Saltar al contenido

Samsung drar Galaxy Z Fold 2 från webbplatsen i USA

7 de enero de 2023
galaxy z fold 2 no longer listed on samsung site bf1721982807497cbf7f47ab7b132841

Samsung har tagit bort Galaxy Z Fold 2 från sin webbplats, vilket i praktiken avslutar köp av enheten för användare i USA. 9To5Google rapporterade först borttagningen av Galaxy Z Fold 2 från Samsungs webbplats på torsdagen. Istället för att lista telefonen och dess detaljer, läser webbplatsen nu helt enkelt: «Galaxy Fold är inte längre tillgänglig för köp på Samsung.com, men vänligen ta en titt på ytterligare alternativ i Galaxy Family.»

Medan formuleringen på sidan säger Galaxy Fold, verkar det som om telefonen har tagits bort helt från T-Mobiles onlinebutik, även om den verkar vara tillgänglig via AT&T och Best Buy. Samsung har inte erbjudit något officiellt förtydligande om nedläggningen, men om det stämmer betyder det att Galaxy Z Fold 2 bara var tillgänglig i ungefär nio månader efter lanseringen. Telefonen är också fortfarande tillgänglig i Storbritannien, enligt 9To5Google. Det kanske viktigaste att notera här är att den ursprungliga Galaxy Fold och Galaxy Z Flip 5G fortfarande finns att köpa i USA. Z Flip 5G har dock inte varit tillgänglig via Samsung.com på ett tag nu.

Meddelandet som nu visas på köpsidan för Samsung Galaxy Z Fold 2

Med rykten om att Samsung kommer att tillkännage en ny hopfällbar telefon senare i år som växer i antal, är det möjligt att detta drag kan lägga mer bränsle på elden. Tyvärr får vi vänta och se om Galaxy Z Fold 2 har tagits ur helt, eller om ändringarna på sidan gjordes av misstag. Vi har kontaktat Samsung för ett förtydligande, men har ännu inte fått något svar.