Saltar al contenido

Här är en annan hemsk Windows Update att undvika

15 de julio de 2021
upgrade 3727076 1920 c8f5155e8a7f41eca5f939c07d16f61a

Den senaste uppdateringen för Windows orsakar stora fel. du kanske vill undvika (eller rulla tillbaka) uppdateringen.

Den senaste uppdateringen för Windows 10, KB4556799, orsakar enligt uppgift en mängd problem för många användare av Microsofts operativsystem, inklusive en blå skärm av döden, flimrande bildskärmar, fontens konstighet, återställning till Windows 10S och ljudproblem.

Orsak till larm? Det är möjligt att denna säkerhetsuppdatering kan leda till liknande problem för dig, men en expert sa Lifewire Problemets omfattning kan vara överdriven.

Inte macOS: Du kanske undrar varför Windows fortsätter att ha sådana problem med uppdateringar. En av de saker som Microsoft måste kämpa med är ett mycket bredare utbud av hårdvara och programvara som kanske eller inte är kompatibel med uppdaterad kod. Apple undviker oftare detta problem genom att hålla tät kontroll över både hårdvara och programvara, vilket resulterar i färre katastrofala problem efter uppdateringar (även om det inte är helt problemfritt).

alternativ: Om strömmen av dåliga uppdateringar har fått dig ner kan du återgå till den tidigare Windows 10-versionen eller så kan du vara mer proaktiv och helt stoppa automatiska uppdateringar. Det är möjligt att din dator kommer att bli bra med den senaste uppdateringen – det påverkar inte alla – så du behöver inte oroa dig om du redan har tillämpat den och det går bra.

Läs mer om Windows 10