Saltar al contenido

Så här vänder du en video på Snapchat

21 de junio de 2021
GettyImages 1065072966 61f88293638f411d9f5a90872ca24eed

Vad du ska veta

 • Spela in en ny video snap i Snapchat-appen. Var noga med att hålla den under tio sekunder.
 • Dra vänster på din video snap förhandsvisning ungefär åtta gånger tills du ser tre omvända pilar (<<<) applicerade över den.
 • Du kan bara använda det omvända videofiltret på videoklipp som spelats in via appen, inte laddat upp från din enhet.

Du kan tillämpa olika effekter på både foto- och videoklipp på Snapchat, inklusive en som spelar din video snap i omvänd ordning. Följ dessa instruktioner för att lära dig hur du omvandlar videoklipp innan du skickar dem till vänner eller lägger dem till dina historier.

Hur man vänder om ett videoklipp

Det är lika enkelt att vända om ett videoklipp som att använda ett filter på det. Du kan göra detta i både iOS- och Android-versionerna av Snapchat-appen med samma steg.

 1. Spela in ett nytt videoklipp i appen genom att trycka och hålla ned spela in knapp. Din video måste vara mindre än tio sekunder för att omvändfiltret ska vara tillgängligt.

  Notera

  Du kan bara använda omvändfiltereffekten på videor som du har spelat in på Snapchat. Du kommer inte att kunna omvända videoklipp från videor du laddade upp till Snapchat från din enhet.

 2. Dra vänster på din video snap preview för att bläddra igenom filtren tills du ser tre bakåtpilar (<<<) visas över din video. Det gäller omvänd videofilter, som automatiskt spelar upp din video i omvänd ordning som en förhandsvisning. Alla ljud i videon spelas också i omvänd ordning.

  Dricks

  Det omvända videofiltret är ungefär det åttonde filtret när du sveper åt vänster. Du kan hitta det omvända filtret genom att svepa rakt igenom filtren, men det tar längre tid att komma till det. I vissa filter kan du snabba upp ditt videoklipp (kanin eller sakta ner det (snigel filtrera).

 3. Alternativt kan du lägga till fler effekter (text, klistermärken, teckningar, etc.) till ditt videoklipp.

  Dricks

  Tryck på filterstapling -knappen (tre rutor med ett plustecken) längst ner på den vertikala menyn för att ställa in det omvända videofiltret och eventuellt lägga till upp till ytterligare två filter ovanpå det. Du kan bara stapla vissa filter så att inte alla är tillgängliga när du använder filterstapelfunktionen och sveper genom de tillgängliga filtren.

 4. Knacka Skicka till att skicka det till vänner och / eller skicka det till dina historier.

När ska du använda omvändfiltret på videosnaps

Att vända dina videosnaps är ett roligt sätt att visa en serie händelser bakåt. Detta filter används ofta bäst på actionfyllda videor. Tänk till exempel på något så enkelt som att släppa en sten på en frusen damm som bryter igenom isen. Istället för att titta på isen splittras i slutet av videon, kan du använda det omvända filtret för att visa att den spruckna isen kommer ihop igen när videofilmen spelas bakåt.