Saltar al contenido

12 bästa gratis bakgrundsbilder från havet

15 de julio de 2021
ScreenShot2019 09 13at1.09.03PM ddf604a03c214e72a2d639f50c6d5cc4

Dessa gratis bakgrundsbilder med hav, med glittrande hav, färgglada solnedgångar och marint liv, kommer omedelbart att transportera dig till en plats med lugn och ro medan du uppgraderar utseendet på din stationära, bärbara dator, smartphone eller surfplatta. Bläddra bland de bästa gratis bakgrundswebbplatserna för ännu fler bakgrundsbilder från havet. För lite sand med ditt hav, prova en strand tapet. Vi håller en lista över de bästa sommarbakgrunden också.

Enorm Blue Wave från Desktop Nexus

En enorm blå havsvåg är redo att krascha i stranden i denna gratis havsbakgrund. Välj Förstora bakgrundsbild eller Ladda ner nu på webbplatsen Desktop Nexus för att lägga till denna bakgrundsbild på skrivbordet eller enheten. Desktop Nexus upptäcker automatiskt rätt bildskärmsupplösning, men välj alternativ för att välja en annan storlek.

Crystal Blue Sea från Desktop Nexus

Gratis havstapet med avlägsna vita segelbåtar i ett ljusblått hav under en blå himmel med spridda moln

Avlägsna segelbåtar vilar i klart, turkos havsvatten i denna härliga tapet. Använd denna gratis havsbakgrund som bakgrund för din dator eller telefon. Desktop Nexus upptäcker rätt bildskärmsupplösning, men välj alternativ för att välja en annan storlek.

Vacker havssolnedgång av HDWallSource

Gratis havsbakgrund med rosa solnedgångshimmel och moln över havet

En solnedgång färgar molnrosa i denna fantastiska havstapet. Ladda ner denna gratis havsbakgrund som en bild på 2880×1800.

Turkos havsvåg av UHDWallpapers

Gratis havsbakgrund med en turkos havsvåg

En vitkapslad våg är upplyst i fantastisk turkos i denna härliga fria havs tapet. Denna havsbakgrund är tillgänglig för vanliga, HD- och widescreen-datorer samt för en mängd olika mobila enheter.

Knölval av Wallpaper Safari

Knölval som stiger från havet i denna fria havsbakgrund

En majestätisk knölval tar ett steg ut ur havet i denna fria havsbakgrund. Denna bakgrundsbild finns att ladda ner på skrivbordet i 1024×768 upplösning.

Waterfall Beach vid Wallup

Ett litet vattenfall på en strand vid solnedgången i denna fria havstapet

Ett litet vattenfall rinner försiktigt ut på stranden i denna fria havs tapet. Ställ in en anpassad upplösning för nedladdning eller välj förinställda upplösningar som 2960×1850 eller 1920×1080.

Orange County Surfer av Surfer Magazine

Gratis havstapet med en surfare mitt i vändningen ovanför en våg nära klippor och klippor

En surfare kämpar mot havet när han tar på sig denna massiva våg i denna gripande fria havsbakgrund från Surfer Magazine. Ladda ner den här bakgrunden i en mängd olika upplösningar för vanliga, breda och HD-stationära datorer.

Wide Open Ocean av Wallpaper Safari

Gratis havsbakgrund med stilla hav och moln i blå himmel

Denna enkla scen presenterar havet och himlen som möts i horisonten. Ladda ner denna gratis havsbakgrund i en mängd olika upplösningar för din vanliga, widescreen- eller HD-datorskärm.

Skog, hav och klippor av WallHere

Gratis havsbakgrund med flygfoto över det blå havet och klippor med gröna träd

Ett stillastående, djupblått hav möter klipporna på en ö i denna fria havsbakgrund. Ladda ner detta som en enorm fil som du kan beskära för vilken skärm som helst. Den finns som en 4096×2160-bild eller så kan du välja bland över ett dussin andra storlekar för bildskärmar och mobila enheter.

Ocean Foam & Sunrise av Wallpaperbetter

Gratis havsbakgrund med utsikt över stranden av en soluppgång över skummande hav

Vatten skummar längs en stenig strand när solen stiger i bakgrunden i denna vackra havstapet. Ladda ner denna bakgrundsbild till ditt skrivbord, surfplatta eller mobil i ett stort antal upplösningar.

Clownfish av WallpaperCave

Gratis havsbakgrund med en clownfisk i anenom

En briljant färgad clownfisk vilar i en anemon i denna fria havstapet. Ladda ner den här bilden till ditt widescreen-skrivbord i upplösningen 1280×800.

School of Fish av Wallpaper Up

Gratis havsbakgrund med en skola med färgglada fisksimning

En färgglad fiskskola simmar i denna förtrollande fria havs tapet, som finns i 1920×1080 upplösning. Om du inte vill ha den ursprungliga tapeten finns det ett medelstort och litet alternativ, plus ett alternativ för att välja den bredd och höjd du vill ha.