Saltar al contenido

Så här får du en Apple Music Studentrabatt

20 de junio de 2021
applemusicstudentdiscount 790127ac166a4a919c7d4cbbfe6f4860

Apple Music är en prenumerationstjänst som låter dig strömma över 70 miljoner låtar, inklusive låtar från ditt eget personliga iTunes-bibliotek. Om du går på en kvalificerad skola kan du spara stort med en Apple Music-studentrabatt och få allt du kan äta tillgång till streaming på campus. Ännu bättre, Apple buntar gratis åtkomst under en begränsad tid till Apple TV + i Apple Music-studentrabatten. Det finns två sätt att få rabatten; du kan registrera dig för det via iTunes eller via Unidays. Alla dina alternativ förklaras nedan. Apple Music är kompatibel med Apple- och Windows-datorer och fungerar också med både iOS- och Android-telefoner och surfplattor. Apple TV + är kompatibel med iOS-enheter, Mac, Apple TV, Chromecast med Google TV, Amazon Fire TV-enheter, Roku och ett urval av smarta TV-apparater.

Vem är berättigad till rabatt på Apple Music Student?

Apple använder tredjeparts Unidays-tjänsten för att verifiera din registrering på en kvalificerad skola. När du har verifierats genom Unidays är du kvalificerad att få studentrabatten på Apple Music. Här är de grundläggande kraven för att kvalificera dig:

 • Inskriven vid ett kvalificerat universitet eller högskola
 • Studerar för närvarande för en kandidatexamen eller doktorsexamen

Ytterligare rabatter på Apple Music är ibland tillgängliga direkt på Unidays. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan dra nytta av och spara ännu mer pengar.

Vad får du med Apple Music Studentrabatt?

Studenterrabatten på Apple Music ger dig samma fördelar med en enskild Apple Music-prenumeration till ungefär hälften av priset. Du får tillgång till att strömma över 70 miljoner låtar, inklusive låtar från ditt personliga iTunes-bibliotek, åtkomst över alla dina enheter, offline-lyssnande och mer. Du kan också komma åt Apple TV +, företagets streamingtjänst, som har originalinnehåll. Apple Music-studentrabatten är endast tillgänglig i 48 månader. Månaderna behöver inte alla vara i följd, men när du har använt 48 månaders rabatterade studentpriser, kommer ditt konto att konverteras till en enskild Apple Music-prenumeration till det normala priset.

Hur får jag Apple Music Student Rabatt via iTunes

Du kan när som helst registrera dig för en Apple Music-studentplan eller konvertera en befintlig Apple Music-plan till studentrabattversionen. Den allmänna processen liknar oavsett om du registrerar dig via iTunes på din dator eller Apple Music-appen på din iOS- eller Android-enhet, även om de specifika stegen kan skilja sig åt. Så här får du Apple Music-studentrabatten via iTunes:

 1. Öppna iTunes.

 2. Klicka eller knacka i det övre vänstra hörnet musik, Klicka sedan Till dig i mittmenyraden.

  En skärmdump av iTunes Music-skärmen

 3. Klicka eller knacka på om du uppmanas till det Fortsättaoch klicka sedan på eller tryck på prövningserbjudande.

  En skärmdump av iTunes Apple Music-skärmen

  Om du redan har ett enskilt Apple Music-konto kan du inte registrera dig för en ny testperiod. Logga in istället som vanligt och ändra sedan ditt konto till en studentprenumeration.

 4. Klicka eller knacka på om du uppmanas till det Komma igångoch välj sedan Högskolestudent eller Högskolestudentoch tryck eller klicka Verifiera stödberättigande.

  En skärmdump av iTunes Apple Music college studentskärm

 5. Följ anvisningarna på skärmen för att verifiera din registrering. Om du har ett .edu-e-postmeddelande från din skola, ange det. Annars anger du din personliga e-postadress och väljer din skola.

  En skärmdump av verifieringen av Apple Music Unidays

  Om du redan har använt Unidays tidigare, ange den begärda informationen tills du presenterar det med alternativet att klicka eller knacka på Har du redan verifierats med Unidays? och logga in med ditt Unidays-konto för att påskynda processen.

 6. Logga in på skolans portal. När du har loggat in och verifierat skickas du tillbaka till iTunes för att slutföra registreringen. I vissa fall måste du vara ansluten till skolans Wi-Fi och använda en .edu-e-postadress för att framgångsrikt få tillgång till Apple Music-studentrabatten.

 7. Klicka eller tryck på iTunes i iTunes prövningserbjudande för att starta ditt Apple Music-studentabonnemang. Annars klickar eller trycker du på Starta studentmedlemskap.

 8. Om du blir ombedd att verifiera ditt Apple-ID, faktureringsinformation och acceptera villkoren. Du kommer då att kunna komma åt ditt nya Apple Music-konto.

Vem är berättigad till rabatt på Apple Music Student genom helgdagar?

Apple använder Unidays för att verifiera studentabonnemang på Apple Music, men Unidays har ibland ytterligare erbjudanden. För att dra nytta av dessa ytterligare rabatter måste du registrera dig för ett Unidays-konto. Denna process liknar verifiering genom Unidays under Apple Music-registreringsprocessen, men det finns ett ytterligare ålderskrav för att använda webbplatsen. För att kunna använda Unidays måste du vara:

 • Minst 16 år gammal
 • För närvarande inskriven vid ett college eller universitet
 • Kunna komma åt antingen ett .edu-e-postmeddelande som utfärdats av din skola eller ett kreditkortstilstudent-ID från din skola

På helgdagar kan inte föräldrar anmäla sig till sina barn. Studenter måste anmäla sig till tjänsten på egen hand och de måste uppfylla ålders- och anmälningskraven för att göra det. Det betyder att du inte kan dra nytta av Unidays-rabatter om du är under 16 år, även om du är inskriven på en kvalificerad skola.

Vad ger dig rabatten på Apple Music Student Studentdagar?

De specifika rabatter på Apple Music-studenter som finns tillgängliga på helgdagar skiljer sig från tid till annan. Som ett exempel kan du få tre månader gratis Apple Music innan du börjar betala det vanliga studentpriset. För att se exakt vilka rabatter som finns, måste du registrera dig för tjänsten och kolla Apple Music-portalen på Unidays-webbplatsen. När du har registrerat dig på Unidays och verifierat din registrering kan du se aktuella erbjudanden för Apple Music och ett stort antal andra tjänster och återförsäljare. På Unidays-webbplatsen har du möjlighet att generera kupongkoder för engångsbruk, som kan anges under registreringsprocessen för en tjänst som Apple Music, eller utcheckningsprocessen i webbutiker.

Hur du registrerar dig på helgdagar för att få en rabatt på Apple Music Student

Registreringsprocessen för Unidays är inte svår, men det kräver att du verifierar din registrering på en kvalificerad skola. När du väl har konfigurerat och verifierat ditt Unidays-konto kan du använda det för att generera kupongkoder. Så här ställer du in dig med Unidays:

 1. Navigera till Unidays webbplats och klicka eller tryck på (tre vertikala linjer) i det övre vänstra hörnet.

  En skärmdump av webbplatsen My Unidays

 2. Klicka eller tryck Gå med nu.

  En skärmdump av Unidays huvudmeny gå med nu

 3. Ange din e-postadress, välj ett lösenord och klicka eller tryck Gå med nu.

  En skärmdump av Unidays-registreringssidan

 4. Ange din skolinformation och klicka eller tryck Fortsätta.

  En skärmdump av Unidays studentverifieringssida

 5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra din verifieringsprocess. Om du inte kan verifiera automatiskt eller om din skola inte finns med i listan, kontakta Unidays för att få proceduren manuellt.

Hur du får din semester Apple Music Student Rabatt

När du har registrerat dig för ett Unidays-konto och verifierat din registrering är du redo att söka efter Apple Music-rabatter. Detta är en ganska enkel process som innebär att du besöker Apple Music-portalen på Unidays-webbplatsen och genererar en kupongkod om en finns tillgänglig. Här är en grundläggande beskrivning av hur processen fungerar:

 1. Navigera till Unidays Apple Music-portalen och klicka Få nu.

  En skärmdump av Unidays Apple Music-portalen

 2. När du får ett erbjudande klickar eller trycker du på Inlösningskod.

 3. Kopiera studentrabattkoden och klicka eller tryck Starta webbplats.

 4. Följ instruktionerna och registrera dig för en Apple Music-prenumeration med din Unidays-studentrabatt eller gratis provperiod.