webbsidan för Google Assistant Ring-tjänster i en webbläsare på din stationära eller bärbara dator.

 2. Välj längst upp på sidan Skicka till enhet.

 3. I rullgardinsmenyn väljer du den Google Home-enhet du vill ansluta till ringen.

  Office Speaker Home-enhet

 4. På din telefon får du ett meddelande om att du måste länka Google till ditt Ring-konto. Tryck på aviseringen och slutför processen genom att ange ditt användarnamn och lösenord för Ring i behörighetsformuläret.

  Assistentavisering, inloggningsknapp, auktorisationsknapp på iOS

 5. Din installationsprocess är klar – nu kan du komma åt Ring från Google Home. Om du föredrar kan du öppna sidan Ringtjänster på din mobiltelefon. Istället för ett webbläsarfönster. Den öppnas i Google Assistant-appen och därifrån trycker du på Länk för att ansluta ringdörrklockan till Google Home.

Hur du använder din ringdörrklocka med Google Home

Sakernas internet lovar mycket interoperabilitet mellan olika smarta och anslutna enheter, men för att två enheter ska fungera bra måste de generellt utformas från början för att ansluta och dela information. Eftersom Google och Ring (som ägs av Amazon) konkurrerar med varandra när det gäller smarta dörrklockaprodukter har Google inte gått ur vägen för att göra Google Home-kompatibelt med Ring, och så möjligheten för Ring och Google Home att samarbetet är något begränsat. Du kan till exempel inte se video från din Ring-dörrklocka på en Google Home Hub-skärm eller casta videon till en Google Chromecast. Som sagt kan de två enheterna fungera tillsammans. När du är ansluten kan du be Google Home att utföra olika uppgifter med Ring. Nu när den är konfigurerad kan du prata med Ring via ditt Google-hem. Du kan säga: «Hej Google, prata med Ring.» När Google Home har öppnat Ring hör du Ring fråga vad du vill göra. Vid den här tiden kan du säga något av följande:

 • «Aktivera rörelsesvarningar» eller «slå av rörelsesvarningar.»
 • «Aktivera ringsignaler» eller «slå av ringsignaler.»
 • «När ringde dörrklockan senast?»
 • «Börja spela in video.»
 • «Hur är dörrklockans status?» eller «vad är dörrklockans hälsa?»

Om du föredrar behöver du inte börja med att säga «prata med Ring.» Istället kan du säga ”Hej Google, fråga Ring …” och slutföra begäran beroende på vad du vill att Ring ska göra från listan med ovan nämnda uppgifter.

Vanliga frågor

 • Vad motsvarar Ring för Google? Google erbjuder sitt eget videodörrklockningssystem som heter Nest Hello. Till skillnad från Ring ger den 24/7 övervakning och inspelning med en Nest Aware-prenumeration.
 • Kan jag använda en ringdörrklocka med Google Nest? Ja, Ring fungerar med Google Nest-produkter till exempel Nest Mini, andra generationens modell av Google Home Mini. Nyare Nest-smarta hemprodukter tenderar att fungera bra med Ring, men se till att äldre modeller är kompatibla innan du gör några inköp.