Saltar al contenido

Så här får du «Endast mina ögon» på Snapchat-kontot

20 de junio de 2021
GettyImages 1189172701 7e3a96694512415b959e95a72ce7fd06

»

Vad du ska veta

 • Minnen > Endast mina ögon > Uppstart > Snabbinställning, ange ett fyrsiffrigt lösenord, ange det igen, tryck på kryssruta för att bekräfta> Fortsätta > Avsluta.
 • Flytta en individuell snap / story: tre vertikala prickar uppe till höger> Endast mina ögon > Flytta.
 • Flytta snaps / berättelser i bulk: kryssruta högst upp till höger i Minnen väljer du flera snaps / berättelser, tryck på Mer > Dölj snaps (endast mina ögon) > Flytta.

Den här artikeln lär dig hur du ställer in ett lösenord eller lösenfras för funktionen My Eyes Only och flyttar sparade snaps eller berättelser i Memories till den.

Hur man ställer in ‘Endast mina ögon’

‘My Eyes Only’ är en Snapchat-funktion i Memories som låter dig lösenordsskydda vissa snaps och berättelser du sparar. På det här sättet, om någon hämtar din enhet, kommer de inte att kunna få åtkomst till ditt My Eyes Only-innehåll utan lösenordet. Följande steg visar hur du ställer in din lösenord eller lösenfras för My Eyes Only-funktionen.

 1. Tryck på på kamerafliken Minnen knappen till vänster om kameraknappen (som ser ut som en uppsättning med två kort) eller svep uppåt från skärmens botten för att komma åt minnen.

 2. Knacka Endast mina ögon i den horisontella menyn.

 3. Tryck på det blå Uppstart knapp.

 4. Tryck på den rosa Snabbinställning knapp.

 5. Stiga på ett fyrsiffrigt lösenord att använda för att komma åt framtida innehåll som du sparar i «Endast mina ögon.»

  Dricks

  Se till att spara ditt lösenord någonstans säkert, till exempel i en lösenordshanterare. Om du föredrar att använda en lösenfras för bokstäver och siffror, tryck på Använd lösenfras längst ner på skärmen istället. Tänk på att om du glömmer lösenordet eller lösenfrasen kommer inte Snapchat att kunna återställa det eller några av dina privata snaps som sparats bakom det.

 6. Bekräfta ditt lösenord (eller lösenfras) genom att ange de fyra siffrorna om igen.

  Ställa in ett lösenord för mina ögon endast i Snapchat.

 7. Snapchat visar din lösenord / lösenfras. Tryck på kryssruta bredvid «Jag förstår att om jag glömmer det här lösenordet …» för att bekräfta att du förstår att Snapchat inte kan återställa My Eyes Endast innehåll om du glömmer lösenordet / lösenfrasen.

 8. Knacka Fortsätta.

 9. Knacka Avsluta. Nu när du går till Mina ögon bara i minnen måste du ange ditt lösenord / lösenfras för att komma åt dess innehåll.

  Bekräfta lösenordet för mina ögon endast i Snapchat.

Hur man flyttar sparade snaps till «Endast mina ögon»

Följande steg visar hur du flyttar sparade snaps eller berättelser i Memories to My Eyes Only.

 1. Få åtkomst till dina sparade snaps och berättelser genom att trycka på Minnen knappen till vänster om kameraknappen eller svep uppåt från botten av skärmen.

 2. För att flytta en enskild snap eller berättelse till Endast mina ögon, välj snäppet eller berättelse för att visa den i helskärm.

 3. Tryck på tre vertikala prickar i det övre högra hörnet av snap eller story.

 4. Knacka Endast mina ögon.

 5. Knacka Flytta.

  Att flytta snaps i Mina ögon Endast i Snapchat.

 6. Om du vill flytta snaps eller berättelser i bulk till Endast mina ögon trycker du på inringad bock längst upp till höger i Memories.

 7. Tryck på cirkel längst ned till höger på alla snaps eller berättelser du vill flytta. När de väl är knackade visar de blå och vita bockar för att visa att du har valt dem.

 8. Knacka Mer i nedre menyn.

 9. Knacka Dölj snaps (endast mina ögon).

  Dölja snaps i Snapchat.

 10. Knacka Flytta.

  Dricks

  För att flytta snaps / berättelser från My Eyes Only tillbaka till Memories, gå till My Eyes Only genom att ange ditt lösenord / lösenfras, tryck på en snap eller berättelse, tryck på tre vertikala prickar högst upp till höger och tryck sedan på Ta bort från endast mina ögon. Du kan också göra det i bulk från My Eyes Only genom att knacka på inringad bock i det övre högra hörnet och välj snaps / berättelser du vill flytta tillbaka och knacka Ta bort på botten.