Saltar al contenido

Så här får du ett Xbox Live Gold-abonnemang gratis

1 de julio de 2021
how to get xbox live free 79fa16682c5d443b8ebdffad6f88a1ea

Vad du ska veta

  • Gå med i Microsoft Rewards för att tjäna Microsoft Points, som du kan lösa in för gratis Xbox Live Gold-prenumerationer.
  • Om du planerar att uppgradera kommer alla Xbox-konsoler och -kontroller med ett Xbox Live Gold-presentkort.
  • Dra nytta av gratis testversioner eller kampanjer som Xbox Live Gold Weekends, som ibland är öppna för alla Xbox-konsolägare.

Den här artikeln omfattar fyra sätt att få en Xbox Live Gold-prenumeration gratis.

Få gratis Xbox Live Gold-prenumerationskoder via Microsoft Rewards

Microsoft Rewards är, som namnet antyder, ett belöningsprogram som drivs av Microsoft som låter dig tjäna Microsoft-poäng och lösa in dem för en rad priser, till exempel gratis Xbox Live Gold-prenumerationer. Du kan också tjäna Xbox-presentkort med Microsoft Rewards, som också kan lösas in för gratis Xbox Live Gold-prenumerationer. Microsoft Points kan tjänas genom att fylla i dagliga frågesporter och omröstningar, utföra webbsökningar via Bing-sökmotorn, klicka på valda länkar och köpa filmer, TV-serier, appar och videospel via Microsoft Store på Windows 10-datorer och Xbox-konsoler. Se till att installera den kostnadsfria Microsoft Rewards-appen på din Xbox One- eller Xbox Series X-konsol för att få tillgång till extra poängtjänstuppgifter. Det är väldigt enkelt att tjäna poäng med Microsoft Rewards, och det kan ofta vara tillräckligt att slutföra de dagliga uppgifterna för att låsa upp Xbox Live Gold-gratisabonnemang på en mycket regelbunden basis.

Få gratis Xbox Live Gold-koder med kontroller och konsoler

Alla Xbox-konsoler och förstaparts-Xbox-kontroller levereras vanligtvis med ett gratis Xbox Live Gold-presentkort. Xbox-presentkortet kan lösas in när du vill, och det kan också ges till en vän eller familjemedlem för att de ska kunna ansöka om sina egna konton. Endast en användare på en Xbox One- eller Xbox Series X-konsol behöver en Xbox Live Gold-prenumeration för att alla ska kunna spela online med flera spelare. Du behöver inte en Xbox Live Gold-prenumeration för varje spelare. Längden på den gratis prenumerationen kan variera från några dagar till två veckor, och du kan lägga till så många presentkort som du vill stapla belöningarna. Om du till exempel får ett gratis 14-dagars Xbox Live Gold-kort med en Xbox Series X-konsol och en annan med en ny Xbox-kontroller kan du använda dem båda för att få 30 dagars Xbox Live Gold-medlemskap gratis.

Spela multiplayer gratis under Xbox Live Gold-helgerna

Helger på Xbox Free Play är speciella evenemang som äger rum varje lördag och söndag och gör det möjligt för aktiva Xbox Live Gold-abonnenter att spela två eller tre videospel gratis. Ibland åtföljs Xbox Free Play-perioder av en speciell gratis Xbox Live Gold-multiplayer-kampanj, som gör det möjligt för alla Xbox-konsolägare, oavsett Xbox Live Gold-medlemsstatus, att spela online-matcher som om de hade uppgraderat till Gold-nivån. Sådana kampanjer meddelas vanligtvis flera dagar i förväg på officiella Xbox Twitter-konto och Xbox-blogg.

Använd Xbox Live Gold Free-försök

Alla nya Xbox-konton får en gratis Xbox Live Gold-testperiod när de först loggar in på en Xbox Series X- eller Xbox One-konsol. Även om du sannolikt inte vill skapa ett helt nytt konto att använda för ditt spel kan du skapa ett nytt för att aktivera sin gratis Xbox Live Gold-testversion och sedan fortsätta använda ditt befintliga konto för att spela online på samma konsol. Kom ihåg att endast ett konto behöver ha Xbox Live Gold för att alla ska kunna dra nytta av fördelarna. Din faktureringsmetod debiteras när testperioden är över, så se till att avbryta provperioden innan dess.

Vad sägs om gratis Xbox Game Pass Ultimate Trials?

Xbox Game Pass är en Netflix-stil prenumerationstjänst som ger abonnenter full tillgång till cirka 100 Xbox-märkta videospel varje månad på Xbox One- och Xbox Series X-konsoler. Xbox Game Pass Ultimate är en högre nivå av Xbox Game Pass som inkluderar åtkomst till både Xbox-konsolen och Windows 10-versionerna av tjänsten, plus en Xbox Live Gold-prenumeration. Precis som gratis Xbox Live Gold-försök, kan gratis Xbox Game Pass Ultimate-test också erbjudas till nya konton eller ges bort i form av presentkort. Med tanke på att de innehåller en bonus Xbox Live Gold-prenumeration är de också ett utmärkt sätt att få tillgång till Xbox Live Gold-fördelar gratis.

Vad inkluderar ett gratis Xbox-nätverkskonto?

Om du har ett gratis Xbox-nätverkskonto, vilket är samma sak som ett Microsoft-konto, kan du spela Xbox-märkta videospel på dina Xbox-konsoler, Windows-datorer och via molnet med Xbox-molnspel. Grundläggande Xbox-nätverkskonton är helt gratis och ger spelare möjlighet att säkerhetskopiera sina sparar i molnet, ansluta till vänner och låsa upp Xbox-prestationer. Ett Xbox-nätverkskonto är i grunden bara ett Microsoft-konto som används för att komma åt Xbox-relaterade media och tjänster. Samma konto som används för Skype, Outlook, Office etc. kan användas som ett Xbox-konto genom att logga in med samma användarnamn och lösenord. För att spela multiplayer-titlar online som Fortnite och Destiny 2 krävs dock en betald uppgradering till Xbox Live Gold-nivån. Lyckligtvis finns det en mängd olika enkla sätt att få gratis Xbox Live Gold-koder som kan låta dig njuta av lite online-anslutning utan att du behöver betala för en månads- eller årsabonnemang.