Saltar al contenido

5 bästa sätten att hitta ett mobilnummer online

28 de julio de 2021
Stocksy txpb427ae01Ukt100 Medium 1127822 5abe8b12a18d9e0037d61014 97e73f9b586d439395f15e6272fa6c19

Offentliga mobiltelefonkataloger är svåra att hitta, men det betyder inte att de är omöjliga att få tag på. Det finns flera verktyg som du kan använda för att spåra vem som äger ett telefonnummer eller gräva upp någons personliga eller företags telefonnummer. Uppslagsplatser för mobiltelefoner finns i två former: hitta ett mobilnummer genom att söka efter annan information du känner till den som ringer, eller leta upp någons nummer för att se vem som äger det (kallas en omvänd nummersökning). Du kan behöva din egen mobilnummerkatalog om du tappade en väns nummer, försöker kontakta avlägsna släktingar eller om du är nyfiken på vilka som bara ringde dig. Nedan följer en omfattande titt på de bästa sätten att använda internet för att hitta telefonnummerinformation. Även om webben är en stor skatt av resurser, kan inte allt hittas online. Det är också viktigt att komma ihåg att om du hittar personens telefonnummer använder du sunt förnuft och inte skräppost. det kan finnas en anledning till att deras nummer var så svårt att hitta. Om du försöker hitta en databas för mobiltelefonnummer eftersom någon skrämmer dig kan du alltid bara blockera deras telefonnummer. För att förhindra att någon hittar din nummer när du ringer, lär dig hur du döljer ditt nummer med * 67.

Kör mobiltelefonsökningar med sökmotorer

Vad vi gillar

 • Bästa sättet att spåra ägaren av ett nummer.
 • Hitta cellnummer efter namn eller vice versa.
 • Innehåller massor av annan identifierbar information.

Vad vi inte gillar

 • Vissa tjänster kostar pengar för att hitta cellnumret.
 • Informationen är ibland föråldrad, så siffrorna är inte längre aktiva.

Det bästa sättet att hitta mobilnummer online är med ett personfyndningsverktyg. Dessa verktyg samlar mycket information om personen, som kan innehålla inte bara deras mobilnummer utan också deras fullständiga namn, adress, e-post, jobbhistorik, släktingar etc. De flesta av dessa webbplatser låter dig söka efter vilken information du redan känner till. Du kan till exempel hitta vem som äger telefonnumret (om du vet numret) eller vilka telefonnummer som tillhör personen (om allt du vet är deras namn, e-postadress, användarnamn eller adress). Några av dessa webbplatser kan till och med användas för att hitta släktingar och grannar, vilket innebär att du i slutändan kan hitta någons brors telefonnummer, till exempel om allt du vet som utgångspunkt är hans systers namn. Några exempel på platser där du kan ta reda på ett mobilnummer eller få ett namn från numret, inkluderar TruePeopleSearch och ZabaSearch (båda gratis). För en avgift kan du få massor av andra personliga detaljer med BeenVerified, TruthFinder eller Pipl. Försök med ditt bästa för att göra ett sökareverktyg till ditt första val när du letar efter telefonnummerinformation. De flesta använder tekniker som webbsökningar, sociala medieprofiler, omvänd användarnamnstaktik och andra metoder.

Använd sociala medier för att spåra ett nummer

Sökning på Facebook-mobilnummer

Vad vi gillar

 • One-stop källa för massor av andra detaljer om personen.
 • Perfekt för mobiltelefonspårning på grund av den massiva användarbasen.

Vad vi inte gillar

 • Vanligtvis ingen sökfunktion bara för att hitta nummer.

Det finns hundratals miljoner människor aktiva på olika sociala mediasidor över hela världen. Många använder dessa webbplatser för att dela information med varandra, och ja, det inkluderar även telefonnummer. Skriv bara personens namn i webbplatsens sökfunktion och se vad som kommer tillbaka. Vissa människor kan ha sin sociala medieprofil inställd på privat eller kan kräva att du ansluter till dem i tjänsten innan du kan se personliga uppgifter som deras telefonnummer. Andra är dock vidöppna och deras telefonnummer och andra detaljer kan vara helt offentliga. Beroende på vilken sociala mediasida du använder kan du kanske söka efter ett nummer med hjälp av personens namn och hitta vem som äger ett telefonnummer om du inte vet deras namn, allt utan kostnad. Lär dig hur du hittar personer på Facebook om du letar efter någons telefonnummer på Facebook.

Hitta mobilnummer på flera webbplatser med en webbsökmotor

Googles sökfält fyllt med ett telefonnummer att slå upp

Vad vi gillar

 • Mobiltelefonsökning utförs på flera webbplatser samtidigt.
 • Låter dig lägga till medföljande data för bättre resultat.

Vad vi inte gillar

 • Många resultat fylls i automatiskt och innehåller inte värdefull information.

En omvänd telefonsökning med Google eller en annan webbsökmotor är ett annat användbart sätt att spåra mobilnummer. Detta är det bästa sättet att söka på webben som helhet för att se vilka mobiltelefonkataloger som har det numret. Om mobilnumret är listat på en blogg, webbplats, offentlig jobbprofil, personsökmotor som inte anges ovan, etc., kommer det att visas här. Därifrån kan du gräva mer på den specifika webbplatsen för att lära dig vars nummer det är och kanske till och med hitta deras e-post och annan kontaktinformation som en fysisk adress. Att använda en sökmotor för att undersöka telefonnummer fungerar inte bara för mobilnummer utan också för fasta telefoner och avgiftsfria telefonnummer. Du kan till exempel hitta ett 800-nummer genom att söka «800 nummer» , eller leta upp ett företags nummer med en sökning som «kontakta oss» XYZ (för XYZ supportnummer). Försök lägga till annan relevant information i sökningen för att begränsa resultaten. En enkel telefonsökning skall vara tillräckligt eftersom telefonnummer är unika för varje ägare, men om du också vet var personen bor, var de arbetar eller gick i skolan, vad företagsnamnet är, personens för- eller efternamn, etc, kan det hjälpa till att hitta rätt information.

Använd en webbplats byggd för att hitta information om mobiltelefonnummer

Spy Dialer mobiltelefon uppslag

Vad vi gillar

 • De fokuserar enbart på att hitta telefonnummer.
 • Mycket enkelt och lätt att använda.
 • De flesta är helt gratis.

Vad vi inte gillar

 • Har vanligtvis mindre information än andra webbplatser.
 • De flesta av dem visar inte cellnummer, bara fasta telefoner.

Sökmotormetoden ovan är användbar för att leta upp mobiltelefonnummer när du inte är säker på exakt var du ska söka. Men om du inte hade tur med den metoden finns det webbplatser som är specifikt gjorda för att hitta telefonnummer och gräva upp vem som äger ett nummer. Medan de flesta nummeruppslagstjänster fokuserar på fasta telefoner har dessa bekräftats att de arbetar för att hitta ett namn som är associerat med numret du letar upp, eller för att göra motsatsen (lokalisera ett nummer från personens namn):

 • Spy Dialer: Ange mobilnumret för att se ägarens namn och var riktnummer kommer från.
 • ZLOOKUP: Skriv numret i rutan för att se personens namn och vilken bärare numret tillhör.
 • USTelefonbok: Enkel webbplats som låter dig hitta ett nummer efter namn och hitta ett namn genom en cellnummersökning.
 • ReversePhoneCheck: Inte gratis, men frågor över en halv miljard mobilnummer för att matcha ett namn med mobilnumret. Den innehåller också massor av andra personuppgifter, men först efter att du betalat.

Hitta ett mobilnummer med bara ett användarnamn

Inloggning och lösenord snabb illustration

Vad vi gillar

 • Ett bra val om sökning på sociala medier inte fungerar.
 • Kan gräva upp flera webbplatser på samma person med en sökning.

Vad vi inte gillar

 • Är inte lika garanterat som andra tekniker för uppslag av cellnummer.

De flesta använder samma användarnamn över hela nätet, så att veta att det kan hjälpa dig att hitta alla andra webbplatser de använder. Det här är en utmärkt startpunkt för att så småningom hitta deras mobilnummer.