Saltar al contenido

Lär dig att spela FarmVille 2 även om du inte har ett Facebook-konto

1 de julio de 2021
play farmville outside of facebook 1983305 final 1439f8195393407d90091436a1cdda73

Farm Ville var ett av de största spelen på Facebook, och nu finns det en uppföljare, FarmVille 2: Country Escape. Lyckligtvis behöver du inte längre vara inloggad på det sociala nätverket för att spela eftersom Zynga har gjort Farm Ville 2 tillgänglig via sin egen webbplats och mobilapp. Du kan också spela originalet Farm Ville men inte på Facebook via Zynga-webbplatsen.

Farm Ville 2 Kräver inte ett Facebook-konto

Du kan spela FarmVille 2: Country Escape på Zynga-webbplatsen utan ett Facebook-konto. Allt du behöver göra är att logga in med ditt Zynga-konto eller skapa ett nytt konto gratis. Du kan också logga in Farm Ville 2 använder ditt Facebook-konto om du föredrar det.

För att fortsätta spela FarmVille 2 efter december 2020, när Adobe Flash är inställt på att gå ut i alla webbläsare, måste du ladda ner och installera FarmVille 2 Launcher +. Spelet i sig ser ut och spelar precis som det gör på Facebook, bara utan sociala nätverk. Dessa har ersatts med en mängd olika Farm Ville specifika funktioner. Till exempel finns det ett aktivitetsflöde på sidan som ger dig de senaste uppdateringarna från dina vänner i spelet och alla andra som spelar för närvarande. Du kan också visa alla dina nuvarande förfrågningar och hålla dig uppdaterad med Farm Ville nyhetsflöde, som håller reda på den senaste utvecklingen i spelet.

Spela Farm Ville 2 på din Windows-dator, smartphone eller surfplatta

Medan originalet Farm Ville är inte tillgänglig som en app för mobila enheter eller datorer, FarmVille 2: Country Escape kan spelas på flera plattformar inklusive Windows, Android och iOS.

  • För att spela på en Windows-dator, ladda ner FarmVille 2 från Microsoft Store för din Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile eller Windows Phone 8.1.
  • Om du vill spela på din Android-enhet installerar du FarmVille 2 från Google Play-butiken.
  • För att spela på din Apple iOS-enhet, ladda ner FarmVille 2-appen från iTunes med din iPhone, iPad eller iPod touch.

De FarmVille 2: Country Escape app ansluter dig till spelet via Zynga-webbplatsen, vilket innebär att du inte behöver logga in på ditt Facebook-konto för att spela.

Spelar Farm Ville Utan Facebook

Du kan spela den ursprungliga FarmVille på Zyngas webbplats, men du måste logga in med ett Facebook-konto. Du brukade kunna spela genom att helt enkelt skapa ett Zynga-konto, men det har tydligen förändrats. Att veta hur man spelar FarmVille medan du inte är på Facebook kan ändå vara till nytta om du vill odla under din stilleståndstid på jobbet eller skolan där Facebook är blockerad, om du övervinner Facebookberoende men ändå vill spela FarmVille eller om du gillar inte att spela spel medan du bombarderas med Facebook-aviseringar.

Gör det FarmVille: Tropic Paradise Kräver Facebook?

FarmVille: Tropic Paradise är en mobil exklusiv. Den kan bara spelas på Android-, iOS- och Amazon Fire-enheter; det finns ingen Facebook- eller webbversion. Följaktligen behöver du inte ett Facebook-konto för att spela.