Saltar al contenido

Vad är Pokemon Go Adventure Sync

21 de junio de 2021
pokemon go adventure sync featured 272f97c772814e6ab8effeee3314e362

Adventure Sync är en funktion i Pokémon Go som låter dig spåra steg och tjäna belöningar utan att ens öppna appen. Funktionen lades till i spelet med uppdateringen av version 1.93.1 i slutet av 2018 och kräver inget köp i appen för att kunna användas.

Hur fungerar Pokemon Go Adventure Sync?

Pokémon Go’s Adventure Sync ansluter till den inbyggda Apple Health på iPhone och Google Fit på Android. Dessa tjänster, när de väl är aktiverade, gör i huvudsak en mobil enhet till en stegräknare som kan spåra antalet steg som tagits och den sträcka som har rest. Dessa data synkroniseras sedan med Pokémon Go app, och den extra aktiviteten läggs till i din spelfil. På grund av behovet av att spåra data i bakgrunden använder Adventure Sync mer batterikraft. Denna extra användning är dock inte betydelsefull, särskilt inte på nyare smarttelefonmodeller.

Så här aktiverar du Adventure Sync i Pokemon Go

Dessa instruktioner är identiska för iOS- och Android-versionen av Pokémon Go.

 1. Öppna Pokémon Go app på din smartphone.

 2. Tryck på Poke Ball ikon.

 3. Knacka inställningar.

 4. Tryck på cirkeln bredvid Äventyrssynkronisering.

 5. Ett bekräftelsemeddelande dyker upp. Knacka Sätt på den > OK.

 6. Adventure Sync-funktionen är nu aktiverad i Pokémon Go.

  Aktivera Adventure Sync i Pokemon Go.

Fördelar med att använda Adventure Sync i Pokemon Go

Pokémon Go uppmuntrar användarna att röra sig mer genom att koppla ihop en mängd olika uppgifter i spelet och uppdrag till verklig fysisk aktivitet. Innan tillägget av Adventure Sync-funktionen tog många av dessa uppgifter lång tid att slutföra, eftersom användare skulle behöva ha Pokémon Go app öppen på sin enhet för att spåra deras steg och plats. Nu räknar appen en hel dags aktivitet så länge spelaren har sin smartphone på sig och Adventure Sync aktiverat. Det finns ingen gräns för hur mycket promenader Adventure Sync kan spåra. Om du har funktionen aktiverad och gå en månad utan att öppna Pokémon Go, när du öppnar den igen kommer alla dina steg från den senaste månaden att omedelbart importeras till ditt spel. Här är några av de funktioner som är enklare med Adventure Sync:

 • Kläckning av Pokémonägg: Ägg i Pokémon Go kan bara kläckas genom att gå ett visst avstånd. 5 km ägg kläcker efter att ha gått 5 km, 10 km ägg kläcker efter att ha gått 10 km, och så vidare. Kläckning av ägg Pokémon Go är mycket snabbare med Adventure Sync på grund av de extra steg som registreras.
 • Tjäna Pokémon godis: Att lägga till en Pokémon som din kompis och gå med den kommer att förtjäna dig den Pokemons typ av godis som kan användas för att utveckla den och andra i dess utvecklingskedja. Ju mer du går, desto mer godis tjänar du.
 • Slutför gånguppdrag: Vissa fältundersökningsuppdrag kräver att du går ett visst avstånd med en specifik Pokémon. Adventure Sync gör denna typ av aktiviteter mycket snabbare och lättare att slutföra.

Pokemon Go Adventure Sync-belöningar

Förutom att göra vissa uppgifter enklare och snabbare att genomföra belönar Adventure Sync-funktionen också spelare med en mängd olika saker klockan 9 varje måndag baserat på hur mycket promenader de har gjort under de senaste sju dagarna.

Pokémon Go verkar gästad avstånd baserat på steg snarare än att registrera en spelares geografiska läge. Det betyder att du kan logga flera kilometer på en löpband trots att du befinner dig på samma plats under hela aktiviteten. Här är belöningarna som är olåsta och det erforderliga reseavståndet för att få dem.

 • 5 km: 20 Poke Balls.
 • 25 km: 20 Poke Balls, 10 Great Balls, 500 Stardust, ett sällsynt godis och ett 5 km ägg.
 • 50 km: 20 Poke Balls, 10 Great Balls, fem Ultra Balls, fyra Rare Candy, 1 500 Stardust, ett 5 km ägg och ett 10 km ägg.