Saltar al contenido

Så här ansluter du Google Home till Bluetooth -högtalare

31 de julio de 2021
googlehome 5b01bdc13037130037125d7e

Ditt Google Home kan använda Bluetooth för att spela musik på en separat högtalare. Om du gillar att använda din Google Home-enhet för medieuppspelning men den inte fyller rummet som du vill, eller om du har en helt ny Bluetooth-högtalare som du verkligen vill använda, är det enkelt att para ihop de två. När du ansluter Google Home till Bluetooth -högtalare spelas all musik som du kommenderar via Google Home på Bluetooth -enheten. Andra saker som Google Assistant-svar, larm och tidtagare fortsätter dock att spelas upp via Google Home: s inbyggda högtalare.

Inställningsanvisningar för Google Home Bluetooth

Så här ansluter du Google Home till några Bluetooth -högtalare:

  1. Slå på både Google Home och Bluetooth -högtalaren.

  2. Öppna Google Home -appen på din telefon eller surfplatta. Den är tillgänglig för iPhone-, iPad- och Android -användare.

  3. På startsidan väljer du Google Home -enheten för att ansluta till Bluetooth -högtalaren.

  4. Välj inställningar knappen (växeln).

  5. Bläddra ner och välj Standard musikhögtalare.

  6. Sätt din Bluetooth -högtalare i parningsläge. Det kan ha en knapp som du måste trycka på en gång eller trycka och hålla inne i några sekunder. Andra kan vara anslutna till en app där du kan aktivera parningsläge. Se talarens dokumentation för detaljer.

  7. Återgå till Google Home -appen och välj Koppla ihop Bluetooth -högtalareoch välj sedan högtalaren när du ser den visas på skärmen.

    Google Home -par Bluetooth -högtalarknapp

Felsökningstips

Om Google Home inte hittar din högtalare, kontrollera att högtalaren är i parkopplingsläge och, om det finns en fysisk omkopplare för att aktivera Bluetooth, att omkopplaren är i placera. Om du ser «Inga enheter hittades«i Google Home -appen trycker du på Skanna igen att försöka leta igen. Det kan ta några försök. Om ditt Google Home har problem med att höra dig efter att du har parkopplat Bluetooth -högtalaren, se till att du pratar med själva Google Home och inte den nyligen ihopkopplade Bluetooth -högtalaren. Mikrofonen finns på Google Home -enheten. Du kan ansluta Google Home till flera Bluetooth -högtalare samtidigt. Antingen kan du lägga till flera högtalare via Google Home -appen så att du kan välja vilken du vill spela musik på eller skapa en högtalargrupp för att spela samma musik över flera högtalare samtidigt. Det finns ingen anledning att återansluta Bluetooth -högtalaren varje gång du vill använda den. Med anvisningarna ovan kan du para ihop och ansluta högtalaren till Google Home bara en gång så att varje gång efter det fortsätter musiken att spela via Bluetooth -högtalaren tills du stänger av den eller den kopplas bort.