Saltar al contenido

Hur man får gratis saker på Amazon

24 de julio de 2021
how to get free stuff on amazon 4152966 1d45cd9a1189496fab36ca050d732370

Vad du ska veta

  • Prime Music erbjuder över 10 000 gratis låtar.
  • Det finns massor av gratis Kindle-böcker på Amazon, och du kan söka efter dem.
  • Prime Video har ett ständigt växande bibliotek med filmer och TV-program, inklusive Prime Originals.

Den här artikeln förklarar hur man får gratis saker från Amazon, inklusive musik, TV-program, böcker och till och med presentkort. För att få några, men inte alla, gratis saker på Amazon måste du prenumerera på Amazon Prime. Det kostar 119 USD per år men du kan testa det i 30 dagar med en gratis provperiod. Du kan också dela Amazon Prime (med vissa begränsningar) för att spara ännu mer. Om du är student kan du få en gratis testperiod på 6 månader till Prime Student.

Ladda ner och strömma gratis musik

Amazon har 10 000+ gratis MP3-nedladdningar som alla kan ladda ner och streama gratis. Det finns ingen gräns heller, så du kan ladda ner så få eller så många du vill. Du kan filtrera gratis låtar och album efter nya utgåvor, populära artister, kundrecensioner eller kundbetyg. Detta gör det mycket lättare att hitta musik som du vill ladda ner. Om du är Amazon Prime-medlem får du fri tillgång till Prime Music, där du kan lyssna på över två miljoner strömmande låtar, på begäran och utan annonser. Du kan använda Amazon Music-appen för att lyssna på dina låtar och skapa spellistor.

Läs gratis Kindle e-böcker

Man som kopplar av i en hängmatta som läser från en digital bok

Prime-medlem eller inte, alla kan läsa gratis Kindle-böcker från Amazons 100 bästa Kindle-e-böcker. Du kan också visa den här listan efter genre för att hitta precis vad du letar efter. Det finns också tidsbegränsade erbjudanden för gratis Kindle-böcker som ändras nästan dagligen så se till att kolla listan ofta. Amazon Prime-medlemmar kan få obegränsad läsning för mer än 1000 böcker och tidskrifter med Prime Reading och en gratis månadsredaktörsval med First Reads. Det finns också Kindle Owners Lending Library, där du kan låna hundratals e-böcker gratis. Alla har möjlighet att dela Kindle-böcker med familj och vänner och utforska andra platser för att ladda ner gratis Kindle-böcker.

Titta på gratis filmer och TV-program

Le den tonårs- flickan som håller ögonen på TV med familjen

Om du prenumererar på Amazon Prime har du inkluderat Amazon Prime Video som låter dig streama tusentals filmer, TV-program och originalprogrammering från Amazon. Du kan få Amazon Prime Video på många enheter och till och med ladda ner en del av innehållet för offlinevisning. Om du gillar tanken på Prime Video men inte vill prenumerera på Amazon Prime kan du betala $ 8,99 per månad bara för Prime Video. Det mesta av innehållet är också tillgängligt för individuellt köp eller uthyrning.

Få gratis frakt

Kvinnasignering för leverans på ytterdörren

Det finns två olika sätt att få gratis frakt när du beställer från Amazon. Om du är Amazon Prime-medlem är en av fördelarna att du får gratis två dagars frakt utan minimiköp. Du kan också få standardfrakt, skyndsam frakt och leveransdatum gratis. Om du bor i vissa städer kan du också få gratis leverans en dag, samma dag eller till och med 2 timmar. Om du inte är Amazon Prime-medlem kan du få gratis frakt så länge ditt köp är 25 USD eller mer och varorna du köper är berättigade.

Få gratis Amazon-krediter och presentkort

Kvinna som är lycklig på hennes dator

Amazon-krediter är pengar som Amazon lägger in på ditt konto för att göra ett köp eller till och med få något som redan är gratis, till att börja med. Dessa krediter kommer och går, men tidigare har det funnits $ 5– $ 20 krediter för att ladda ner gratisappar eller registrera dig för gratis provversioner av deras tjänster. Amazon Prime-medlemmar får också krediter för digitala artiklar för att välja en lägre leveranshastighet. Några gånger om året har Amazon erbjudanden på Amazon presentkort. Dessa fungerar genom att köpa ett Amazon-presentkort under kampanjen och då får du ytterligare 5–10 $ presentkort utöver det. Du kan skicka alla Amazon-presentkort till dig själv och tillämpa dem på ditt konto.

Lyssna på gratis ljudböcker

Man med hörlurar som kopplar av att lyssna på ljudböcker

Det finns några sätt att få gratis ljudböcker på Amazon, men du måste antingen vara en Prime-medlem eller registrera dig för en gratis testversion av Audible. Amazon Prime-medlemmar kan lyssna på gratis ljudböcker via Audible-appen eller webbplatsen. Detta är en gratis del av Audible-appen som har gratis ljudböcker i en mängd olika genrer plus några originella ljudserier. Om du ännu inte har registrerat dig för Audible kan du registrera dig för deras kostnadsfria provperiod, vilket ger dig en gratis ljudbok och väljer Audible Originals när du registrerar dig. Du kan fortsätta prenumerera för $ 14,95 per månad efter det eller avbryta när som helst.

Få gratis artiklar att granska

Man som använder bärbara datorn

Amazon Vine är ett program som ger kunder gratis artiklar av alla slag att hålla i utbyte mot en ärlig granskning av dem. De produkter du kan få inkluderar artiklar som inte har släppts ännu. Dessa artiklar ges av utgivaren, studion, tillverkaren, etiketten eller någon annan leverantör som vill delta. Amazon Vine är ett endast inbjudningsprogram. Du kan bli märkt av Amazon genom att skriva ärliga och rättvisa fördjupade recensioner. När du väl har fått sitt förtroende och de har en produkt att granska som du passar bra, kommer de att skicka e-post till dig och be dig att bli en Vine Voice och skriva en recension i utbyte mot artikeln.

Lagra obegränsade foton gratis

Kvinna som ser datorskärmen som ser foton

Om du är Amazon Prime-medlem får du gratis obegränsat fotolagring för alla dina personliga foton via Amazon Photos. Du får också ett gratis lagringsutrymme på 5 GB för videor. Du kan dela den här funktionen med fem andra personer.