Saltar al contenido

Samsungs nästa uppackade event bekräftat i februari

4 de julio de 2022
samsung1 4859a99aa195489fb77e2551441d8833

Samsungs nästa Unpacked-evenemang äger rum i februari, och det ser ut som att nästa Galaxy S kommer att vara där också. Ett blogginlägg från Samsungs VD och chef för MX Business, Dr. TM Roh, har gett en allmän uppfattning om när nästa Unpacked kommer att hända och retas lite om vad som komma skall. Roh erkände att fans kan ha varit besvikna över bristen på Galaxy Note-meddelanden tidigare men verkar övertygad om att nästa månads nyheter kommer att kompensera för det.

«På Unpacked i februari 2022 kommer vi att presentera dig för den mest anmärkningsvärda enheten i S-serien vi någonsin skapat», sa Roh i blogginlägget, «Nästa generation av Galaxy S är här, och samlar de bästa upplevelserna av vår Samsung Galaxy till en ultimat enhet.»

Eftersom det här bara är en förtrollning av vad som komma skall, fanns det inga specifika detaljer att avslöja, men Roh verkar övertygad om att den nya Galaxy S kommer att vara en stor sak. Anspråk på «de bästa och ljusaste fotona och videorna du någonsin har tagit med en telefon» och «den smartaste Galaxy-upplevelsen hittills.» Anteckningen nämndes dock inte specifikt i tillkännagivandet, vilket har PhoneArena som teoretiserar att den nya Galaxy S kan vara tänkt som en ersättare. Hittills har Samsung inte gett något specifikt datum för när nästa Unpacked-evenemang kommer att hållas, men det kommer att hända någon gång i februari. Detaljer om de nya Galaxy S-enheterna har inte heller getts, men om du verkligen är sugen på att få dem kan du gå vidare och reservera en plats för när förbeställningar öppnas. En tidsram för exakt när förbeställningar kommer att gå live är inte heller tillgänglig för närvarande.