Saltar al contenido

Uppdatera dina Garmin-kartor

16 de julio de 2021
GettyImages 137788228 5c2d3ebfc9e77c0001759504

Garmins linje med geolokaliseringsenheter har en blandning av kostnadsfria och betalda uppgraderingar till kartor som stöds av Global Positioning System. De kan användas för att spåra och identifiera rutter och platser. Ladda ner nya Garmin-kartor och uppdatera gamla är det bästa sättet att se till att du får ut det mesta av din GPS-enhet.

Gratis Garmin-kartuppdateringar

Om du har köpt en av Garmins många GPS-enheter som erbjuder gratis kartuppdateringar kan du besöka företagets kart- och kartuppdateringssida, som kommer att be dig ladda ner och installera Garmin Express-kartuppdateringsverktyget. Om du inte redan har Garmin Express installerat, följ instruktionerna längst ner i den här artikeln så att du kan uppdatera dina Garmin-kartor. Programmet fungerar på både Windows- och macOS-enheter.

Köp gatukartor

Garmin vägkartor.
Om du inte har gratis produktlivstidsuppdateringar tillgängliga för produkten, köp Garmin-vägkartor. Du kan köpa färdplaner som nedladdningar eller som SD-kortuppdateringar. När du väl är på Road Maps-sidan kan du filtrera nedladdningarna efter plats eller nedladdningstyp.

Garmin Golf Course Kartor

Garmin golfenheter levereras med gratis livstidsbanauppdateringar, inklusive mer än 15 000 banor över hela världen. Garmin var banbrytande på gratis kursuppdateringar; företag brukade ta ut betydande årliga avgifter för den här funktionen. Precis som kartuppdateringar kan du uppdatera golfbanakartor via Garmin Express.

Garmin-kartor för cykling

Skärmdump av nedladdningssidan för cykelkarta på Garmins webbplats

Garmin Cycle Map Nedladdningar.
Kartor för cykling inkluderar gatukartor och topokartor för träning, turné eller pendling. Du kan köpa Garmin cykelkartor från olika regioner, inklusive USA, Kanada, Nya Zeeland, Europa och andra platser.

Kartor för GPS utomhus

Skärmdump av Garmins utomhuskartor

Garmin Outdoor Map Nedladdningar.
Handhållna GPS-enheter är fantastiska följeslagare för vandring, fiske, jakt och andra utomhusaktiviteter. Garmins utomhuskartuppdateringar gör att du kan navigera med den senaste och mest exakta informationen. När du väl har valt en typ av utomhuskarta att ladda ner till din Garmin, beroende på vilken du får, kan du välja en viss region och ett format innan du köper.

Sjökort

Skärmdump av nedladdningssidan för Garmin marina sjökort

Garmin Marine Charts Nedladdningar.
Många båtfarare är beroende av Garmin-sjökort för vattenvägar, allt från små sjöar till det öppna havet. Dessa marina sjökort – inklusive BluChart, LakeVu och Fishing Hot Spots – kommer att hålla dig utanför klipporna. Om du inte är säker på om ett visst marint sjökort är kompatibelt med din Garmin, klicka på sidan tills du ser en KOMPATIBLA ENHETER avsnittet och leta efter din Garmin där.

Luftfart och flygteknik

Flyg är en separat och mycket reglerad del av Garmins databas med erbjudanden. Fly Garmin-sidan fungerar som din centrala resurs för att hålla dig uppdaterad om den senaste informationen och hålla dina data uppdaterade.

Ladda ner och installera Garmin Express

Garmin Express-applikationen är nyckeln till att uppdatera kartor för många enheter. Med Garmin Express kan du uppdatera dina kartor, ladda upp aktiviteter till Garmin Connect, uppdatera dina golfbanakartor och registrera dina produkter. Anslut bara din Garmin-enhet via datorns USB-port, ladda ner och installera Garmin Express för Mac eller Windows och öppna programmet. Programmet ska automatiskt hitta din enhet och visa att den är ansluten. Appen uppmanar dig att uppdatera din programvara eller kartor eller att synkronisera dina data.

Garmin Express laddningsskärm

Anslut en USB-port eller SD-kort för att uppdatera dina kartor med Garmin Express.
Garmin Express-applikationen erbjuder ett bekvämt sätt att underhålla det senaste operativsystemet på din enhet. Du kan också synkronisera fitness- och golfenheter direkt till Garmin Connect när du är inloggad på tjänsten. Om du uppdaterar enhetens operativsystem, efter att Garmin Express har informerat dig om att uppdateringen är klar, kopplar du bort enheten och slår sedan på den för att starta om den. Detta aktiverar det uppdaterade operativsystemet. Din Garmin kommer att fråga dig när den går igenom uppdateringsprocessen. Dina enheter behåller vanligtvis dina personliga inställningar efter uppdateringar av operativsystem eller kartor.

Ditt myGarmin-konto

Nedladdning av kartor, vare sig gratis eller betald, kräver både ett konto på Garmins webbplats och registrering av din Garmin-enhet. Du måste registrera ett konto innan du börjar; du kan registrera din enhet under den första parningen av enheten med programvaran. Kartor och uppdateringar som är tillgängliga för dig är tillgängliga via din myGarmin-inloggning.