Saltar al contenido

Importera dina webbläsarfavoriter till Microsoft Edge

10 de agosto de 2021
001 import favorites to edge 4103662 13493533b41b4283a7510082d84ff191

Den nya Microsoft Edge-webbläsaren ger förbättringar och nya funktioner till standard Edge-webbläsaren som levereras med Windows 10. Om du har använt Chrome, Firefox eller Opera, kopiera dina bokmärken till den nya Edge med webbläsarens inbyggda importfunktionalitet. Informationen i denna artikel gäller den nya Microsoft Edge -webbläsaren som släpptes i januari 2020.

Så här importerar du favoriter till Edge

Att kopiera bokmärken från andra webbläsare till Microsoft Edge tar inte bort bokmärkena från källbläddraren, och det stör inte heller dina befintliga favoriter i Edge. Så här importerar du favoriter till Edge:

  1. Öppna Edge på din dator och välj Inställningar och mer ( ) i det övre högra hörnet av webbläsaren.

  2. Välj Favoriter i rullgardinsmenyn.

    Kant med alternativet Favoriter markerat

  3. Välja Importera i menyn som öppnas.

    Kant med kommandot Importera markerat

  4. Välj en kompatibel webbläsare från listan. Välj Favoriter eller bokmärken och andra kategorier av information som du vill överföra till Edge och välj sedan Importera. Om en webbläsare inte är listad stöder antingen Edge inte import av bokmärken från den webbläsaren, eller så finns det inga bokmärken att importera.

    Importera -skärmen i Edge med webbläsarens meny, alternativet Favoriter eller bokmärken och knappen Importera markerad

Så här hanterar du importerade bokmärken i Edge

Nästa gång du öppnar Favoriter -menyn ser du alla dina importerade bokmärken. Om du vill flytta importerade favoriter till fältet Kantfavoriter drar du mappar eller länkar till Favoritfält mapp. Om du har Microsoft Edge -appen blir dina nya bokmärken automatiskt tillgängliga på din mobila enhet.

Favoritskärmen i Edge med favoritfältets mapp markerad