Saltar al contenido

Så här installerar du lokala kanaler på Amazon Fire Stick

30 de junio de 2021
12 how to install local channels on amazon fire stick 4776326 9996091f6eee4b44a0f772561d3ca2ba

Vad du ska veta

 • Om du har ett abonnemang hos din lokala TV-leverantör, ladda ner appen för det nätverk du vill titta på och välj alternativet live-TV.
 • Prenumerera på tredje parts tjänster som Hulu eller Sling TV som erbjuder live-TV-alternativ och ladda ner appen på din Fire Stick.
 • Det finns också Fire Stick-appar för kabelbaserade nätverk, men du kan bara titta på live-TV om du har ett abonnemang hos en kabelleverantör.

Den här artikeln förklarar hur man får lokala kanaler på en Fire Stick.

Hur man får lokala kanaler på Fire Stick med nätverksbaserade appar

Med den här metoden behöver du en prenumerationsplan med din lokala TV-leverantör. Dessutom behöver du planens inloggningsuppgifter minst en gång. Därefter kommer Amazons Fire TV Stick att använda den informationen för att para nätverksappar med din TV-prenumeration. Låt oss först hitta och ta ett stort nätverks app. I detta exempel används NBC.

 1. Tryck upp på fjärrkontrollens navigationsring tills du markerar Hem kategori.

 2. Tryck rätt på fjärrkontrollens navigationsring för att markera Appar kategori.

  Välja appar.

 3. tryck på Välj knapp.

 4. En undermeny visas nedan Appar. Tryck ner på navigeringsringen för att markera Funktioner på undermenyn och tryck sedan på rätt på ringen för att markera Kategorier. tryck på Välj knapp.

  Välj Appar och kategorier på Fire TV Stick

 5. Navigera till Filmer och TV kategori med hjälp av fjärrkontrollens navigationsring, som visas nedan. tryck på Välj knapp.

  Välj Filmer och TV på Fire TV Stick

  Du hittar dessa dedikerade appar för de stora nätverken på följande skärm:

  • ABC
  • Paramount +
  • FOX nu
  • NBC
  • PBS
  • CW
 6. Navigera till en app med fjärrkontrollens navigeringsring och tryck på Välj knapp.

 7. Markera Skaffa sig på följande skärm och tryck på fjärrkontrollens Välj knapp. Med appen installerad kan du strömma ett begränsat bibliotek med fullständiga avsnitt, nyheter och annat nätverksinnehåll.

  Skaffa NBC på Fire TV Stick

  För att titta på live-TV kräver nätverk vanligtvis en prenumeration via kabeloperatörer, internetleverantörer, nätverksspecifika prenumerationer eller via tredje parts tjänster.

 8. Öppna NBC: s app och navigera till dess leva kategori listad på menyn.

  Välj Live i NBC-appen på Fire TV Stick

 9. När guiden är öppen väljer du vilken sändning som helst. Här valde vi den lokala NBC-stationen.

  Välj en lokal kanal på Fire TV Stick

 10. Appen presenterar en skärm med flera TV-leverantörer som Cox, DirecTV, Spectrum, Verizon och mer. Välj din TV-leverantör.

  Välj din TV-leverantör Fire TV Stick

 11. Du kanske eller inte behöver logga in med referenser innan appen länkar din TV-leverantör.

 12. Om du någonsin behöver ta bort länken till din TV-leverantör från appen, navigera till Mer på menyn och tryck på Välj knapp.

  Välj Mer i NBC-appen för Fire TV Stick

 13. Välj Min profil på följande skärm.

  Välj min profil i NBC-appen

 14. Välj Ta bort länken listas under TV-leverantör och tryck på fjärrkontrollens Välj knapp.

  Ta bort länken till din TV-leverantör Fire TV Stick

Kan jag få lokala kanaler på Fire Stick?

Allt som normalt levereras över luft och tas emot av en antenn eller en TV-leverantör anses vara lokal programmering. Denna programmering kommer vanligtvis från stora nätverk som ABC, CBS, NBC, FOX och PBS. Det kan också finnas utsändningar från lokala stationer som klassisk TV-programmering och så vidare. Fire TV Stick-ägare har i princip fyra alternativ för att komma åt lokala kanaler:

 • Enskilda nätverk
 • Fristående streamingtjänster från TV-leverantörer
 • Tredjeparts tjänster
 • Over-the-air hårdvara

Den billigaste vägen är att använda appar som får tillgång till en TV-leverantörs streamingtjänst, som Charters Spectrum TV-abonnemang. Med den här tjänsten kan du streama lokala kanaler tillsammans med valbara kabelbaserade nätverk över internet – inga koaxialkablar eller digitalboxar krävs. Dessa kostar pengar, men tjänster som Spectrum TV skiljer sig från traditionella kabel- och satellit-TV-abonnemang. Den näst bästa metoden är att använda nätverksspecifika appar. Nackdelen här är att för att få tillgång till ett nätverks hela innehållsportfölj måste tittarna ha en TV-prenumeration antingen via en leverantörs traditionella paket (baskabel, etc) eller dess fristående streamingtjänst.

Begränsade streamingtjänster från TV-leverantörer

Tyvärr är alternativen för att titta på streamingtjänster från kabel-TV-leverantörer för närvarande begränsade. Chaters Spectrum TV-app är inte tillgänglig och Comcasts Xfinity-tjänst är inte heller. Du kan dock installera AT & T: s WatchTV-, TV- och U-versappar samt DISH Anywhere.

Titta på live-TV från tjänster från tredje part

Du kan prenumerera på tjänster från tredje part som ger lokal kanalåtkomst. Till exempel erbjuder Hulu en betald prenumeration som inkluderar dess standardinnehåll tillsammans med lokal och kabelbaserad kanalåtkomst. Sling TV erbjuder också lokal programmering med priser som börjar runt $ 15 per månad. Du kan installera Sling TV-appen på din Fire Stick eller Fire TV. Andra tjänster som stödjer live-TV inkluderar Googles YouTube TV och Fubo TV.

Titta på live-TV med en antenn

En metod för att fånga lokal programmering är att köpa en digital antenn och ansluta den till en dator. I sin tur behöver datorn programvara som Plex Media Server för Windows, MacOS eller Linux för att kunna leverera dessa över-the-air-sändningar över ditt lokala nätverk. Plex-appen för Android fungerar som mottagare. Nackdelen är emellertid inte bara den extra hårdvarukostnaden utan den varierande kvaliteten på digitala sändningar. Ett annat alternativ är att köpa en Tablo DVR eller något liknande. Återigen måste du köpa en digital antenn, men du behöver inte en dator som fungerar som server. Istället får en Tablo DVR åtkomst till ditt lokala nätverk via Wi-Fi eller en Ethernet-anslutning. Den sänder fångad over-the-air TV till dina enheter, inklusive Amazons Fire TV Stick.

Kabelbaserade nätverk har också appar

Slutligen hittar du mer än 30 appar från kabelbaserade nätverk. Dessa inkluderar A&E, AMC, Cartoon Network, Comedy Central, FreeForm, Lifetime, MTV, SyFy, TBS, TNT och många fler. Vanligtvis kan du njuta av ett begränsat bibliotek med innehåll från varje kabelnätverk, precis som ABC och NBC. För att låsa upp allt behöver du ett abonnemang hos en kabelleverantör. Ännu mer kan du hitta kabelnätverk som erbjuder prenumerationer för att låsa upp exklusivt innehåll. Till exempel tar AMC Premier bort annonser för cirka 5 USD per månad. Planen ger också tittare tillgång till avsnitt 48 timmar i förväg, exklusiva, utökade avsnitt och kuraterat innehåll från BBC America, IFC och Sundance. AMC måste dock vara en del av ditt TV-prenumerationspaket.