Saltar al contenido

Berennis Bluetooth MP3-spelare recension

23 de marzo de 2023
hero SQ Berennis Bluetooth MP3 Player 1 d82b91b6d7c6473e936083c5705af0c8

Berennis Bluetooth MP3-spelare

Vad vi gillar

 • Stabil byggkvalitet
 • Bluetooth-kompatibel
 • Equalizer med funktionella förinställningar
 • Inkluderar hörlurar
 • Utmärkt ljudåtergivning

Vad vi inte gillar

 • SD-kortläsare är petig
 • Inget klipp
 • Ingen vattentäthet
 • Kommer inte att acceptera Audible-filer direkt

Berennis Bluetooth MP3-spelare är robust och funktionell, och ett bra val för den som inte vill betala för mycket för extra klockor och visselpipor.

4.2

Berennis Bluetooth MP3-spelare

Berennis Bluetooth MP3-spelare

i den här artikeln

Vi köpte Berennis Bluetooth MP3-spelare så att vår expertgranskare kunde testa och bedöma den noggrant. Fortsätt läsa för vår fullständiga produktrecension.

MP3-spelare, som Berennis Bluetooth MP3-spelare, är bra för dem som vill koppla från världen men ändå lyssna på sina favoritlåtar. Det kommer att kosta dig runt $35, men den här lilla enheten lagrar dina förlustfria filer och återger högkvalitativ musik. Jag lade ifrån mig telefonen och testade Berennis MP3-spelare i en vecka, och utvärderade dess design, ljudkvalitet och funktioner.

Design: Liten och robust, dock utan klämma

Berennis MP3-spelare har en design som påminner om MP3-spelare från tidigt 2000-tal. Den är elegant och kompakt, men ändå tillräckligt liten för att greppa i handen och mäter endast 1,5 tum bred, 3,54 tum hög och endast 0,33 tum tjock. Den här musikspelaren är robust och välgjord och tål lite slitage. Du kan känna att musikspelaren har en tyngd, och den högblanka metallfinishen är relativt reptålig. På framsidan av musikspelaren finns en liten skärm (drygt 1 och 1/4 tum). Det är ingen pekskärm utan de sju huvudknapparna som sitter under den är pekstyrda. Men avsaknaden av en pekskärm kan faktiskt vara en bra sak med tanke på att enheten inte har ett klämma, så många människor kommer att hamna i en ficka. Längs ena sidan av Berennis MP3-spelare sitter en hård strömknapp och en plats för ett MicroSD-kort. På motsatt sida sitter de hårda volymkontrollknapparna; och på undersidan av musikspelaren hittar du en port för 3,5 mm ljudutgång och en microUSB-port. Sammantaget är det en enkel och anspråkslös enhet.

Berennis Bluetooth MP3

Komfort: Inkluderar hörlurar

Berennis MP3-spelare saknar några önskvärda funktioner, som vattentäthet, en klämma för att koppla den till dina kläder eller ett armband för användning när du tränar, men den är liten nog att du enkelt kan placera den i fickan eller i ett fodral när du lyssnar på din spellista när du är på språng. I paketet ingår ett filtfodral för att förvara spelaren och tillbehör. Den kommer även med in-ear hörlurar. De är inget speciellt, men de gör susen. De glider in i dina öron i en liten vinkel, vilket hjälper dem att stanna på plats. I paketet ingår extra öronsnäckor, snygga för när du vill dela hörlurarna eller bara byta ut spetsarna för ett rent par.

Berennis MP3-spelare saknar några önskvärda funktioner, som vattentäthet, en klämma för att ansluta den till dina kläder eller ett armband för användning när du tränar.

Ljudkvalitet: Stöder flera format

Musik låter exceptionellt klart, utan distorsion eller tunnhet. Även med de billiga medföljande in-ear-hörlurarna kan du höra varje lager av musiken i klart och exakt stereoljud. Spelaren har ett signal-brusförhållande på 110 dB och den stöder en samplingshastighet på upp till 44,1 kHz, såväl som stora förlustfria ljudformat som FLAC, APE, WMA, WAV, ALAC och AIFF. När du ansluter ett anständigt par hörlurar låter filer med högre upplösning ganska rent.

Berennis Bluetooth MP3

Equalizern är förinställd för olika typer av musik inklusive rock, pop, jazz, klassiskt och elektroniskt. Men du kan också anpassa equalizern och ställa in den efter eget tycke.

Musik låter exceptionellt klart, utan distorsion eller tunnhet.

Funktioner: Bluetooth och inbyggd högtalare

Du kan ansluta ett par trådlösa hörlurar, öronsnäckor eller en Bluetooth-högtalare. Den kan bara ansluta till en enhet åt gången, men Bluetooth-anslutningen förblir stabil på kort räckvidd. Jag började uppleva några anslutningsproblem vid cirka 15 fot. Berennis-spelaren har bara en Bluetooth-sändare och inte en mottagare, så du kan inte ansluta den via Bluetooth till din telefon eller dator. Berennis-spelaren har andra funktioner, som FM-radio, en inbyggd högtalare och röstinspelning för dem som kanske vill göra ljudanteckningar. Den har till och med en e-boksapplikation, men den är endast textbaserad så du kan inte ladda ner direkt från Audible. Den har en MicroSD-kortplats (upp till 128 GB), men den är petig. Tryck-för-utmatningsfjädern är svår att använda eftersom kortet går för djupt in i spelaren, så det är extremt svårt att ta bort ibland. Vid ett tillfälle var jag tvungen att använda en pincett för att ta bort MicroSD-kortet. Jag hade också några tillfällen då MP3-spelaren släpade, och jag var tvungen att trycka på en av pekknapparna två eller tre gånger för att initiera ett kommando.

Berennis Bluetooth MP3

Batterilivslängd: Kortare än förväntat

Batteriet är tänkt att ge upp till 30 timmars musikuppspelning på en enda laddning. Under testningen höll batteriet i 8,5 timmars kontinuerlig spelning när jag ofta cyklade igenom menyalternativen. I standby-läge hängde batteriet dock i några dagar.

Pris: Budgetvänligt

Berennis MP3-spelare säljs vanligtvis för cirka $33 på Amazon, vilket är ett rimligt pris för en MP3-spelare med Bluetooth, förlustfritt ljudstöd och ett metallhölje.

Berennis Bluetooth MP3

Berennis MP3 vs. Agptek Clip

Medan båda spelarna stöder förlustfritt ljud och kan utökas med ett microSD, är Agptek Clip (se på Amazon) designat för den aktiva användaren. Till skillnad från Berennis MP3, har Agptek Clip till samma pris ett klipp för att fästa enheten på kläder. Agptek MP3-spelaren innehåller också ett vattentätt fodral och en armbandsrem, så att du kan bära MP3-spelaren runt armen och ta en löptur, ta en cykeltur eller bege dig till gymmet.


Slutlig dom

En gammaldags MP3-spelare som håller bra.Berennis MP3 är en solid budgetmusikspelare, men den kommer inte att imponera på dem som letar efter den senaste och bästa tekniken.

Specifikationer

 • produktnamn

  Bluetooth MP3-spelare

 • Produktmärke

  Berennis

 • SKU

  707581988887


 • Pris

  33,00 USD

 • Vikt

  5,6 oz.

 • Produktens mått

  1,5 x 3,54 x 0,33 tum.


 • Färg

  Svart

 • Lagringskapacitet

  16 GB (kan utökas till 128 med TF-kort)

 • Batteri-liv

  Upp till 30 timmars musikspel


 • Bluetooth-version

  Version 4.2

 • Laddningstid

  2,5 timmar

 • Inbyggd högtalare

  Ja


 • Vattentålig

  Nej

 • Garanti

  1 år

 • Standarder som stöds

  MP3, AAC, FLAC, WMA, APE, AIF, OGG


 • Vad ingår

  BERENNIS MP3-spelare, användarmanual, mikro-USB-kabel, hörlurar, förvaringsväska och 12 månaders garanti