Saltar al contenido

Hur får jag en Dell Studentrabatt

19 de julio de 2021
dellstudentdiscount e67f4f7e4b4b46cba7af6aa676fcf535

Vad du ska veta

 • Gå till UNiDAYS webbplats. Meny > Gå med nu > ställa in ditt konto> Gå med nu. Ange din skolainformation> Fortsätte> Följ anvisningarna.
 • På UNiDAYS hittar du Dell-erbjudandet och trycker på Lös in online > Inlösningskod > kopiera koden> Starta webbplats. Ange din kod i kassan.

Den här artikeln förklarar hur du kan utnyttja Dells studentrabattprogram genom UNiDAYS och spara dig cirka 10 procent på ditt köp av en bärbar Dell-dator för skolan.

Hur du registrerar dig för Dells studentrabatt

Så här börjar du med UNiDAYS så att du kan dra nytta av Dells studentrabatt:

 1. Navigera till UNiDAYS webbplats och välj menyikonen som indikeras med tre horisontella linjer ().

 2. Välj Gå med nu.

  Knappen Gå med nu

 3. Ange din e-postadress, välj ett lösenord och välj sedan Gå med nu.

  En skärmdump av Unidays.

 4. Ange din skolinformation och välj sedan Fortsätta.

  En skärmdump av Unidays-registreringsprocessen.

 5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra din verifieringsprocess. Om du inte kan verifiera automatiskt eller om din skola inte listas, kontakta UNiDAYS för att manuellt verifiera ditt konto. UNiDAYS samarbetar med många stora varumärken, inklusive Apple, så registreringen ger dig många rabatter utöver Dell.

Hur du använder din Dell Studentrabatt

Dells studentrabatt använder UNiDAYS för att generera kupongkoder för engångsbruk. För att dra nytta av detta måste du använda UNiDAYS för att skapa en kod och sedan använda koden i din Dell-kundvagn. Så här fungerar processen:

 1. Navigera till UNiDAYS webbplats, hitta ett Dell-erbjudande och välj Lös in online. Om du inte ser en Dell-affär kan du försöka ange Dell i sökfältet.

  Knappen Lös in online

 2. Välj Inlösningskod.

  En skärmdump av Unidays Dell-rabatten.

 3. Kopiera din kod och välj Starta webbplats. Den här koden fungerar bara en gång och den upphör efter kort tid.

  Kodfältet och knappen Starta webbplats

 4. På Dells webbplats hittar du en bärbar dator eller ett skrivbord som du vill köpa. När du kommer till kassasidan anger du kupongkoden och verifierar din rabatt. Om rabatten inte gäller kan du prova att skapa en ny kod. Om det inte fungerar, kontakta UNiDAYS för ytterligare support.

Vem är berättigad till Dell Studentrabatt?

UNiDAYS har ett par krav som du måste uppfylla om du vill dra nytta av deras Dells studentrabattkoder. För att kvalificera dig för denna rabatt måste du vara:

 • Minst 16 år gammal.
 • För närvarande inskriven vid ett college eller universitet.
 • Åtkomst till antingen ett .edu-e-postmeddelande som utfärdats av din skola eller ett kreditkortstilstudent-ID från din skola.

Föräldrar kan inte anmäla sig till sina barn, så elever yngre än 16 kan inte använda denna rabatt även om de är inskrivna på en kvalificerad skola.

Vad ger Dell Studentrabatt dig?

Dell-studentrabatten ger vanligtvis 10 procent rabatt på Dell-produkter, utöver de andra erbjudanden som Dell kan ha på den tiden. Detta belopp kan ändras, så se till att kolla UNiDAYS för att se vad det aktuella erbjudandet är innan du fattar ett beslut. Kupongkoder genereras via UNiDAYS och appliceras sedan i kundvagnen på Dells webbplats efter att du har verifierat att du är student. Det betyder att du inte kommer att se rabatten återspeglas i priserna på Dells webbplats före utcheckningen.

Hur verifierar Dell inskrivning av studenter?

Dells studentrabattkupongkoder är tillgängliga via UNiDAYS, som verifierar din registrering som student. Den här tjänsten kan verifiera inskrivning vid högst fyraåriga universitet och högskolor, och manuell verifiering är tillgänglig för många skolor som inte redan finns i systemet. Samma tjänst används av många andra stora företag, så att registrera dig en gång kan ge dig tillgång till en mängd studentrabatter från andra företag än Dell.