Saltar al contenido

Skrivare med automatisk dubbelsidig utmatning

15 de julio de 2021
oj8620 56a77b363df78cf772965cdd

En automatisk dubbelsidig skrivare skriver automatiskt ut på båda sidor av papperet. Många allt-i-ett-skrivare (AIO) har en automatisk dubbelsidig funktion tillsammans med en automatisk dokumentmatare (ADF), så att flera sidor matas in i skrivaren samtidigt. Här är vad du behöver veta om skrivare med automatisk dubbelsidig utskrift. Funktioner för automatisk dubbelsidig utskrift och ADF finns i multifunktionsskrivare samt fristående kopiatorer, skannrar och faxmaskiner.

Två typer av dokumentmatare som stöder dubbelsidig utskrift

ADF: er ingår i många typer av skrivare och AIO: er. De finns i flera storlekar och rymmer mellan 15 och 25 sidor till 35 eller 50 sidor och mer. Det finns två typer av automatiska dokumentmatare som stöder dubbelsidig utskrift. En omvänd automatisk dokumentmatare (RADF) skannar en sida av en sida och vänder sedan på sidan och skannar den andra sidan. Detta händer automatiskt utan att du behöver delta. En automatisk dubbelsidig dokumentmatare (DADF) skannar båda sidor av en sida automatiskt i ett steg, så att DADF-filer är snabbare när du skriver ut dubbelsidiga dokument. DADF: er klarar också bättre av tjockare papper. Både RADF och DADF klassas efter antalet sidor de kan skanna på en minut. Denna mätning kallas bilder per minut (IPM). IPM varierar beroende på upplösningen du använder.

Exempel på AIO med automatisk dubbelsidig utskrift och en ADF

Om du har en allt-i-ett-skrivare med automatisk dubbelsidig utskrift och en ADF kan du snabbt skriva ut, skanna, kopiera eller faxa dubbelsidiga dokument utan att vända på sidorna och mata dem manuellt, vilket är tidsbesparande. Det finns en rad skrivare som rymmer dubbelsidig utskrift med automatisk dokumentmatning. Här är några topprankade modeller.

Brother MFCL2750DW Allt-i-ett

Denna Brother allt-i-ett-duplexlaserskrivare har automatisk arkmatning av 50 ark. Den har en utskriftshastighet på 36 sidor per minut och ett 250-arks justerbart dokumentfack som stöder dubbelsidig kopiering, utskrift, skanning och faxning. Det säljs för cirka $ 250 och erbjuder en rad anslutningsmöjligheter, inklusive Wi-Fi och Ethernet.

Canon Office och Business MB5120

Denna allt-i-ett-skrivare, kopiator, skanner och fax från Canon erbjuder automatisk dubbelsidig utskrift och skanning i en liten, kompakt design med ett pappersfack för 250 ark. Den här enheten är konstruerad för tung användning och har också energisparande funktioner. Det säljs för cirka $ 400.

Canon Office och Business MB5120 allt-i-ett-skrivare, skanner, kopiator och fax, med mobil och dubbelsidig utskrift

En liknande modell, Canon Office och Business MB5420 trådlös allt-i-ett-duplexskrivare, ökar kapaciteten med ett 500-arks pappersfack.

Brother kompakt svartvitt MFCL2750DWXL

Denna Brother-multifunktionslaserskrivare är en kompakt skrivare, skanner, kopiator och fax som erbjuder dubbelsidig utskrift, dubbelsidig kopiering och kopiering och skanning på flera sidor. Utskriftshastigheten är 36 sidor per minut med ett 250-arks pappersfack och en 50-arks automatisk dokumentmatare, samt en manuell matningsfack och pekskärmskontroller. Det säljs för cirka $ 350.

Brother Compact Monochrome Laser All-in-One multifunktionsskrivare,