Saltar al contenido

Hur man spelar in ett telefonsamtal för en podcast

22 de julio de 2021

När du spelar in din röst och en andra röst (eller fler ljudelement) för en podcast, använd antingen en hårdvarumixer eller programvara som emulerar en mixer. Rätt hårdvara och mjukvara effektiviserar införandet av telefonsamtal i din podcast. Det är bara en annan utrustning att lägga till i din podcaststudio.

Spela in telefonsamtal med en fast telefon

Le svart man som talar på telefonen på hemmakontoret

RadioShack tillverkar en produkt som heter Smart Phone Recorder Control (modell: 43-2208 när detta skrivs). Det handlar om $ 29,99 och enligt Radio Shack börjar det «… spela in på ett kassettdäck när du tar upp telefonen. Denna telefoninspelarkontroll startar omedelbart din ljudinspelare när telefonmottagaren eller handenheten tas upp. Den ansluts till alla ljud inspelare med fjärrkontakter och mikrofonuttag. » Nu, eftersom det spelas in på band kommer du att ha ett nytt steg att överföra det inspelade ljudet från kassettdäcket till din dator via ljudkortets ingångar. En liknande produkt är tillgänglig via Ahern som heter Konexx Model 100 Recording Jack. Den spelar in på kassett och gränssnitt med de flesta ljudkort också. Det säljs för cirka 59,95 dollar. Westek tillverkar TeleTool 2000, en PC / telefoninspelare. Det låter dig spela in från en telefon direkt till din dator. Att använda en sådan produkt sparar dig det extra steget att överföra ditt inspelade ljud från ett kassettdäck som i den första produkten.

Spela in samtal med VOIP (Voice Over Internet Protocol)

Spela in Skype-samtal

Inbyggd inspelning

Innan du börjar leta efter tredjepartslösningar behöver du kanske inte leta längre än din VoIP-app själv. Skype stöder samtalsinspelning i både stationära och mobila applikationer, liksom Google Hangouts. Du kan prata med någon av dessa populära VoIP-plattformar, och du behöver inte något extra för att spela in ditt samtal.

Gratis lösningar

Gratis lösningar är alltid populära. MP3 Skype Recorder är gratisprogram. Den registrerar automatiskt eller manuellt alla dina Skype-samtal och lagrar dina konversationer på hårddisken i separata MP3-formaterade filer. Applikationens webbplats säger att den kommer att spela in SkypeOut, P2P Skye-samtal och Skype Online-nummer. Ladda ner den med de här länkarna på voipcallrecording.com. iFree Skype Recorder påstår sig vara lätt att använda och gratis också. Det spelar in automatiskt eller manuellt dina Skype-samtal och kan användas för Skype2Skype-samtal, SkypeOut / SkypeIn-samtal och konferenssamtal. Ladda ner den här programvaran på ifree-recorder.com.

Betalda alternativ

Shareware podcasters som letar efter ett nytt sätt att spela in Skype-samtal för sina podcasts kanske vill titta på den här produkten från Applian Technologies. Replay Telecorder för Skype spioneras som en enkel ljud- / videoinspelare med ett klick. Enligt ett pressmeddelande: «Replay Telecorder erbjuder användaren ett val av sex olika samtalsinspelningsalternativ från en lättåtkomlig rullgardinsmeny. Dessa inspelningsalternativ är endast ljud, bild i bild, sida vid sida-video, bara spela in den lokala videon, spela in bara fjärrvideon eller spela in samtalet som två separata filer. » Replay Telecorder för Skype kräver Windows 7, XP eller Vista med Skype installerat och säljs för 29,95 USD. En gratis demo finns på Applian Technologies webbplats. HotRecorder är ett program som är utformat för att fungera med VOIP-produkter som Skype och Vonage. Enligt HotRecorder-webbplatsen: «HotRecorder för VOIP är ett avancerat verktyg som låter dig enkelt spela in, spela, lagra och konvertera röstkommunikation som hålls över Internet. HotRecorder spelar in alla parter i 2 olika kanaler och slår ihop dem i en enda fil.» En testversion är tillgänglig för nedladdning och om du bestämmer dig för att gilla den är premiumversionen endast 14,95 dollar. Du kan ladda ner filen på www.hotrecorder.com. (Jag har inte använt de flesta av dessa produkter personligen så jag gör inga anspråk för dem.)

En webbaserad lösning för alla typer av telefoner

NoNotes inspelningstjänst

Med NoNotes.com ringer du helt enkelt ett avgiftsfritt nummer eller använder någon av tjänsterna mobilappar (iPhone, Torch, Android). Bestäm om du vill spela in ett samtal, spela in och transkribera ett samtal eller spela in och transkribera diktering. Slå numret du faktiskt ringer och bedriv ditt företag. När du har lagt på meddelar NoNotes.com dig när din inspelning är klar. Du kan registrera dig för ett gratis konto som gör att du kan spela in upp till 20 minuter varje månad, automatiskt skicka e-post till inspelningen och låta dig använda transkriptionsfunktionen om du behöver det på avgiftsbasis. Andra prissättningsalternativ (betala per användning eller prenumeration) tillgodoser dina inspelningsbehov oavsett om de är sporadiska eller vanliga. NoNotes.com är endast tillgängligt i USA och Kanada just nu. Det finns också den professionella vägen. AudioFile Solutions tillhandahåller en inspelningstjänst för konferenssamtal. Detta är en manuell process och övervakas av en inspelningsingenjör. Företaget erbjuder också redigeringstjänster.

Inspelningsappar för Android och iOS

Spela in dina samtal med Android- och iOS-appar

Både iOS och Android har en mängd olika appar för samtalsinspelning. Många av dessa är gratis också. Med de flesta inspelningsappar kan du ställa in dem för att automatiskt skapa ljudfiler på din enhet av alla dina samtal. Du kan granska loggen för dina samtal från appen eller exportera ljudet för användning på en annan enhet eller dator. iOS-användare bör kolla in TapeACall av Epic Enterprises. Både Android- och iOS-enhetsägare kan också använda Google Voice för att spela in telefonsamtal.