Saltar al contenido

Hur man sover (och drömmer) vid djurkorsning

1 de julio de 2021
Switch ACNH SummerUpdate 02 2020 screen 08 cfc9ee6c64b347d7818f29035c9a5b44

Animal Crossing: New Horizons-spelare kan låta byborna sova och besöka andra öar medan de drömmer. Medan du normalt måste låta dina vänner släppa dig på deras öar, kan du drömma dig fritt «föreställa dig» på sin ö om de inte skulle vara tillgängliga. För att skapa en drömadress eller använda Dream Suite måste du ha en betald prenumeration på Nintendo Switch Online.

Hur man delar din ö

För att låta vänner drömma besök din ö måste du skapa en drömadress. Du kommer att göra detta med hjälp av Luna, en tapir NPC. Hon kommer i huvudsak att vara en slags drömguide för dig. Se till att du har en säng upprättad någonstans i ditt hem. Närma dig din säng och tryck framåt på kontrollpinnen för att lägga dig på den. En snabb fråga: «Ska jag sova lite?» kommer att visas och du väljer «Ja, jag vill sova …»

Luna kommer att dyka upp nära din säng och du vill välja alternativet «Jag vill dela en dröm.» Välj sedan «Jag är redo!» Luna kommer sedan att ansluta dig till internet och skapa en instans av din ö för andra människor att besöka. Som spelet varnar dig kommer att dela ditt ö som en dröm att ditt namn och innehållet i din dröm blir offentligt för alla som får din drömadress. Luna ger dig sedan en 12-siffrig drömadress som du kan dela med vänner eller offentligt. Din drömadress kommer också att synas på ditt pass och på din ös karta. Du kan uppdatera din drömö en gång om dagen. Du kan också låta Luna «överraska dela» din ö, även om du kan justera den här inställningen genom att prata med henne i ditt drömtillstånd. Du kan också be Luna att ta bort din dröm. Genom att låta andra spelare besöka din ö i en dröm, kan de ta tillbaka mönster som visas på din Custom Designs Portal. De kommer inte att kunna påverka fysiskt innehållet på din ö, eftersom de inte kan samla frukt eller material, hugga ner dina träd eller terraforma på något sätt. Detta är helt enkelt en funktion för att låta dina vänner eller någon du tillåter utforska rymden på din ö.

Hur man besöker vänöarna genom drömmar

För att besöka andra öar som skapats av dina vänner, låt byborna sova på din säng. När Luna närmar sig dig och frågar vad du vill göra i det här drömtillståndet, välj alternativet som läser «Jag vill drömma.» Välj sedan «Ja, jag är redo!» för att ansluta till internet. Du kan «Sök efter drömadress» och mata in en drömadress som du hittar eller som en vän ger dig. Alternativt kan du välja «Överraska mig» och Luna skickar dig till en slumpmässigt vald ö.

Animal Crossing: New Horizons drömmer press skärmdump

Din säng kommer då att synas mitt i stadens torg på denna drömö. Ditt lager är tomt, men du hämtar dina artiklar när du vaknar. Du kommer att vara fri att utforska ön, även om du inte kan göra fysiska förändringar på ön. Istället kan du utforska rymden och prata med byborna. Om du ser något olämpligt innehåll, tryck på – för att skicka en rapport och väcka din bybor. För att återvända till vaknarvärlden, lägg dig tillbaka på sängen och välj «Jag vill vakna!»