Saltar al contenido

Kalendermallar för barn

28 de junio de 2021
GettyImages 650169899 59ebc988d088c00011559878

Att hålla koll på alla aktiviteter i en aktiv familj är tufft arbete, men upptagna familjer och små barn kan dra nytta av att använda en av dessa smarta nedladdningsbara kalendrar. Ladda ner en PDF, skriv ut en kalender från din webbläsare eller sätt in dina egna foton och skriv sedan ut. Använd dessa familjetema-kalendrar för att organisera dina familjeaktiviteter och missa aldrig en annan baseballövning eller dansklass.

Disney Family månatlig utskrivbar kalender

Disney Family-webbplatsen publicerar en färgstark 12-månaders kalender varje år. Ladda bara ner PDF-filen och skriv ut den. Bakgrundsgrafiken för varje månad är inriktad på en Disney-film eller karaktär för den månaden. Webbplatsen erbjuder också hantverk med Disney-tema, festidéer, recept och aktiviteter. Dina barn kommer säkert att älska allt från denna webbplats.

Liz’s Early Learning Spot

Lizs tidiga inlärningskalender

Månatliga kalendrar för barn finns att ladda ner gratis på Liz’s Early Learning Spot. Massor av alternativ är tillgängliga för dig att kolla in här innan du laddar ner. Kalendrar finns tillgängliga med veckor som går från söndag till lördag och veckor som går från måndag till söndag. Varje smart illustrerad månad finns i svartvitt, vilket är perfekt för små att färga. De gratis nedladdningarna kan inte redigeras, men webbplatsen erbjuder en betald version av en redigerbar kalender. Dessa kalender-PDF-filer är dock så söta att du inte behöver anpassa dem. Dina barn kan göra det åt dig.

iMOM Utskrivbar kalender för barn

iMOM gratis nedladdningar av kalendern

Varje år erbjuder iMOM-webbplatsen 12 gratis månatliga kalendermallar som kan laddas ner på en gång eller en månad i taget. Dessa supersöta månatliga kalendrar för barn har ett rent, modernt utseende och barnrelaterad grafik. De ser bra ut i kylen eller i ditt barns anteckningsbok. Varje mall har en annan grafisk rubrik med endast dagar och helgdagar. Annars är kalendern tom och redo för dig att delta i dina familjeaktiviteter. Webbplatsen har också nedladdningar för ett måldiagram för barn, ett anpassningsbart sysselsättningsdiagram och ett tonåring mobiltelefon kontrakt.

CalendarLabs familjekalendrar

CalendarLabs familjekalender nedladdning

Förutom tomma årliga kalendrar, erbjuder CalendarLabs flera gratis familjekalendermallar, inklusive födelsedag- och jubileumskalendrar, menyplanerare varje vecka och månad, och en dagskalenderkalender för barn som har plats för upp till fem barn. Mallar finns i flera former, inklusive Microsoft Word och PDF.

ChartJungle utskrivbar kalender

ChartJungle utskrivbar kalender

Skriv ut denna delningstid med människor du älskar tom månadskalendermall från ChartJungle och fyll i dagarna för att vara säker på att du har tid att spendera med familj och vänner. Kalendern innehåller ett anteckningsavsnitt längst ner. Denna webbplats innehåller en rad nedladdningsbara diagram, många för användning med barn.

Kalendrar Snabba månatliga fotokalendrar

Kalendrar Snabba månatliga fotokalendrar

CalendarsQuick erbjuder flera format för veckokalendrar och månatliga kalendrar som finns i PDF- eller Excel-format. Även om de inte är designade speciellt för familjer, ladda ner en av fotoversionerna och sätt in dina familjebilder i kalendern för en personlig touch.

Cozi-planeringskalendrar

Cozi Family Organizer månadskalender

Cozi Family Organizer-webbplatsen erbjuder en gratis tom månatlig utskrivbar kalendermall tillsammans med dagplaneringssidor och en semestarlista.