Saltar al contenido

Micromobility World 2021: Datum, nyheter, rykten och allt annat att veta

19 de junio de 2021
MicromobilityWorld2021 2247d725d4ff450c8621361f1ecbbe31

Mikromobilitetslösningar fokuserar på att använda nya teknologier bortom bilen för att uppmuntra människor att använda kollektivtrafik eller lättare alternativ för att minska igensatta vägar och förbättra pendling och resor i stadsområden. Micromobility World är det första evenemanget som enbart fokuserar på detta teknikområde.

Vilka typer av ämnen behandlas vid detta evenemang?

2021 är det första året för evenemanget, så hur det kommer att utvecklas är lite av ett mysterium. Att störa bilen står i fokus här, så varje aspekt av evenemanget styrs av att hitta alternativ till bilägande och användning. Evenemangets dagordning inkluderar ‘Packa upp året för den elektriska cykeln’ och ‘Bygga framtidens städer’. Elbilar och nytänkande av stadsområden för framtiden är det primära fokus. Mycket går naturligtvis med dessa ämnen; de finns inte i ett vakuum. Den som är intresserad av hållbarhet, klimat, föroreningar, ekonomi och hur människor kan påverka framtiden genom att forma nya idéer kring stadsbor bör hitta något av intresse här.

Vad är datum för mikromobilitetsvärlden?

Evenemanget kommer att hållas digitalt från 27-29 januari 2021. Micromobility Industries sponsrar det.

Hur man registrerar sig för att delta

Det finns två nivåer för denna händelse.

  • Vem som helst kan delta på evenemanget gratis med en allmän entrébiljett, även om antalet är begränsat.
  • VIP-åtkomst erbjuds till $ 95. Denna nivå ger tillgång till exklusivt innehåll och nätverksmöjligheter.

Här kan du registrera dig och få biljetter till Micromobility World.

De senaste nyheterna om mikromobilitet

Du kan alltid få de senaste nyheterna om Micromobility World från Lifewire News. Här är några andra intressanta artiklar som hjälper dig att bättre förstå mikromobilitetens värld och hur vissa teknikföretag försöker tänka om transport.