Saltar al contenido

Hur man skapar en Wii Mii

25 de junio de 2021
Mii Channel Start 56a6abd45f9b58b7d0e4337e

Öppna Mii Editor

Klicka på på Wii-startskärmen Mii Channeloch sedan vidare Start. Detta kommer att transportera dig till «Mii Plaza» där din Miis kommer att vandra runt med ledigt efter att du gjort dem. Klicka på Ny Mii till vänster på skärmen (det ser ut som ett lyckligt ansikte med en «+«på den) för att starta en ny Mii. Du kan också klicka på Redigera Mii -knappen (det glada ansiktet med ögat) för att ändra alla befintliga Miis du har skapat.

Välj dina Miis grundläggande attribut

välj kön på din Mii

Välj ditt Miis kön. Om du är lat kan du klicka på Välj lika ut att ta fram en skärm av Miis att välja mellan, men det är roligare om du klickar Börja från början, som kommer att dra upp huvudredigeringsskärmen med en generisk Mii att arbeta med. Högst upp på skärmen finns en rad med knappar. Klicka på den första. Detta låter dig fylla i grundläggande information om din Mii som namn, födelsedatum och favoritfärg (som, om du gör en Mii baserad på dig själv, naturligtvis kan vara ditt namn, födelsedatum och favoritfärg) . Du kan också bestämma om din Mii ska «mingla» genom att klicka på Mingle-rutan. Om din Wii är ansluten till Internet kan din Miis vandra till en annan spelares Mii Plaza, och din Mii Plaza kommer att fyllas med Mii-främlingar.

Designa ditt Miis huvud

Mii-huvuddesign

Det mesta av Mii-redigeringsskärmen ägnas åt huvud och ansikte, så att designers kan skapa Mii-versionen av sig själva, vänner eller kändisar. Klicka på knapp två högst upp på skärmen för att ställa in en höjd och vikt för din Mii. Knapp tre ger dig möjlighet att skapa din Miis ansikts form och hy. och att välja en lämplig hudton. Du har sex val för hudton, så du borde hitta något rimligt här. Det finns åtta ansiktsformer plus ett urval av ansiktsdrag som fräknar eller åldersgränser. Dessa funktioner kan inte blandas, så om du vill ha både fräknar och rynkor har du tur. Knapp fyra öppnar skärmen för val av hår. Du har 72 hårlooker att välja mellan, samt 8 färger. Många av stilarna kan användas på båda könen framgångsrikt.

Designa ditt Miis ansikte

Mii ansiktsdesign

Ansiktsdesign är central för att skapa en bra Mii och erbjuder flest val. Funktionen kan flyttas, ändras och i vissa fall roteras. Medan dessa funktioner är utformade för att låta dig skapa en god likhet, har vissa människor upptäckt att om du gör saker som att flytta ögonen till hakan och ställa ögonbrynen uppåt vertikalt kan du skapa några mycket överraskande Mii-ansikten, som ett ansikte med en pingvin på det. Den femte knappen är för ögonbryn. Du kan välja mellan 24 pannautseende eller till och med inga ögonbryn om det passar dig. Pilarna till höger låter dig flytta, rotera och ändra storlek på pannorna. Du kan också ändra färgen till något annat än din hårfärg. Den sjätte knappen låter dig välja och justera dina ögon. Du kan välja en färg, göra dem nära eller långt ifrån varandra, ändra storlek och placera dem var som helst i ansiktet. Den sjunde är näsknappen. Det finns 12 alternativ här. Använd pilarna för att öka eller minska nässtorleken eller för att justera dess position. Den åttonde knappen ger dig munnen för din Mii. Du har 24 val. Du kan välja tre nyanser som sträcker sig från kötttonat till rosa. Som med andra funktioner, använd pilarna för anpassning. Den nionde knappen leder dig till tillbehör. Här kan du verkligen byta upp saker för din Mii med glasögon, mullvad och ansiktshår. När du är nöjd med utseendet på din Mii klickar du på “Avsluta” -knappen. Välj sedan «Spara och avsluta» så att dina ansträngningar inte går förlorade.

Make More Miis

Nintendo Mii Channel

Du behöver inte sluta med en Mii. När vi besöker en vän för att spela på Wii får vi dem att göra en Mii. Vanligtvis kan de komma på en som liknar dem anständigt. När de kommer tillbaka väntar deras Mii alltid på dem.