Saltar al contenido

Vad betyder väntande på Snapchat?

26 de junio de 2021
what does pending mean on snapchat 0886c880d26544ed98607db37f7995ae

Ett Snapchat-väntande meddelande är en typ av status eller felmeddelande i iPhone- och Android Snapchat-apparna. Den här artikeln kommer att förklara vad det betyder när ett Snapchat-meddelande säger «väntande», vad som får detta meddelande att visas och hur man kan kringgå Snapchat-väntande meddelande för att appen ska fungera ordentligt. Denna information gäller Snapchat-appen på både iOS och Android.

Vad betyder «Väntande» på Snapchat?

En «väntar» -etikett Snapchat visas vanligtvis under en väns namn på fliken Chatt, under en väns namn i deras profil och inom en DM eller konversation.

Så varför står det «väntande» på Snapchat? Etiketten «väntande» innebär att Snapchat inte har kunnat skicka den. Till skillnad från ett generiskt felmeddelande innebär en varning av Snapchat som väntar också att appen kommer att fortsätta att försöka skicka tills den antingen tas emot eller om du väljer att avbryta hela processen manuellt. Det här felet orsakas nästan alltid av något av följande:

 • Personen har inte godkänt din vänförfrågan. Snapchat-användare måste bekräfta en vänförfrågan innan Snapchat kan skicka ett meddelande till dem.
 • Personen har ovänat dig. Även om du kanske har varit Snapchat-vänner tidigare kan användaren ha beslutat att trimma sin vänlista.
 • Din vän blockerade dig. Snapchat berättar inte om någon har blockerat dig, så det kan vara anledningen till det väntande meddelandet. Vanligtvis kommer dock någon som blockerar dig på Snapchat helt dold för dig.
 • Din smartphone eller surfplatta är inte online. Snapchat fungerar inte offline och visar ett «Väntar på att skicka» väntande meddelande tills din smarta enhet återansluts till ett mobil- eller Wi-Fi-nätverk.
 • Ditt Snapchat-konto är begränsat. Om du har trakasserat andra användare eller brutit mot Snapchat-policyn kan din apps funktionalitet vara begränsad.
 • En slumpmässig Snapchat-appfel. Appen kan uppleva ett fel eller ett tekniskt problem.
 • Snapchat kan vara nere. Hela Snapchat-tjänsten kan vara tillfälligt nere.

Vad du ska göra med ett meddelande som väntar på Snapchat

Om du ser ett Snapchat-väntande meddelandefel finns det ett par saker du kanske vill prova.

 • Kontrollera dina mobil- och internetanslutningar. Se till att din iPhone eller Android-smartphone har en solid mobil signal och att det anslutna Wi-Fi fungerar om du använder en surfplatta. Om du misstänker att Wi-Fi har slutat fungera korrekt stänger du av Wi-Fi och använder ditt mobilnätverk om tillgängligt.
 • Försök att skicka ett Snapchat-meddelande till en annan vän. Det är det enklaste sättet att kontrollera om problemet är tekniskt relaterat eller att göra med en viss Snapchat-vän som kan ha ovänliga eller blockerat dig.
 • Kontakta din vän via en annan meddelandeprogram. Om du är trött på att vänta på att kontakten ska godkänna din Snapchat-vänförfrågan kan du skicka dem en DM på Twitter, WhatsApp, Discord, Telegram, Vero eller någon annan meddelandeapp och ge dem en knuff. Det är dock bäst att vänta minst 24 timmar innan du gör det.
 • Gå vidare med nåd. Om någon inte vände eller blockerade dig är det bästa att gå vidare, eftersom Snapchat kan tolka ytterligare kommunikationsförsök som trakasserier eller mobbning.
 • Starta om enheten. Om alla dina meddelanden visar ett väntande fel kan Snapchat-appen vara fel. En grundläggande omstart av din iPhone eller Android-smartenhet kan ofta lösa problem som detta.
 • Kontrollera om Snapchat är nere. Det finns flera sätt att se om hela Snapchat-tjänsten har gått offline.