Saltar al contenido

Hur får jag en Apple Studentrabatt

30 de julio de 2021
applestudentdiscount ad11e8f753364726811db64341a825a7

Apple har rykte om att göra enheter som bärbara datorer och surfplattor som är byggda för att hålla. Den hållbarheten har dock ett brant pris. Om du är student kan du spara pengar på produkter som MacBooks och iPads med Apple-studentrabatt via UNiDAYS, eller dra nytta av Apple-prissättning direkt via företaget. Apple Education Pricing och Studentrabatter är tillgängliga för studenter, lärare och hemskolelärare.

Vem är berättigad till Apple Education-priser?

Till skillnad från de flesta studentrabatter är Apples utbildningspriser tillgängliga för en rad studenter och lärare på alla klassnivåer. För att kvalificera dig för Apple-prissättning måste du uppfylla minst ett av dessa krav:

 • För närvarande inskriven vid ett college eller universitet.
 • Nyligen accepterad till ett college eller universitet.
 • En lärare på vilken klassnivå som helst.
 • En hemskolelärare på vilken klassnivå som helst.
 • Fakultet eller personal vid en skola på vilken klassnivå som helst.

Vad ger Apple Education-priser dig?

Utbildningspriser ger en liten rabatt på de flesta Apple-produkter. Spara på Apple MacBook-, iMac- och iPad-linjerna, samt några tillbehör och bildskärmar. I vissa fall finns mer omfattande rabatter på specifika produkter, som Apple Music. Apples utbildningsprissida visar det pris du betalar med utbildningsrabatten, men det visar inte det ursprungliga priset. För att se hur mycket du sparar på en viss produkt, se den produkten i Apples utbildningsbutik, kontrollera samma produkt i den vanliga Apple-butiken och jämför sedan priserna. Till exempel i Apple Education Store är en grundläggande 13-tums MacBook Air noterad till $ 899, medan det är $ 999 på den vanliga Apple-butiken online.

Hur får jag studentrabatt på Apple-produkter

Att spara pengar via Apple Education Store är en enkel fråga om att handla via webbplatsen för utbildningsbutiker istället för den vanliga Apple-butiken online. Du behöver inte registrera dig för någonting. Du använder ditt vanliga Apple-konto. Det finns ingen verifieringsprocess på förhand. Så här använder du Apples utbildningspriser:

 1. Navigera till Apple Education Store.

  Apple Education Store online-portal

 2. Välj den produktlinje du är intresserad av.

  Produkter i Apple Education Store

 3. Välj den produkt du vill ha och välj sedan Välj.

  Välj en produkt i Apple Education Store

 4. Välj de alternativ du vill ha och välj sedan Lägg i varukorg.

  Knappen "Lägg till i väska"

 5. Välj Granska väska.

  Granska din shoppingväska i Apple Education Store

 6. Välj Kolla upp.

  Kolla in från Apple Education Store

 7. Välj din leveransmetod, ange din betalningsinformation och slutför kassan normalt. Även om Apple inte verifierar dina kvalifikationer för utbildningsprissättning vid tidpunkten för köpet, utför det ibland revisioner. Om du inte kan verifiera din registrering förbehåller sig Apple rätten att debitera ditt kreditkort för skillnaden mellan utbildning och ordinarie prissättning på de varor du köpte.

Få Apple Studentrabatt genom UNiDAYS

För att kvalificera dig för Apple-studentrabatter på UNiDAYS måste du uppfylla några grundläggande krav och bevisa din behörighet. Du måste vara:

 • Minst 16 år gammal.
 • För närvarande inskriven vid ett college eller universitet.
 • Kunna få åtkomst till antingen ett .edu-e-postmeddelande som utfärdats av din skola eller ett student-ID med kreditkortstil från din skola.

UNiDAYS tillåter inte föräldrar att registrera sig för sina barn. Studenter måste registrera sig själva och de måste uppfylla ålders- och anmälningskraven.

Vad får UNiDAYS Apple Studentrabatt till dig?

Apples studentrabatter på UNiDAYS varierar beroende på aktuella erbjudanden. Kupongkoder ger vanligtvis en platt rabatt på specifika produkter, till exempel $ 200 på MacBooks, eller dela kampanjer som finns på Apples webbplats. Tillgängligheten och typen av Apple-studentrabatter som finns på UNiDAYS varierar, så du bör kolla ofta för att hålla koll på de senaste erbjudandena.

Hur verifierar UNiDAYS inskrivning av studenter?

Till skillnad från Apple Education Store, som inte omedelbart verifierar din kvalificeringsstatus, verifierar UNiDAYS din utbildningsstatus på förhand. Du måste tillhandahålla bevis på din registrering innan du får tillgång till rabatterade erbjudanden. UNiDAYS kan automatiskt verifiera studentinskrivning vid högst fyraåriga universitet och högskolor. Manuell verifiering är tillgänglig för många skolor som inte finns i systemet. Andra företag, inklusive Dell, använder UNiDAYS för att erbjuda rabatter. När du har registrerat dig och verifierat din registrering kan du dra nytta av UNiDAYS studentrabattkoder för hundratals företag.

Så här registrerar du dig för UNiDAYS och hittar Apple-rabatter

Så här registrerar du dig och verifieras som student på UNiDAYS-webbplatsen för att dra nytta av Apple-rabatter. Ställ in ditt konto på en Mac, PC eller bärbar enhet, till exempel en smartphone.

 1. Navigera till UNiDAYS webbplats och välj Meny (de tre vertikala linjerna) i det övre vänstra hörnet.

  Menyknappen på UniDays

 2. Välj Gå med nu.

  Knappen "Gå med nu"

 3. Ange din e-postadress, välj ett lösenord och välj sedan Gå med nu.

  UNiDAYS registreringsprocess

 4. Ange din skolinformation och välj Fortsätta.

  Registreringsprocessen för helgdagar anger ditt skolnamn

 5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra verifieringsprocessen. Om du inte kan verifiera automatiskt eller om din skola inte listas, kontakta UNiDAYS för instruktioner om manuell verifiering.

Hur du använder din Apple Studentrabatt genom UNiDAYS

För att få en Apple-studentrabatt genom UNiDAYS, ta en titt på Apples nuvarande erbjudanden. Om du hittar en du vill använda, genererar UNiDAYS antingen en kupongkod som du kan använda på Apples webbplats, eller så ger webbplatsen dig en aktiveringslänk som automatiskt tillämpar kampanjen och tar dig till Apples webbplats. Så här fungerar processen:

 1. Navigera till UNiDAYS Apple-portal och bläddra bland de tillgängliga erbjudandena.

  Gå till Apple-portalen på UNiDAYS

 2. Välj Få nu på det erbjudande du vill ha.

 3. Välj Inlösningskod om det finns en kupongkod, eller välj Aktivera marknadsföring, som tar dig till Apples webbplats med rabatten automatiskt tillämpad.

  Välj Aktiver kampanj för att tillämpa rabatten på Apple Store

  Typ av rabatterbjudande varierar. Ibland är kupongkoder tillgängliga och andra gånger får du möjlighet att tillämpa en rabatt.

 4. Om det finns en kod att lösa in, kopiera den och välj Starta webbplats. Tillämpa rabattkoden under din vanliga utcheckningsprocess på Apples webbplats.