Saltar al contenido

4 bästa gratis onlinekalendrar

22 de julio de 2021
free online calendars 1357935 41eafe4b4d484e6f8f7593cd5514e071

En onlinekalender är ett bra sätt att hantera ditt liv hemifrån, på jobbet och när du är på språng. De låter dig inte bara hålla reda på händelser och speciella datum, men du kan också ställa in påminnelser, skicka inbjudningar, dela och organisera evenemang med andra och i allmänhet hantera hela ditt liv. Många har många andra funktioner som gör dem unika, som att ha adressböcker, låta dig hantera foton, låta dig ladda upp och dela dokument och mycket mer.

Nedan följer en lista över de bästa onlinekalendrarna som finns. Var noga med att använda granskningslänkarna för att lära dig mer om hur de fungerar, vad du kan med dem, hur du använder dem som delade kalendrar online och mer. De flesta av alternativen nedan har mobilappar som du kan använda när du är på språng. Se de bästa kalenderapparna för smartare schemaläggning för mer eller de bästa delade kalenderapparna.

Google Kalender

Månadsvy för Google Kalender i Chrome

Vad vi gillar

 • Färgkodning för kalendrar.
 • Lätt att lägga till nya händelser.
 • Offline visning i mobilapp.
 • Dela kalendrar med andra.

Vad vi inte gillar

 • Offlineåtkomst endast från en mobil enhet.
 • Möjliga säkerhetsproblem.

Google Kalender är en lättanvänd gratis online-kalender som du kan dela med vem som helst. Välj vem som får göra ändringar i dina kalendrar och vem som kan se dem, eller håll dina Google-kalendrar helt privata. Du kan också bjuda in människor till enstaka händelser från en helt privat kalender utan att avslöja de andra händelserna i din kalender. Om du redan har ett Gmail-konto är det enkelt att använda Google Kalender som att öppna länken. Du kommer att älska hur enkelt det är att dela, synkronisera, uppdatera och komma åt Google Kalender. Plus att göra händelser från Gmail-meddelanden är verkligen praktiskt. Du kan till och med bädda in Google Kalender på din webbplats eller blogg. Kalender är också en del av Google Workspace, som är tillgänglig för alla med ett Gmail-konto och erbjuder djupare integration med andra Google-appar, inklusive Gmail, Drive, Docs, Sheets och Slides.

Zoho kalender

Zoho Kalender i Google Chrome

Vad vi gillar

 • Mycket anpassningsbar.
 • Bädda in kalendern på en webbsida.
 • Video tutorials tillgängliga.

Vad vi inte gillar

 • Offlinevisning av PDF-alternativ tillåter inte uppdateringar av kalendern.
 • Ingen kopiera och klistra in funktion.

Med massor av tillgängliga alternativ kan Zoho Calendar vara så enkel eller så detaljerad som du vill att den ska vara, vilket definitivt gör den till en av de bästa gratis onlinekalendrarna där ute. Den här kan fungera för vem som helst eftersom du kan ställa in din egen arbetsvecka och arbetsschema för att passa din specifika livsstil. Det finns flera sätt att visa dina kalendrar och lägga till nya händelser, och a Smart Lägg till funktionen gör det enkelt att snabbt skapa evenemang. Du kan dela dina kalendrar med andra via en webbsida eller en ICS-fil, samt spara din kalender i en PDF för visning offline. Du kan också prenumerera på andra kalendrar (t.ex. vänner eller helgdagar) inifrån Zoho Calendar så att du kan se alla dessa händelser bredvid din egen.

Cozi Family Arrangör

Cozi-kalender i månadsvy

Vad vi gillar

 • Perfekt för stora, aktiva familjer.
 • Intuitivt användargränssnitt.
 • Olika färger tilldelade varje familjemedlem.

Vad vi inte gillar

 • Allvarligt begränsad jämfört med premiumversionen.
 • Gratis version stöds av annonser.
 • Sök och kontakter är inte tillgängliga i den fria kalendern.

Om du letar efter ett sätt att hålla alla i din familj på samma sida, kolla in familjearrangören från Cozi. Den erbjuder en delad kalender och individuella kalendrar för varje familjemedlem, vilket gör det enkelt att synkronisera aktiviteter och se vad som händer för dagen, veckan och månaden. Förutom de delbara kalendrarna kan du också skicka e-post eller sms-uppgiftslistor och livsmedelslistor till vissa familjemedlemmar med bara ett klick. Du kan också lagra recept i din kalender. De kostnadsfria mobilapparna ger dig åtkomst även när du är utanför huset. Om du redan använder en annan onlinekalendertjänst men vill byta till Cozi, se hur du använder den med andra kalendrar.

30 lådor

30 rutor kalender

Vad vi gillar

 • Stöder enkla språkposter.
 • Schemalägg återkommande händelser.
 • Färgade taggar för betoning och organisering.
 • Dela hela kalendern, delar av eller ingen.

Vad vi inte gillar

 • Varnar inte om två händelser är schemalagda samtidigt.
 • Bare-bones webbplats ger inte mycket information innan du registrerar dig.

30 Boxes-kalendern har en enkel design som gör att alla enkelt kan skapa och använda en onlinekalender. Skapa händelser med ett klick och lägg till anteckningar, text eller e-postpåminnelser, upprepande händelser och inbjudningar. Det finns också en att göra-lista som inte ingår i kalendern så att du kan fylla den med saker du behöver göra men inte vill definiera ett datum för. Händelser kan struktureras så att du ser dem per vecka eller i en lista med en agendavy. Det finns också en vy som visar en karta över alla dina händelser som har en plats kopplad till dem. Om du vill få dagliga e-postsammanfattningar av dina onlinekalenderhändelser, kan 30 Boxes också göra det. Något annat som är värt att nämna om den här onlinekalendern är att när du lägger till händelser kan du lägga till samma händelse i flera dagar samtidigt genom att välja datum i kalendern, något du inte ens kan göra med några av de mer populära onlinekalenderwebbplatserna. Du kan dela kalendern med andra via RSS, iCal, en skrivskyddad webbsida eller till och med via din egen webbplats med inbäddad HTML-kod. Du kan också skriva ut kalendern i dag, vecka, agenda eller månadsvy.